Каталог товаров
-2%

Сухий лікувальний корм Хіллс Hills PD Canine Metabolic для собак з надмірною вагою 12 кг

в наличии
код: 605942
5 140,00 грн.
экономия: 102,80 грн.
5 037,20 грн. /шт
Купить в один клик
Онлайн оплата
Регион: Украина, Винницкая обл., Винница
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
3 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара
Лікувальний сухий корм для собак - повноцінний і збалансований лікувальний сухий корм для собак створений спеціально для годівлі дорослих собак з надмірною вагою, і спрямований на зниження ваги за рахунок реакції з метаболізмом собаки. 88% собак знизили вес у домашніх умовах.

Для отримання додаткової інформації зверніться до ветеринарного лікаря.

Переваги

Природним чином працює з метаболізмом вашого вихованця для ефективного використання енергії
Допомагає уникнути повторного набору ваги після його зниження
Допомагає вашому вихованцеві залишатися ситим і задоволеним у перерві між годуваннями.

Склад

Інгредієнти: пшениця, мука з м'яса свійської птиці, мука з кукурудзяного глютена, кукурудза, мука з горохових висівок, целюлоза, вичавка томату, гідролізат білка, лляне насіння, м'якоть буряків, тваринний жир, кокосове масло , DL-метіонін, L-лізин, ліпоєва кислота, висушена морква, L-карнітин, витамини, таурин, мікроелементи та бета-каротин. Натуральні антиоксиданти – суміш токоферолів.

Анализ: Білки 26 %, жири – 11.3 %, вуглеводи – 35 %, волога – 8.5 %, калій – 0.74 %, кальцій – 0.84 %, клітковина (загальна) – 13.3 %, магній – 0.12 %, натрій – 0.33 %, Омега -3 жирні кислоти – 0.72%, Омега-6 жирні кислоти – 2.08%, фосфор – 0.62%, L-лізин – 1.7%.

Добавки на 1 кг: L-карнітин – 290 мг/кг, бета-каротин – 2 мг/кг, витамин A10 – 9735 IU/кг, витамин C10 – 122 мг/кг, витамин D10 – 759 IU/кг, витамин E10 – 675 мг/кг, таурин – 1062 мг/кг.

Рекомендації щодо годування

Індивідуальні потреби організму можуть змінюватися залежно від породи, умов довкілля, активності, темпераменту та стресових впливів. Дорослі собаки повинні отримувати таку кількість корму, яка потрібна для підтримки оптимальної ваги тварини. Наведені нижче кількості можуть бути лише відправною точкою та вимагають подальшого уточнення для підтримки оптимальної ваги тварини. Питна вода має бути доступна постійно.

Вага тварини
Добова норма корму, г/день

Для зниження ваги
Для підтримки ваги

2,5 кг
45 г
70 г

5 кг
75 г
120 г

10 кг
125 г
200 г

20 кг
210 г
340 г

30 кг
285 г
460 г

40 кг
355 г
570 г

50+ кг
8 г на кг
12 г за кг

читать дальше свернуть
Характеристики
Серия
Prescription Diet
Животное
Собаки
Возрастная группа
Для взрослых животных
Вид корма
Лечебный
Класс корма
Супер-премиум
Форма выпуска
Сухие корма
Вес упаковки, кг
12
Назначение
Ожирение, избыточный вес
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Наличный расчёт

Онлайн оплата

Наложенный платеж

Варианты доставки

Новая Почта(отделение)

Самовывоз

Укрпочта
Обязательно указывайте индекс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
-2%
код: 29259
459,00 грн. 449,00 грн. /шт
в наличии
-3%
код: 606451
3 453,00 грн. 3 349,41 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти