Каталог товаров

Інсектицид Турбо Престо 3-Актив, 50 мл — для довготривалого захисту овочевих, зернових, виноградників і квітів

нет в наличии
код: 15087
141,00 грн. /шт
Регион: Украина, Днепропетровская обл., Днепр
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
7 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Турбо Престо 3 Active (КС), 20 мл — велика сила маленької краплі

Особливі характеристики продукту:

Лямбда-цигалотрин

Деполіризує (зникає) нервові клітини шкідника. Проникає всередину комахи через кутикулу, порушуючи нормальну нервову провідність через вплив на натрієві канали мембран нервових клітин і викликаючи їхню постійну активацію. Це призводить до деполярізації нервової клітини та швидкої втрати контролю над м'язовою діяльністю. Дезорієнтація та припинення харчової активності шкідника настає впродовж декількох хвилин після надходження активної речовини в організм комахи, далі настає паралізувальний ефект і загибель шкідника. Гребінець від зневоднення та вторинні фізіологічні зміни відбуваються упродовж 24 годин.

Чому важливий миттєвий ефект? Апетит перезимуючих і молодих жуків літніх генерацій дуже високий. Один жук за добу з'їдає до 3 см аркуша (75 мг) картоплі, а жук літньої генерації в перші дні після виходу з ґрунту — 6 см або 136 мг листової маси. Усього 25 личинок на одному кущі на добу можуть знищити до 80% листової поверхні та відповідно недобір врожаю може скласти 52%.

Клотіанідин

Найбільш тривалий період захисту. Захищає культуру до 5 тижнів. Здатність активної речовини пересуватися вгору судинною системою рослини, дає змогу захистити навіть ті частини рослини, які утворилися після оброблення.

Чому важливий період захисту? Упродовж літа в колорадського жука виростає 2-3 покоління. Вже у другому поколінні одна сім'я дає до 200 тис. Жуків. У третьому поколінні насіння однієї самки може досягати 80 млн. Особливою.

Чому не працюють препарати? Мікробіологи постійно намагаються знайти нові способи боротьби зі шкідниками, вивчаючи, як вони стали невразливими до дії отрути та чому з'являється резистентність до препаратів.

Зміна рецепторних переваг. П'ять років тому біологи зі США з'ясували, що таргани почали уникати пасток із отрутою через те, що цукор, який зазвичай застосовують як приманка для тарганів — став для них гірким на смак.

Особливий білок. А молекулярні біологи з Великобританії виявили в ніжках комарів (що, як і колорадський жук належать до одного типу — членистоногі, клас — комахи) особливий білок, який захищає їх від дії різних токсинів (активних речовин пестицидів). Експерименти з комарами групи Anopheles показали, що під час контакту з обробленою пестицидом поверхнею в ногах комах виробляється білок, який зв'язується з молекулою отрути та знешкоджує її.

В організмі членистоногих є особливий білок (білок сенсорного відростка), який захищає комах від пестицидів. За вироблення захисного білка в організмі шкідника відповідає ген SAP2 (Sensory Appendage Protein) — білок із групи хімічних рецепторів SCP, які поширені в комах та інших членистоногих. У дорослих комах він активно експресується (сильно проявляється) у чутливих клітинах кінцівок, даючи змогу їм розпізнавати потенційно небезпечну поверхню та уникати контакту з нею. Іншими словами, цей ген і білок відіграють ключову роль у захисті комах: молекули ферменту SAP2 з'єднуються з токсинами (піретроїдами) і нейтралізують їх.

Який вихід? Спеціальна рецептурна комбінація Турбо Престо 3 

  • Неоникотиноид – клотіанідин — найсильніша з речовин класу неонікотиноїдів із контактною і системною активністю проти шкідників
  • Пиретроид – лямбда-цигалотин — активна речовина, одна з найефективніших молекул для захисту від сухих і листогризних шкідників
  • Синергерист — піперонілбутоксид (C19H30O5) — синергістів швидкості активної речовини: посилює дію піретроїдів, блокуючи в організмі паразита роботу ферментів (SAP2), які здатні нейтралізувати отрута (цитохрома P450)
  • Крім того, ППБ — належить до класу справжні синергісти та в тандемі з піретроїдом продовжує дію останнього, нівелюючи залежність від UF-випромінювання та сонячної інсоляції (високих температур)

А ви знали?

Американка (Американський білий метелик, АБМ) — прожорлива, як\крововитка. Універсальний на смак шкідник. Ушкоджує понад 200 дерев і кущів. АБМ з'явився на території України в 1952. Це дуже голодна гусениця. Поки вона росте, гусениця здатна залишити від невеликого дерева тільки остусів (скелет). Ось як її характеризують фітопатологи: «... Хруст на деревах стоїть неймовірний, за ступенем прожовості з нею може зрівнятися тільки Фарба. Досягнувши 6-7 років, гусениці виявляють особливу прожовість. У цей період вони з'їдають стільки їжі, скільки ними було з'їдено впродовж попередніх п'яти поколінь  …. ». За даними вчених, одна гусениця шкідника 7-го віку за добу може знищити до 8 см2 листя ясена або плодового дерева. Іншими словами, з однієї кладки яєць, гусениці може повністю оголити дерево 10-15 років. А тепер множите на плодюватість. Вагітність метелика триває всього 2 години. Для порівняння: бджоло-матка та колорадський жук плода плода плода плода плода плода — через 3-5 днів. Одна самиця АБМ відмічає до 1500 яєць, а самки другого покоління — до 2500 яєць. «Паутина» гніздо з гусениці здатне на дереві досягти розміру 1-2 метри.

Купити препарат Турбо Престо 3-Актив можна тут: https://zelensvit.com

читать дальше свернуть
Характеристики
Характер действия пестицида
Контактно-системний
Препаративная форма
Концентрат суспензии
Химический состав
Неорганические
Обрабатываемые культуры
сад, цветы, овощи, декоративные растения
Содержание действующего вещества
клотианидин 200 г/л + лямбда-цигалотрин 100 г/л, ППБ 75 г/л
Упаковка
Пластиковый флакон
Объем, л
0.05
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Післяплата (Накладений платіж) УКРПОШТА
Через Укрпошта 2 % от суми замовлення + 10 грн

Безготівковий розрахунок
ФОП Денисенко С.О м.Дніпро ОКПО(ЄДРПОУ) 2889602841 МФО 305299 АТ КБ ПРИВАТБАНК UA513052990000026008050530097 Призначення: Замовення №**** Сума до сплати ****грн

Предоплата
Оплата на карточку MONOBANK

Варианты доставки

Нова Пошта (повна передплата)

Самовивіз зі складу

УКРПОШТА

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
код: 13656
160,00 грн. /шт
в наличии
код: 14856
665,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти