Каталог товаров

Лезо для Codos cp-6800, TB-6800

в наличии
код: TB-6800
390,00 грн. /шт
Регион: Украина, Киевская обл., Белая Церковь
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
5 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Оригінальне лезо Codos

Лезо ножа - нержавіюча сталь, рухома ножа частина кераміка високої якості. Ширина ножа: 40 мм.

  • Підходить для машинок CODOS CP-6800/5500/3000.

Якісні леза до машинок для стрижки собак Codos СР-6800

Необхідність якісного догляду за шерстю собак сьогодні ні в кого не викликає сумніву. У спеціальних салонах грумери для цього вибирають кращі на сьогодні види обладнання і матеріалів. До них відносяться і леза до машинок для стрижки собак Codos СР-6800. Купити в Україні їх можна в безлічі спеціалізованих торгових точок. Але ми гарантуємо вам фірмову якість пропонованих товарів і їх доступну вартість.

Чому вигідно замовити леза до машинок для стрижки собак Codos СР-6800 в Біовет

Наш інтернет-магазин Біовет є офіційним представником корейської компанії-виробника в Україні. Тому у нас можна вибрати його продукцію з гарантією якості, без ризику отримання фальсифікату і браку. Леза до машинок Codos CP-6800 для стрижки собак купити в інтернет-магазині Біовет можна в будь-якій кількості. Оптові партії передбачають вигідні знижки.

Переваги ножів

Машинки для стрижки тварин Codos вважаються одними з найкращих у своєму сегменті. Своїми гідними характеристиками вони значною мірою зобов'язані якості використовуваних лез. Еталонними вважаються ножі до машинок для стрижки собак Codos Ср-6800. У Києві, Львові, Харкові та інших населених пунктах України їх вибирають найдосвідченіші грумери. Адже з ними не буває ніяких неприємних ситуацій. Без додаткової заточки вони служать тривалий час, який набагато перевищує період роботи інших видів аналогічних матеріалів.

Конструкція лез

Щоб забезпечити максимально якісну стрижку, конструктори продумали унікальну систему ножів. Один з них виготовлений з кераміки. Його кріплення розроблено для рухомого функціонування. Нерухомий ніж виготовлений з нержавіючої сталі. Вона відрізняється самими гідними характеристиками, не затуплюється тривалий час, не піддається впливу корозії і відмінно протистоїть істотним механічним навантаженням. Ширина леза зазвичай становить 4 см. Цей стандарт розрахований для установки на машинки даного виробника багатьох моделей. Тому леза до машинок для стрижки собак Codos СР-6800 з каталогу виробника настільки широко затребувані. Будова ножів стандартна:

  • Два гострих леза.
  • Пластиковий корпус.
  • Елементи кріплення.

Якщо ви хочете леза до машинок Codos CP 6800 купити недорого, в нашому магазині це стане можливим. Ви неодмінно залишитеся задоволені і якістю товару, і рівнем пропонованих нами послуг.

читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
код: KM-01u
3 539,00 грн. /шт
в наличии
код: CP6800
1 750,00 грн. /шт
в наличии
код: KC-01u
27 300,00 грн. /шт
в наличии
код: M-podushka
1 125,00 грн. /шт
в наличии
код: KC-03u
97 500,00 грн. /шт
в наличии
код: Pet Dryer 2
8 650,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти