Каталог товаров

Ласощі Жилка олов'яна сушена 200 г. Mister Zoo

нет в наличии
код: 555-23
89,00 грн. /шт
Онлайн оплата
Регион: Украина, Винницкая обл., Винница
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
3 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара


Жилки являють собою висушені за унікальною технологією огойдалки сухожилля. Ці натуральні ласощі є джерелом корисних речовин — вітамінів, мінералів і амінокислот, які необхідні для гармонійного розвитку вашого вихованця. А також це чудовий тренажер для щелеп і прекрасна зубна щітка. Жилка дасть змогу вашому собаці чудово провести час із користю для здоров'я.

Користь яловичих жил для собак

Жилки сприяють природному очищенню ротової порожнини тварин, зміцненню зубів, ясен і м'язів щелепи.
Як повністю натуральний продукт, ялини багаті на амінокислоти та такі корисні речовини, як колаген і еластин. Вони допомагають розвитку кісткової та хрящової тканини собаки. Особливо вони потрібні цуценятам і тваринам у період реабілітації.
Вживання яловичих жил має величезне значення для нервової системи. Процес розгризання жилки надовго відвертає увагу тварину, ефективно знімає стрес, нервозність, сприяє поліпшенню настрою.
Міцна структура жили, апетитний аромат і привабливий смак надовго займуть вашого вихованця. Це особливо зручно в тривалих подорожах, якщо до вас прийшли гості або ви маєте невідкладні справи.
Жилка часто стає улюбленими ласощами для собак, що дає змогу зробити її інструментом заохочення під час дресування.
Також жилетки цінують за те, що вони дають змогу зберегти меблі та речі від зубів свійського улюбленця.

Чи можна собаці давати жили щодня?

Попри те, що регулярне вживання яловичих жил безумовно корисне, все ж не варто розглядати ці ласощі як частину раціону. Досить буде давати жилку собаці 2-3 рази на тиждень, щоб забезпечити необхідне навантаження для її зубів.

Чи можна давати жили маленьким собакам?

Безумовно, гризти яловичи жили корисно для всіх собак. Однак для порід невеликого розміру варто розділити жили на кілька частин, розрізавши вздовж усієї довжини.

.

Срок годности: 12 місяців.

читать дальше свернуть
Характеристики
Животное
Собаки
Вид корма
Лакомство
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Наличный расчёт

Онлайн оплата

Наложенный платеж

Варианты доставки

Новая Почта(отделение)

Самовывоз

Укрпочта
Обязательно указывайте индекс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
-2%
код: 29259
459,00 грн. 449,00 грн. /шт
в наличии
-3%
код: 606451
3 453,00 грн. 3 349,41 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти