Каталог товаров

Лілія низькоросла Ladylike (Леділайк) 1 цибулина 12/14

в наличии
код: 34142
60,89 грн. /шт
Купить в один клик
Онлайн оплата
Регион: Украина, Хмельницкая обл., Хмельницкий
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
5 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара
Лілія низькоросла азіатська Ladylike

Опис сорту Ледилайк:

Назва цього чудового сорту перекладається як "Жіночна", але я б його назвала "Сонечко на долоні". Сонячно-золотий широкий центр і персиково-рожеві кінчики виглядає дуже ніжно і водночас яскраво.

Прекрасний сорт для бордюру, і для вазона. ОТсутній виражений аромат, тому спокійно можна вирощувати на східних і південних вікнах навіть у житлових приміщеннях. Тільки будьте обережні! Пилок залишає важко видаляються плями на тканині.

Висота стебла у ОТкритому грунті може бути до 40-50 див, у горщечкової культурі – 25-35 див.

На одному стеблі з цибулин калібру 12/14 зазвичай в перший рік посадки буває 2-3 квітки, через рік – 6-8 квіток. Квітки до 15 см в діаметрі, дивляться вгору.

Азіатські лілії ОТрізняються морозостійкістю, невибагливістю і швидким розмноженням.

Як виростити лілії в горщику:

Если хотите посадить несколько лилий в одной посуде, учтите, что вырастут они достаточно крупными и цветки будут не маленькими, поэтому посуда должна быть очень устойчивой (либо керамика, либо широкое, устойчивое дно).

Для выращивания в горшке одной лилии понадобится примерно 0,8-0,9 л. грунта, в горшке объёмом 3,5-4 л. можно вырастить 3 лилии.

Горшок в любом случае должен быть 17-20 см. в высоту, потому что основные корни у лилий растут над луковицей на стебле.

На дно горщика покладіть 2-3 див. дренажу, шар ґрунту 4-5 див, злегка утрамбуйте грунт і розташуйте цибулини з ОТстанню 2-3 див. між ними. зверху присипте так, щоб над вершинами цибулин було не менше 5-6 див. грунту.

Потримайте горщик в прохолодному місці близько місяця і потім виставляйте на самий світлий підвіконня.

Як виростити азіатські лілії в саду:

Якщо купили цибулини у нас, вони, швидше за все, мають спеціальну воскову плівку. Призначення цієї плівки – запобігти передчасному проростання і захистити ОТ висихання. У ОТкритому грунті це воскове покриття благополучно змиється першими дощами. Якщо передбачається якась передпосадкова обробка цибулин, можна обполоснути їх у теплій воді.

До речі, про профілактиці перед посадкою! В останні роки в моєму саду нещадно жере все коріння і цибулини, в тому числі лілій, ненаситна личинка травневого жука. Якщо часто поливати Антихрущом, можна вапна і всіх корисних комашок-черв'ячків. Я десь прочитала і перевірила на власному досОТі народний метод: перед посадкою запасаюся маззю Вишневського (дешева аптечна мазь). Коли саджу, зовсім трохи брудню нею цибулини. Ця мазь і антисептик хороший і її запах ОТіб'є бажання і мишам і личинкам ласувати цибулинами. :)

В открытом грунте сохраните 12-15 см. расстояние между луковицами на перспективу размножения, если планируете оставить их на этом месте на несколько лет. Глубина посадки - 12-15 см.

Минимальные требования и уход:

место должно быть не в тени, как минимум пол дня прямого солнца;
там не должна застаиваться дождевая и талая вода;
чем грунт тяжелее, тем сажать глубже, чем легче – тем мельче. На глинистом грунте - посадите на глубину 8-10 см. и под луковицу 1-2 см. песка насыпьте (это называется "песочная подушка"). На тёплых, сухих, лёгких песчаных почвах глубину посадки можно увеличить до 20 см.
не загущайте посадки, це загрожує грибковими хворобами. Розсаджувати азіатські лілії потрібно не рідше 1 разу на 4-5 років, а ще краще – раз на 3 роки.

читать дальше свернуть
Характеристики
Тип посадочного материала
Луковицы
Тип растения
Цветы
Продолжительность жизни
Многолетние
Род растения
Лилия
Укрытие на зиму
Не требует укрытия
Высота взрослого растения, см
40
Высота растений
Среднерослые
Вид цветка
Лилия
Конец цветения
Август
Начало цветения
Июнь
Энергия роста
Сильнорослые
Отношение к свету
Светолюбивые
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Онлайн оплата

Накладний платіж (крім рослин у горщиках)
крім рослин у горщиках

Передплата

Варианты доставки

Нова Пошта

Укрпошта

Самовивіз (м. Хмельницький)

Наш кур'єр (по м. Хмельницькому) 50 грн.

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
код: 21654
56,89 грн. /шт
в наличии
код: 40007
68,89 грн. /шт
в наличии
код: 27649
52,89 грн. /шт
в наличии
-10%
код: 32052
104,89 грн. 94,40 грн. /шт
в наличии
-25%
код: 14179
54,89 грн. 41,17 грн. /шт
в наличии
-15%
код: 25795
72,89 грн. 61,96 грн. /шт
в наличии
код: 39886
68,89 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти