Каталог товаров

Хелатин Кальцій 50 мл

нет в наличии
код: 28048
30,00 грн. /шт
Онлайн оплата
Регион: Украина, Винницкая обл., Винница
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
3 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара
Опис

Рідке добриво Хелатин Кальцій застосовується для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур з метою стимулювання їхнього здорового зростання та розвитку. Даний препарат містить хелатований кальцій (СаО) та азот (N). Кальцій сприяє активному зростанню та розвитку кореневої системи, формуючи безліч кореневих волосків, які поглинають воду та поживні речовини з ґрунту. Даний елемент також відіграє важливу роль у формуванні клітинних стінок рослин, зміцнюючи їх та покращуючи проникність мембран, активуючи ферментацію, секрецію та поділ клітин, тим самим стимулюючи зростання рослин. Кальцій запобігає переростанню розсади і забезпечує рівномірне випаровування вологи через листя. Нестача кальцію може призвести до негативних наслідків для рослин: деформація клітин, слабкі та порожнисті стебла, порушення росту, плямистість та відмирання листя. Нове листя може стати неправильною форми, скручуватися, жовтіти і опадати. Коріння може гнити, а в період цвітіння може формуватися слабкий квітконос, нездатний утворити зав'язь. Мінеральне добриво з кальцієм у формі, що легко засвоюється, дозволяє компенсувати нестачу кальцію в рослинах і уникнути вищевказаних проблем. Хелатин кальцію бере участь в азотному обміні в рослині, включається у процес формування міцних клітинних стінок, розвиває кореневу систему та зміцнює імунітет рослин. Використання добрива Хелатин Кальція допомагає запобігти фізіологічним захворюванням, таким як верхівкова гниль, гірка плямистість, тріщини на плодах та інші. На додаток до цього, Хелатин Кальцій позитивно впливає на інтенсивність клітинного поділу, регулює водний баланс, підвищує врожайність культур, покращує збереження та транспортування продукції. Добриво Хелатин Кальцій ефективно використовують для підживлення пшениці, ріпаку, соняшнику, сої, картоплі, буряків, моркви, редьки, огірків, томатів, перцю, капусти, баклажан, кабачків, дині, кавуна, полуниці, малини, ожини, винограду, смородини, агрусу, абрикоса, персика, сливи, яблуні, груші, черешні, вишні та інших агрокультур.

Переваги добрива Хелатин Кальція

Препарат покращує стійкість рослин до хвороб, посухи та температурних коливань
Засіб активізує зростання та розвиток коренів та стебел
Добриво підвищує імунний захист рослин та покращує родючість ґрунту
Хелатин Кальцій сприяє підвищенню кількісних та якісних характеристик врожайної продукції
Даний препарат сприяє поліпшенню лежкості врожайної продукції та зберігає її товарний вигляд при транспортуванні

Інструкція, спосіб застосування, склад, дозування та норма витрати добрива Хелатин Кальцій 50 мл

Діюча речовина: азот (N) - 9.5%, кальцій (CaО) - 17%.

Культура
Норма витрати
Особливості обробки

Овочеві, ягідні, баштанні, плодові, зернові, технічні, бобові культури, виноград, квіти, декоративні дерева і чагарники
50 мл/10 л води
Обприскувати рослини кожні 7-10 днів до зникнення симптомів нестачі мікроелементів

читать дальше свернуть
Характеристики
Обрабатываемые культуры
Овощные, ягодные, бахчевые, плодовые, зерновые, технические, бобовые культуры, виноград, цветы, декоративные деревья и кустарники
Характер действия пестицида
Избирательного
Препаративная форма
Раствор
Минимальная температура эффективного действия, град.
5
Максимальная температура эффективного действия, град.
25
Содержание действующего вещества
Действующее вещество: азот (N) - 9.5%, кальций (CaО) - 17%.
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Наличный расчёт

Онлайн оплата

Наложенный платеж

Варианты доставки

Новая Почта(отделение)

Самовывоз

Укрпочта
Обязательно указывайте индекс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
код: 11813
42,00 грн. /шт
в наличии
код: 11807
45,00 грн. /шт
в наличии
код: 17680
91,00 грн. /шт
в наличии
код: 11811
24,00 грн. /шт
в наличии
код: 20492
34,00 грн. /шт
в наличии
код: 29313
24,00 грн. /шт
в наличии
код: 2595
91,00 грн. /шт
в наличии
код: 28049
19,00 грн. /шт
в наличии
код: 28053
19,00 грн. /шт
в наличии
код: 23695
20,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти