Каталог товаров

Інсектицид Траверс

в наличии
1 170,00 грн. /л/unit/
Регион: Украина, Днепропетровская обл., Синельниково
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
2 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара

ЦІНА ВКАЗАНА ЗА 1 КГ.

ТРАВЕРС

Інсектицид для обробки плодових культур (яблуня), проти широко спектру шкідників (плодожерки, листовійки, попелиці, каліфорнійська щитівка).

Діюча речовина: Емамектину бензоат, 50 г/кг

Упаковка:

  • полімерні пакети об'ємом 1 кг
  • Полімерні бочки об’ємом 40 кг.

 

Препаративна форма: Водорозчинна гранула

Рекомендації щодо застосування: перед початком робіт з препаратом слід зробити розрахунки необхідної його кількості, в залежності від норми витрати та площі поля, яке необхідно обробити. Налагодити обприскувач на задану норму витрати робочої рідини, користуючись даними в наведеній таблиці. Під час роботи необхідно одягати захисний одяг, взуття, гумові рукавиці, захисні окуляри та респіратор. Заборонено палити, приймати їжу або пити. Після закінчення роботи потрібно переодягнутися та ретельно вимити руки та обличчя водою з милом. Швидкість вітру під час роботи не повинна перевищувати 3-4 м/с. З метою запобігання отруєння при роботі з препаратом, а також забруднення водних об’єктів та атмосферного повітря необхідно дотримуватись заходів, що викладені у Державних санітарних правилах «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві», ДСП 8.8.1.2.001-98. Препарат дозволений до використання в Україні за умов дотримання регламентів застосування і вимог природоохоронного законодавства, зокрема, з обмеженням застосування препарату у водоохоронній зоні навколо водойм та у період активного льоту бджіл.

Приготування та норма витрати препарату, робочого розчину: для приготування робочого розчину у бак обприскувача, заповнений водою на 1/3 об’єму, при ввімкненому режимі змішування засипати необхідну кількість препарату або його матковий розчин та добре перемішати. При приготуванні бакових сумішей кожен наступний компонент додається після повного розчинення попереднього. В режимі змішування доповнити бак водою. Робочий розчин повинен бути використаний у день приготування. Норма витрати робочого розчину 800-1500 л/га.

Сумісність з іншими препаратами: препарат сумісний з іншими загальноприйнятими пестицидами, окрім тих, що мають лужну реакцію і фунгіцидами,
що мають в основі алюміній фосетил та рідкими добривами. Проте, в кожному окремому випадку слід проводити перевірку на сумісність.

Гарантійний термін зберігання: два роки в закритій заводській упаковці при температурі від -5 °С до +35 °С.

Класифікація ВООЗ, токсичність: II клас небезпечності, високостійкий у воді.

Культура, що
обробляється

Норма витрати препарату (л/га)

Шкідливий організм проти якого обробляється

Спосіб, час обробок, обмеження

Макс. кратність обробок

Строки виходу людей на оброблені площі для ручних/мех. робіт, в днях

Яблуня

0,4-0,5

Плодожерки,
листовійки,
попелиці,
каліфорнійська
щитівка

Обприскування
в період
вегетації

1

7/3

читать дальше свернуть
Характеристики
Производитель
Химагро Маркетинг
Страна производитель
Украина
Упаковка
пластиковая тара
Форма выпуска
гранулы
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Предоплата

Наложенный платеж

Варианты доставки

Новая Почта(отделение)

Новая Почта(курьер)

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
ТОП
продажи
561,60 грн. /л/unit/
в наличии
ТОП
продажи
550,00 грн. /л/unit/
в наличии
300,00 грн. /л/unit/
в наличии
702,00 грн. /л/unit/
в наличии
842,40 грн. /л/unit/
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти