Каталог товаров

Гірчиця жовта (на сидерати) — відновлює багаті ґрунти, 1 кг

нет в наличии
код: 2029
70,00 грн. /шт
Регион: Украина, Днепропетровская обл., Днепр
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
7 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Гірчиця жовта — однорічна трав'яниста рослина, яка належить до родини Хрестоцвітні.

Гірчиця жовта застосовується для розкидання й поліпшення ґрунту у формі зеленого добрива (біомаса подрібнюється й закопується). Пригнічує ріст і розвиток сорних видів, очищає ґрунт від збудників хвороб сільськогосподарських культур. 

Гірчиця жовта розмножується насінням. Норма висівання насіння 200-300 г/сотку. До ґрунту, як і до погодних умов і заморозків, не вимоглива, але сприятливо сприймає підживлення азотними добривами. Терміни сєва — весь вегетаційний період. Глибина закладення насіння — від 2-3 до 4-5 см, залежно від типу ґрунту та характеру зволоження. Оптимальна густота стояння відходів дорівнює: 10-20 х 20 см — для отримання врожаю зелені; 30 х 50 — для отримання насіння. Гірчицю жовту, оскільки стручки її не розтріскуються, прибирають комбайном за повної стиглості насіння, коли стручки набувають коричнево-жовтого кольору. Рослини підсушують на вішаках і обмолочують. Зберігають насіння в теплих, сухих і добре провітрюваних приміщеннях. Урожай насіння становить приблизно 1,5 т/га.

Чудовий сидерат, невибагливий, дуже сухостійкий і найхолодостійкий з усіх видів, витримує заморожування й убиває тільки за -10 °C, його можна сідати з ранньої весни до пізньої осені. Через 20-60 днів залежно від густоти посіву, вологості, температури наростає велика зелена біомаса — до 500 кг зіниці, що під час запахування замінює аналогічну кількість перегною.

У разі перегнивання ґрунт збагачується органікою, гумусом, цінними мікро- та макроелементами, стає більш пухким, родючим. У зеленій масі Тавриканки міститься велика кількість фітонцидів, ефірних олій та інших корисних речовин, які дезінфікують ґрунт, знищують збудників грибкових хвороб, зокрема фітофторозу, парші та ін., позбавляють шкідників і навіть від дротова. Листя і стебла гірчиці можна згодовувати хатнім тваринам.

 

Росте вона дуже швидко, 15-20 днів — і зелень готова до вживання, після досягнення 10-15 см її можна зрізати.

 

читать дальше свернуть
Характеристики
Тип посадочного материала
Семена
Тип продукции
Посевной (семена)
Культура
Горчица
Год урожая
2019
Тип выращивания
Полевые
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Післяплата (Накладений платіж) УКРПОШТА
Через Укрпошта 2 % от суми замовлення + 10 грн

Безготівковий розрахунок
ФОП Денисенко С.О м.Дніпро ОКПО(ЄДРПОУ) 2889602841 МФО 305299 АТ КБ ПРИВАТБАНК UA513052990000026008050530097 Призначення: Замовення №**** Сума до сплати ****грн

Предоплата
Оплата на карточку MONOBANK

Варианты доставки

Нова Пошта (повна передплата)

Самовивіз зі складу

УКРПОШТА

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти