Каталог товаров
ТОП
продажи

Ківшевий навантажувач КШП-6 з подовженою стрілою

в наличии
код: Р6-КШП-6
259 000,00 грн. /шт
Купить в один клик
Регион: Украина, Запорожская обл., Запорожье
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
8 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Навантажувач ковшовий шнековий Р6-КШП-6 — пересувна самохідна машина безперервної дії.

Р6-КШП-6 призначений для навантаження зерна та кукурудзи на початку з наземних складських площ в автомашини та ін., переважно пересувні приймачі.

Р6-КШП-6 складається з ковшевого елеватора зі шнеками, що фіксують, поворотного підіймально-спускного стрічкового транспортера, колісного візка. Приведення робочих механізмів у дію та переміщення навантажувача здійснюється від п'яти електродвигунів і двох гідроциліндрів. Основні виробничі процеси навантажувача можуть бути проведені в автоматичному режимі роботи. Керування навантажувачем дистанційно з переносного пульта керування. Навантажувач обслуговує одну людину.

Контроль завантаження робочих органів навантажувача як під час ручного, так і під час автоматичної роботи, здійснюється червоною сигнальною лампою, яка вмикається струмковим реле в момент досягнення номінального навантаження на робочих органах. Автоматична робота навантажувача полегшує роботу машиніста, підвищує фактичну продуктивність машини незалежно від кваліфікації машиніста, рівномірно завантажує вузли та деталі машини, зменшує їх знос, дає змогу одному машиніста керувати двома навантажувачами одночасно.

СТРІЙОСТІ РОБОТА ЗІЗЕЛІ Й ЙОГО СКЛАДНИХ ЧАСТИН:


Навантажувач КШП-6 складається з елеватора, транспорту, колісного візка, електрообладнання,гідрообладнання.
Елеватор є забірним механізмом навантажувача. Робочий орган елеватора — ковшевий ланцюг із дев'ятьма ковшеми — огинає зірочки приводного, натяжного та двох відхильних валів і приводиться від електродвигуна через клиноремне та ланцюгове передавання. Ківшевий ланцюг натягується двома болтами. Робоча гілка ковшевого ланцюга спирається на дерев'яні підтримувальні планки та ковзає ними. Для воршення бунтаря елеватор забезпечений двома підгрібними шнеками, які змонтовані на консолях нижнього відхиляючого валу та поміщені в кожух. Усі вузли елеватора встановлені на несній зварній рамі, яка за допомогою двох шарнірів спирається на раму візка. Підйом і опускання елеватора виробляються гідроциліндром механізму підіймання. Нижнє положення елеватора обмежується двома наполегливими болтами. У разі тривалого транспортування елеватор підтримується двома наполегливими болтами.


Транспортер


Матеріал відвантажується поворотним стрічковим транспортером, що складається з рами, стрічки, приводного барабана з приводом, натяжного барабана, що підтримують роликів, приймальної воронки, козирка, а також механізмів підіймання та повороту.
Зварена рама транспортера за допомогою порожнистих сапф закріплена на поворотному колі, встановленому на рамі візка, і підтримується механізмом підіймання. Верхня частина рами має коритоподібну форму, утворену опорними дошками та похилими стінками.
Робоча гілка стрічки спирається й ковзає опорними дошками та роликами. Неробоча гілка підтримується опорними роликами. Для збільшення зчеплення транспортуваного матеріалу зі стрічкою на лицьовій стороні змонтовані вертикальні шкребки.
Приводний барабан встановлений у хвостовій частині транспортера під приймальною лійкою. Привод барабана здійснюється від електродвигуна через клиноремну та ланцюгову передачі. Натяжний барабан встановлений у головній частині транспортера на осі. Натяг стрічки регулюється двома болтами. Механізм підіймання транспортера, що являє собою гвинтовий домкрат, дає змогу вручну змінювати нахил транспортера. Поворот транспортера здійснюється механізмом, який складається із зубчастої рейки, з'єднаної зі штоком гідроциліндру, і циліндричної шестерні.

Колісний візок


Візок складається з рами, що ведуть коліс, двох приводних редукторів з електродвигунами та рояльних коліс. Для буксирування навантажувача візок забезпечений дишлом.
Рама візка являє собою зварну конструкцію, на якій змонтовані всі механізми навантажувача. Колеса за допомогою ланцюгових передач окремо наводяться від електродвигунів через черв'ячно-зубчасті редуктори. Рояльні колеса забезпечені фіксаторами, які забезпечують у разі потреби (наприклад, під час в'їзду своїм ходом трапами в кузові автомашини або залізничну платформу) прямолінійний рух.

Електрообладнання


Навантажувач КШП-6 обладнаний п'ятьма приводними електродвигунами трифазного змінного струму серії 4 А, шафою електроапаратури, дистанційним пультом керування, золотниками реверсивними з електрокеруванням, освітленням і сигналом Всі зовнішні з'єднання і приєднання здійснене кабелем марки КРПТ 3x4x1x2,5 і за допомогою сполучних муфт типу МП-2. Навантажувач під'єднується до мережі трифазного змінного струму з напівзаземленою нейтраллю. Напруга мережі 380 В, частота 50 Гц.
Занулення корпусу машини та пульта керування здійснюється нульовим житловим струмопідведенням кабелю. Захист силових ланцюгів від коротких замикань, а також загальне вмикання і вимикання машини здійснюються повітряним автоматом типу АП-50.
Захист електродвигунів від перевантажень здійснюється тепловим реле типу ТРН-10.
Захист ланцюгів керування здійснюється двома запобіжниками типу ПРС-6.
Керування машиною здійснюється з дистанційного 8-командового пульта керування за допомогою 4-жильного кабелю марки КРПТ. Передавання 8 команд керування по 4-жильному кабелю забезпечується релейно-напівпровідниковою схемою, що працює за принципом роздільного передавання напівперіодів змінного струму та комбінаційної роботи реле типу ПМЕ-071 і магнітних пускувачів ПМЕ-211. Напруга ланцюгів керування — 36 В.
Електросхема навантажувача КШП-6 передбачена можливість роботи його як у режимі ручного керування, так і в автоматичному режимі.
Під час ручного керування навантажувачем передавання будь-якої з 8 команд здійснюється натисканням відповідної кнопки (типу КН-П) пульта керування. Рух навантажувача вперед, углиб штабеля обмежується увімкненим послідовно з електродвигуном елеватора струмовим реле типу PT-40/20, який у разі досягнення номінального завантаження електродвигуна елеватора спрацьовує та вимикає магнітні пускачі ходових двигунів, запобігаючи у такий спосіб перевантаження робочих органів машини.
В автоматичному режимі роботи навантажувача зберігаються всі функції ручного керування: підйом і опускання елеватора, повороти транспортера тощо.
В автоматичному режимі роботи навантажувача струмове реле забезпечує автоматичне просування навантажувача вглиб штабеля, зумовлюючи це пересування номінальним завантаженням робочих органів (елеватора).
У разі розворотів навантажувача вправо або вліво в процесі автоматичної роботи для запобігання просипанню перевантажуваного продукту за межі місця вивантаження електросхемою передбачена автоматична фіксація транспортера в положенні, яке він зайняв до початку розвороту навантажувача. Це ж обставино під час транспортування навантажувача в закритих приміщеннях підвищує його маневровість, запобігаючи сутиченню транспортера зі стінами та опорами під час розворотів навантажувача всередині приміщення.
Контроль завантаження робочих органів навантажувача як під час ручного, так і під час автоматичної роботи, здійснюється червоною сигнальною лампою, яка вмикається струмовим реле в момент досягнення номінального навантаження на робочих органах.
Автоматична робота навантажувача КШП-6 полегшує працю машиністу, підвищує фактичну продуктивність машини незалежно від кваліфікації машиніста, рівномірно завантажує вузли та деталі машини, зменшує їх знос, дає змогу одному машині керувати двома навантажувачами одночасно.
У шафі електроапаратури поміщений пакетний перемикач ППМ3x60/H2, який дає змогу встановити правильний напрямок обертання електродвигунів навантажувача за під'єднання до джерела струму, а також у разі потреби змінити напрямок обертання двигунів на зворотне, наприклад, під час завали елеватора перевантажуваним продуктом.
Для роботи в затемнених приміщеннях або вночі є дві поворотні фари на 12 В. Для ремонтних робіт і додаткового освітлення навантажувач обладнаний переносною лампою 12 В, що входить до розетки на шафі електроапаратури.

Гідросистема


Гідрообладнання призначене для роботи механізмів підіймання елеватора та повороту транспортера. Воно містить шестеренький насос НЩ-10Е лівого обертання, що приводиться в рух електродвигуном через циліндричний одноступеневий редуктор із передавальним співвідношенням оливний бак місткістю 8 літрів, два гідроциліндри та систему шлангів високого і низького тиску. Керування роботою гідроциліндрів здійснюється за допомогою золотників реверсивних з електрокеруванням, що дають змогу підіймати-опускання елеватора та поворот транспортера в обидва боки з дистанційного пульта керування.
У з'єднувальні штуцери шлангів гідроциліндрів встановлені уповільнювальні клапани для обмеження швидкості опускання елеватора та повороту транспортера Запобіжний клапан призначений для обмеження максимального тиску. Відрегульований на 50 кгс/см2.

 

читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
ТОП
продажи
код: Р6-КШП-6
259 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
код: Р6-КШП-6
259 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
код: Р6-КШП-6
259 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
код: Р6-КШП-6
259 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
код: ЗМ-60
210 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
код: ЗМ-60
210 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
код: ЗМ-60
210 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
код: ЗМ-120У
245 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
код: ЗМ-120У
245 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
код: ЗМ-120У
245 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
код: ЗМ-120У
255 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
код: ЗМ-140У
250 000,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти