Каталог товаров

Крейда кормова (мелена), 1 кг

в наличии
код: 9269
21,00 грн. /шт
Купить в один клик
Онлайн оплата
Регион: Украина, Винницкая обл., Винница
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
2 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара
Склад

Крейда кормова природна мелена містить 37,4% кальцію, 0,18% фосфору, 0,5% калію, 0,3% натрію і не більше 5% кремнію та інших елементів.

Являє собою однорідний порошок білого кольору, без запаху, практично не розчинний у воді.

Фармакологічні властивості

Крейда кормова є одним з основних джерел кальцію. Кальцій стимулює функцію серцево-судинної системи, є одним із факторів згортання крові, забезпечує сталість осмотичного тиску. Він бере участь у проведенні нервового імпульсу, в ініціації м'язового скорочення за рахунок утворення актино-міозинового комплексу, активує разом з інсуліном проникнення глюкози у клітини. Кальцій формує кісткову тканину, підтримує м'язовий тонус, попереджає передчасне розвиток остеопорозу та остеомаляції, сприяє правильному формуванню опорно-рухової системи, що особливо актуально для молодняку тварин і птахів. Кальцій входить до складу різних ферментних систем, які каталізують біохімічні реакції в організмі, крім того, він підвищує неспецифічну резистентність тварини. Іони кальцію беруть участь у передачі нервових імпульсів, у скороченні скелетної та гладкої мускулатури. Міжклітинна кісткова речовина багата на солі кальцію, разом з білками (головним колагеном — осеїном) забезпечує жорсткість і еластичність кістки. Кальцій благотворно впливає обмін заліза в організмі тварин і птахів, виводить токсини. При використанні добавки у продуктивних тварин збільшується середньодобовий приріст, покращується якість та вихід м'ясної продукції, молоковіддача, у птахів підвищується несучість, а також збереження яєць та дієтичні властивості готового продукту. Процес всмоктування та резорбції кальцію в організмі тісно пов'язаний із надходженням фосфору та вітаміну Д, при оптимальному співвідношенні цих елементів засвоєння їх максимально. Норми споживання крейди орієнтовані потреба організму тварин і птахів у кальції залежно від фізіологічного стану організму, наявності патологічних процесів, і навіть віку. При тривалому незбалансованому мікро- і макроелементах годівлі у тварин і птахів розвиваються незворотні патологічні процеси, особливо вони виражені при нестачі кальцію, вітаміну Д і заліза. З боку опорно-рухового апарату – перебудова скелета, демінералізація, дистрофія, розм'якшення та деформація кісток, розвивається рахіт. Також знижується м'язовий тонус, у молодняку затримується зміна зубів, розвивається гіпохромна анемія, атонія шлунково-кишкового тракту. Дефіцит кальцію особливо позначається на загальному розвитку та зростанні молодняку сільськогосподарських тварин та птиці. У курей-несучок знижується несучість, стоншується шкаралупа яєць. Дистрофічні процеси розвиваються також у м'язах, внаслідок чого якість та вихід м'ясної продукції різко падають. При пероральному застосуванні мінеральні компоненти добавки швидко всмоктуються та виводяться з організму переважно із сечею. Крейда кормова за ступенем впливу на організм теплокровних тварин відноситься до малонебезпечних речовин і має велику терапевтичну широту.

Показання

З метою збагачення та підвищення конверсії кормів. Для підвищення продуктивності та якості тваринницької продукції.

Дозування

Крейда кормова природна мелена застосовують тваринам і птахам внутрішньо в суміші з сухими кормами або вологими мішанками відповідно до наведених у таблиці добових норм витрат:

Курчата, кури-несучки (на 10 голів)

Вік (тижні)

1 – 17

17 – 25

25 – 50

старші 50

Норми витрат, г

30

50

80

90 – 100

добові норми витрат на 10 голів, г

молодняк

дорослі

Перепілки

25 – 30 (до 6 тижнів)

60 – 70

Качки

30 – 35 (до 6 місяців)

65 – 75

Гуси

30 – 35 (до 6 місяців)

45 – 50

Індики

40 – 45 (до 4 місяців)

60 – 70

Цесарки

25 – 30 (до 4 місяців)

60 – 70

Добові норми витрат на 1 голову, г

Велика рогата худоба

15 – 50 (до 1 року)

50 – 100 (до 1,5 років)

80 – 250

Коні

10 – 30 (до 2 років)

40 – 75

Вівці, кози

3 – 7 (до 1 року)

10 – 15

Свині

10 – 40 (до 6 месяців)

50 – 70

Побічна дія

При правильному використанні побічні явища зазвичай не спостерігаються.

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів кормової добавки.

Застереження

При випадковому попаданні на шкіру або слизові оболонки очей рекомендується негайно промити їх великою кількістю води, при ковтанні крейди кормової у великих кількостях усередину тварині необхідно дати кілька склянок води. Після закінчення маніпуляції руки рекомендується ретельно промити водою з милом. Продукцію від тварин, які отримували крейду, можна використовувати без будь-яких обмежень.

Зберігання

У сухому, недоступному для дітей та тварин місці, окремо від продуктів харчування та отрутохімікатів.

Термін придатності

Не обмежений.
читать дальше свернуть
Характеристики
Применение корма
Животноводство|Птицеводство
Вес, кг
1
Тип
Кормовая добавка
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Наличный расчёт

Онлайн оплата

Наложенный платеж

Варианты доставки

Новая Почта(отделение)

Самовывоз

Укрпочта
Обязательно указывайте индекс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
код: 7339
494,00 грн. /шт
в наличии
код: 4102
27,00 грн. /шт
в наличии
код: ф0477
55,00 грн. /шт
в наличии
код: 3560
147,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти