Каталог товаров

Підлоговий водяний конвектор пірамідального типу із природною конвекцією серії «Κόνων»

в наличии
0,00 грн.
Регион: Украина, Киевская обл., Киев
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
2 Года
Описание товара

Партнерська Платформа УІТ КІТ


Програма пріоритетних інвестиційних проектів
для зростання «людського капіталу» в Україн
е

 

Українські Інноваційні Технології «Тепло людям»

 

Індивідуальний комплекс теплопостачання

 

Тепла хвиля пірамід серії «Κόνων»

 

© Підлоговий водяний конвектор пірамідального типу
із природною конвекцією серії «Κόνων»

         

«НОУ-ХАУ» Найвірнішої та найнадійнішої системи водяного опалення типу «гіпокауст»

 

  • Унікальність блочно-модульних систем підлогових водяних конвекторів з природною конвекцією полягає не тільки в рівномірності прогрівання всього об'єму повітря в різних приміщеннях, але й у створенні саме ідеальних умов для досягнення оптимально-заданих ефектів термозахисту з внутрішньої сторони конструкцій, що захищають, в приміщеннях будівель різного функціонального. призначення тобто. насправді створюється своєрідна «теплова завіса», яка охоплює поверхню по всій її площі, де із загальної практики відомо, що через віконні отвори «йде» з приміщення (в середньому) до 40% тепла і як правило – відповідно, чим більше отвори , тим інтенсивніше необхідно опалювати приміщення.
  • Головним суттєвим плюсом підлогового водяного конвектора є те, що він має дуже високу природну конвекцію, оскільки безпосередня теплопередача від більш нагрітого тіла (тобто метал) до менш нагрітого (тобто повітря) відбувається при їх більш повному взаємному дотику відповідно до заданого діапазону температури, напору та подачі рідкого теплоносія в системі опалення блокових модулів і як наслідок така вірна та надійна система водяного опалення за фактом виконує своє найголовніше завдання – вона робить повітря в приміщенні комфортним та прийнятним для людського буття.

Водяний конвектор підлоговий серії «Κόνων».

  • Пірамідальна форма модульної системи.
  • Габаритні розміри блокового модуля:
  • - Висота «піраміди», мм – 400;
  • * Основа верх/низ, мм – 50/200;
  • - Довжина «піраміди», м – 1,5; 2,0; 2,5. 
  • Якісні показники блокового модуля:

- Загальна маса блокового модуля (у зборі), кг – 24; 32; 40;

- Температура рідкого теплоносія у гідросистемі, °С – 40-60;

- Температура регістрів низькотемпературного опалення, °С – 35-55;

- Температура вертикально-висхідних повітряних потоків, °С – 30-50;

- швидкість виходу вертикально-висхідних повітряних потоків, м/с – 0,4-0,6;

- Загальна площа ІЧ випромінювання променистих потоків довгих хвиль, м2 - 1,0; 1,3; 1,6;

- Природна конвекція (створення) повітряних потоків, м3/год – 35-53; 47-70; 58-105;

- Рекомендована площа/об'єм основного опалення, м23 до 10/26,4; 15/39,6; 20/52,8.

 Усі інноваційні технології захищені різними юридичними методами.

 

© Індивідуальний комплекс теплопостачання серії «Κόνων» не продається через різні торгові мережі, а доставляється адресно відповідно до індивідуальної партнерської програми.

Сервісне обслуговування інженерного обладнання комплексу теплопостачання на весь час виконання Адресної інвестиційної програми «Тепло людям».

  

Соціальна підтримка для учасників ринку споживачів теплової енергії

 

Оплата колективної Заявки на створення функціонального комплексу обладнання теплопостачання для його передачі на умовах довгострокової оренди щодо двох основних частин Договору.

Першу частину – це обов'язковий страховий платіж щодо суми застави необхідно сплатити під час підписання Договору на передачу (тобто оренди) комплексу обладнання теплопостачання.

Друга частина – обов'язкові платежі за оренду індивідуального комплексу теплопостачання Ви оплачуєте відповідно щомісяця тобто. протягом 6-ти місяців опалювального сезону.

 

Хто може подати колективну Заявку?

  1. Керуюча компанія ОСББ або власники квартир багатоквартирних будинків (ОСББ).
  2. Керівна компанія котеджного селища (приміський/заміський сільський житловий комплекс, який створений відповідно до Генерального плану забудови і що складається з домоволодіння, що не є самостійним населеним пунктом).
  3. Місцеве самоврядування: Територіальна громада – власники приватних будинків, об'єднані постійним проживанням у межах села, селища, міста, які є самостійними адміністративно-територіальними одиницями, або добровільне об'єднання мешканців кількох сіл, які мають єдиний адміністративний центр.

P.S. Колективна заявка подається уповноваженим представником від імені всіх заявників, де укладається індивідуальний Договір, в якому узгоджено та затверджено всі умови Технічного завдання на створення авторського обладнання.

* Термін виготовлення індивідуального комплексу теплопостачання від 6 до 12 тижнів.

 

► Партнерська Програма УІТ КІТ «Комплексні Системи Теплопостачання».

  • Проектні заходи запровадження комплексних систем теплопостачання з ініціативними групами керуючих компаній ОСББ та з інціативними групами ОСББ; з ініціативними групами щодо керівних компаній котеджного селища та з інціативними групами Територіальних громад…

 

Страхова сума застави індивідуального комплексу теплопостачання

 

© Підлоговий водяний конвектор пірамідального типу

із природною конвекцією серії «Κόνων»

 

 Система водяного опалення типу «гіпокауст» - 170 EUR.

* Збірна довжина системи модульних блоків конвектора – 1500мм.

- Рекомендована площа/об'єм основного обігріву, м23 до 10/26,4.

P.S. Оплата застави у гривнях за офіційним курсом НБУ на день платежу.

 

 Система водяного опалення типу «гіпокауст» - 190 EUR.

* Збірна довжина системи модульних блоків конвектора – 2000мм.

- Рекомендована площа/об'єм основного обігріву, м23 до 15/39,6.

P.S. Оплата застави у гривнях за офіційним курсом НБУ на день платежу.

 

 Система водяного опалення типу «гіпокауст» - 210 EUR.

* Збірна довжина системи модульних блоків конвектора – 2500мм.

- Рекомендована площа/об'єм основного обігріву, м23 до 20/52,8.

P.S. Оплата застави у гривнях за офіційним курсом НБУ на день платежу.

        

Українські Інноваційні Технології «Тепло людям»

 

Енергозбереження та енергоефективність

при споживанні теплової енергії

 

Інноваційний проект

 

Тема інноваційного проекту:

- Комплексне створення технологічного обладнання теплопостачання щодо блочно-модульної системи як автономного, так і індивідуального електроопалення. 

Опитувальний лист щодо I-етапу робочого проекту

Поверховий план - це креслення приміщень будівлі, на якому відображено план кожного поверху щодо всіх приміщень різного призначення (тобто на поверховому плані відображаються всі стіни, перегородки, перемички, віконні та дверні отвори, лоджії, антресолі тощо).

* Практично дуже важливо подібно описувати параметри кожного приміщення, які відображені в поверховому плані будівлі.

Визначення тепловтрат конструкцій приміщень будівлі, що захищають, тобто кожного елемента приміщень (стіни, двері, вікна, стеля, підлога тощо).

* Для того щоб за фактом визначити Q кожного елемента будівлі, необхідно дізнатися його будову та коефіцієнт теплопровідності або коефіцієнт теплоопору, який вказуються в паспорті матеріалу, а також у технічному паспорті на вікна або двері повинні бути дані щодо коефіцієнта їхньої теплопередачі.

Загальна технічна характеристика припливно-рециркуляційної системи щодо приміщень різного призначення із зазначенням принципу її роботи.

  • Наприклад: частина повітря береться з вулиці, а інша з приміщення, де обидві частини змішуються і після підігріву до заданих температур поставляються до приміщення.

P.S. Ця технічна інформація стосується питання модернізації ПРС.

 

Виробничо-технічний центр ПП УІТ КІТ

Комплексні системи теплопостачання

 Контакти: (поле завдання)

Кононенко Сергій Вікторович

info.ptc-uit.kit@ukr.net

+380682487274 (KyivStar/Viber)

+380660088849 (Vodafone/WhatsApp)

читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Варианты доставки

Самовывоз

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти