Каталог товаров

Мікродобриво Реаком-Хелат Молібдену (коректор живлення)

в наличии
475,02 грн. /л/unit/
Регион: Украина, Днепропетровская обл., Синельниково
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
2 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара

Увага! Мінімальне замовлення - 10 л.

 Ціна вказана за 1 літр 20-літрової каністри.

ХЕЛАТ МОЛІБДЕНУ

Рідкий концентрований розчин, що містить молібден у хелатній формі, призначений для застосування як екологічно чистого мікродобрива для підживлення сільськогосподарських культур, чутливих до дефіциту молібдену (бобові та цукрові буряки).

СКЛАД, Г/Л

РЕАКОМ-ХЕЛАТ МОЛІБДЕНУ Мо – 40

 

Молібден необхідний як рослин, так мікроорганізмів, регулює фотосинтез і дихання. Він активізує процеси зв'язування атмосферного азоту бульбочковими бактеріями.

Молібден переважно накопичується в молодих зростаючих органах, входить до складу ферментів, що регулюють азотний обмін у рослинах, бере участь у синтезі нуклеїнових кислот (РНК та ДНК) та вітамінів та регулює фотосинтез та дихання. При нестачі молібдену в рослинах порушуються багато процесів життєдіяльності, у тканинах рослин накопичуються нітрати, що особливо небезпечно при надмірному застосуванні азотних добрив (включаючи гній): чим вища доза азотних добрив, тим більша потреба рослин у молібдені.

 

Культури, чутливі до нестачі бору: Візуальні ознаки дефіциту:
Зернові колосові;
Бобові;
Цукровий буряк;
Томати;
Капуста;
Люцерна.

Слабкий ріст і розвиток рослин, хлоротичне забарвлення (схоже на дефіцит азоту); Хлороз старого листя, особливо у верхній частині листка.

 Хелатні добрива допоможуть вам збагатити землю, збільшити обсяги врожаю та його якість.

 Досвідчені аграрії незважаючи на наявність величезної кількості різних добрив, рано чи пізно все ж таки приходять до впровадження сучасних вигідних агротехнологій. На сьогодні найпопулярнішим серед них є  хелатні мікродобрива.

Хелати  – це складні органічні сполуки, що працюють у живих організмах та ґрунті. До складу таких добрив входить спеціальний комплекс мікроелементів, здатний оптимально збільшити врожайність культури, що вирощується, її якість та естетичний вигляд, а також здоровий цикл росту протягом усієї вегетації.

Перед тим, як висадити той чи інший саджанець досвідчені садівники завжди здійснюють аналіз ґрунту, і наскільки вибаглива культура. І як правило єдине, що становить перешкоду на швидкому та ефективному вирощуванні є нестача мінералів та органічних речовин у ґрунті. Щорічні висадки, і втрата поживних речовин з кожним збиранням врожаю знижує врожайність, і приводить в кінцевому підсумку ділянку до мінімальної продуктивності. І для того, щоб відновити необхідний обсяг органічних речовин, і допомогти природі знову радувати нас своїми плодами, як правило, і використовуються хелати. Основною відмінністю наприклад, Реаком хелат бору від звичних нам добрив є м'якше вплив на рослині, швидке їх засвоєння, а також повна універсальність у застосуванні незалежно від типу та класу культури, що вирощується.

читать дальше свернуть
Характеристики
Микроудобрения
Сроки внесения(сезонность)
Весенне-летнее
Вид обработки
Послепосевное(Подкормка)
Агрегатное состояние
Применение
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Предоплата

Наложенный платеж

Варианты доставки

Новая Почта(отделение)

Новая Почта(курьер)

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Часто ищут

Покупатели этого товара также интересовались
202,80 грн. /л/unit/
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти