Каталог товаров

Клематис Taiga

нет в наличии
код: 22374-51
259,89 грн. /шт
Онлайн оплата
Регион: Украина, Хмельницкая обл., Хмельницкий
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
5 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Саженці декоративних кущів: Клематис Taiga

Клематіс милується темним тлом будівель або глухого високого паркану. Великий клепматіс влітку буде не тільки декором, але й захистом від дощу. Вони часто використовуються у зелених огорожах.

Цікавим рішенням є використання клепатисів для декорування крутих, сухих схилів: на висоті 15-20 см. над землею на схил встановлюють Решітки, саджанці висаджують з північно-західної сторони решітки, плетить в напрямку до сонця, лягаючи на решітку. Високі дерева і кущі, як і дуже успішні партнери, добре підходять у вигляді природної опори.

Некрупні сорти клепів успішно вирощують у великих контейнерах на відкритій терасі або балконі.
Коли ви вибираєте місце для посадки, переконайтеся, що там не будуть викачуватися талія і дощова вода. Крім того, клематісу дуже шкодить.
Він може надати необхідної форми, прищеплюючи садову скульптуру, літню розмову або декоративну арку.
При посадці саджанців підготуйте місце.

Зробіть лунку розміром від 60*60*60см до 80*80*80см.

Коли ґрунт проходить через підземні води, клематіс може опинитися на високогір’ї, і таким чином йому буде легше зберегти кореневу систему. Довжина кореня близько метра.

Доросла рослина може жити в будь - якому ґрунті, але бажано слабкощена, сукаліниста, родюча, добре удобрена і дренована ґрунт.

Для дренажного шару підходить шар 10-15 см біта, щібня або перли.

Далі підготуйте родючу суміш: дернова земля/комппост + нейтральний трф + пісок, 3:1:1. Туди додайте 400г доломітового борошна і 150г суперфосфату.

Насипайте трохи суміші на дренаж у вигляді горбика. Розправте і розкладіть корешки. Будь ласка, переконайтеся, що коренева шейка буде закупорена на 7-10 см. Це допоможе зберегти кореневу систему від вимерзання.

Засипте і полейте відро водою.

Останній крок: мульчування корою дерев. Ця система потребує шарів близько 5 см. Ця система врятує кореневу систему від перегріву ґрунту влітку і промірювання взимку, а також скоротить кількість рихлінь, так улюблених клепматисом.
Вхід за клематисом:
Клематис — одна з найжиттєвіших і найздоровіших рослин у саду. Дорослий кущ не страждає ні від літньої спеки, ні від зимових морозів. Щоб з травня по вересень була смарагдова листя і багато великих квітів, потрібно лише кілька разів на рік приділяти час клематісу.

У перший рік після посадки бажано прибрати бутони і дати паростку наростити кореневу систему і вегетативну масу.
Поливати нечасто, але щедро. Обов'язково добре, глибоко поливати перед мінеральними підгодмками.
Підкормлювати Під час росту кілька разів почергово мінеральні та органічні добрива (запитайте кращі добрива для клепмасів у менеджерів нашого магазину або підберіть самостійно в розділі Удобрювання і стимулятори росту)
Мульчування є одним з важливих моментів. Коренева система клепматису не любить перегріва. Для захисту рекомендується використовувати мульчу з деревної кори або засаджувати підніжок куща. Стилі, низькорослі рослини з поверхневою кореневою системою. Для цього підійдуть будь-які низькорослі або грунтові багаторічні: живучка, флокс шиловидний, арабіс, обріета, очитки.

Обрізка клепматісу:
Характерна особливість осіннього обрізання клепатисів залежить від конкретного сорту. Щоб зрозуміти, як обрізати конкретний сорт, в описі клепатисів завжди вказано такий параметр, як "Група вирізки" або "Тіп обрізки" і число 1, 2 або 3. У середній смузі зазвичай вирощують клематиси другої та третьої групи.
Перша група цвіте лише на минулих пагонах, тому її слід повністю зберегти до весни. Другу групу цвітуть на початку сезону минулого року, а в другій половині сезону зацвітають і жовті пагони.

Детали. Більшість сортів клепатисів, що використовуються для розмальовування квітів, належать до другої групи, внаслідок чого цвітуть лише ліани минулого року, а нульові квіти — прості квіти.

Обрізання сортів другої групи: пізньої восени бажано зняти ліани з опори. При цьому потрібно вирізати під корінь старі, поламані, хворі пагони повністю, а здорові молоді — обрізати на висоті 50-150 см. Чим сильніше і старше кущ, тим більшою довжини плеті можна залишити. На цих битвах буде ранній колір.

Якщо потрібно навесні, можна зробити санітарію. Зріз робити трохи вище верхньої, здорової нирки.
Сорта третьої групи обрізають на висоті 10-15 см від ґрунту.

Мозостійкість: зона 4-9. Доросла рослина витримує морози до -34 °C, а молода рослина і коренева зона потребують захисту на зиму.
Горшок: Р9

Вік саджанців: 2 роки
читать дальше свернуть
Характеристики
Высота взрослого растения, см
250
Высота растений
Высокорослые (Экранные)
Конец цветения
Сентябрь
Листва зимой
Листопадные
Начало цветения
Май
Продолжительность жизни
Многолетние
Способ упаковки
Закрытая корневая система
Укрытие на зиму
Требует укрытия
Холодостойкость
Да
Цвет
Зелёный
Отношение к свету
Светолюбивые
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Онлайн оплата

Накладний платіж (крім рослин у горщиках)
крім рослин у горщиках

Передплата

Варианты доставки

Нова Пошта

Укрпошта

Самовивіз (м. Хмельницький)

Наш кур'єр (по м. Хмельницькому) 50 грн.

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
код: 22391
229,89 грн. /шт
нет в наличии
код: 22378-29
239,89 грн. /шт
нет в наличии
код: 22376-14
259,89 грн. /шт
в наличии
код: 32842-26
259,89 грн. /шт
в наличии
код: 32838-34
259,89 грн. /шт
в наличии
код: 22394-2
239,89 грн. /шт
в наличии
код: 25973-19
259,89 грн. /шт
в наличии
код: 22373-8
259,89 грн. /шт
в наличии
код: 32835-46
249,89 грн. /шт
в наличии
код: 26019-36
259,89 грн. /шт
в наличии
код: 22395-11
239,89 грн. /шт
в наличии
код: 26018-43
229,89 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти