Каталог товаров

Мікроскоп біологічний MICROmed Fusion FS-7530

в наличии
код: FS-7530
23 120,00 грн. /шт
Регион: Украина, Киевская обл., Белая Церковь
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
5 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Мікроскоп біологічний MICROmed Fusion FS-7530

Представляємо вашій увазі тринокулярний біологічний мікроскоп дослідницького класу Fusion FS-7530 MICROmed. Дана модель обладнана ахроматичними об'єктивами найвищої якості.

Модель Fusion FS-7530 відноситься до абсолютно нової лінійки біологічних мікроскопів представлених на ринку. Дане обладнання створювалося з використанням найбільш актуальних інноваційних технологічних розробок. Всі моделі лінійки Fusion оснащені принципово новою конструкцією корпусу, матричним LED-освітлювачем, а також системою автономного живлення з можливістю контролю рівня заряду, яка дозволить працювати навіть в умовах відсутності електроенергії. Fusion FS-7530 - якісний мікроскоп преміум класу з максимально продуктивними характеристиками за ціною найбільш доступною на ринку.

Мікроскоп FS-7530 від MICROmed рекомендується використовувати для здійснення поглиблених морфологічних досліджень методом світлого поля в прохідному світлі з метою отримання найбільш достовірних характеристик досліджуваного об'єкта. Найбільш доцільно його використання в лабораторіях з медичним та науково-дослідним ухилом (лабораторіях біохімії, патологоанатомії, цитології, гематології, урології, дерматології та ін.) Для проведення різноманітних досліджень, на результатах яких сьогодні будується весь лікувально-діагностичний процес.

Особливості комплектації медичного мікроскопа MICROmed Fusion FS-7530:

  • Конструкція корпусу апарату оптимально розрахована для тривалої дослідницької роботи. У моделі Fusion FS-7530 ідеально підібрана висота апарату, величина кута нахилу головки, розміщення і конфігурація гвинтів грубого й точного фокусування, величина переміщення предметного столика, настройка яскравості освітлювача. Експлуатація мікроскопа MICROmed Fusion навіть тривалий час принесе максимум комфорту і мінімум шкоди організму користувача.
  • У приладі встановлено ахроматичні об'єктиви DIN стандарту, що характеризуються багатошаровим просвітлюючим і протигрибковим покриттям. При використанні таких об'єктивів якість зображення буде знаходитися на найвищому рівні без зайвих витрат.
  • Візуальна тринокулярна насадка конструкції Gemel, з можливістю повороту на 360º доповнена можливістю діоптрійної корекції ±5 на кожному тубусі окуляра.
  • Тринокулярна насадка дозволяє проводити спостереження обома очима і одночасно виводити картинку на зовнішній екран завдяки наявності універсального адаптера для підключення до відео- і фотокамери. За допомогою встановленого в окремий порт фотоадаптера можна регулювати довжину (+0...15 мм), що дозволяє камері фокусуватися самостійно, після отримання чіткої картинки в окулярах.
  • У комплекті йдуть ширококутні окуляри з просвітлюючим покриттям (лінійне поле зору 18 мм і 13 мм (опціонально)).
  • М'якість руху коаксіального механізму грубого і точного фокусування. Вбудована регульована муфта ковзання, з комфортним низьким розміщенням.
  • На конденсорі модернізованого типу передбачена цифрова шкала відповідності величини розкриття діафрагми типу об'єктива.
  • Двокоординатний предметний столик, збільшеного розміру 140х132 мм з ноніусом, оснащений підшипниковим механізмом і коаксіальною ручкою переміщення щодо координат X і Y.
  • Конструкція предметного столика передбачає гвинтовий упор, що попереджає ймовірні поломки мікроскопа при фокусуванні.
  • Система освітлення NeoLED c матричним LED блоком 3,6 Вт, 6300 K дає яскраве, однорідне світло з найбільш натуральною передачею кольору. Світлодіодне випромінювання являє собою яскравий білий світ з аналогічною природньому денному світлу температурою. Дана особливість дозволяє отримати зображення високої контрастності без використання допоміжних світлофільтрів з метою подолання зайвої жовтизни.
  • Потужність LED освітлювача порівнянна з 50Вт-ною галогенною лампою, але водночас він на 90% більш енергоефективний і більш довговічний (термін служби світлодіодів складає до 20000 годин).
  • У моделі Fusion передбачена автономна система живлення з можливістю контролю рівня заряду батарей.
  • 3 NI-MH акумулятора ємністю 1400 мА надають можливість роботи без під'єднання до електромережі протягом 10 годин.
  • Конструкція моделі передбачає можливість перенесення.

Мікроскоп MICROmed Fusion FS-7530 може бути додатково укомплектований відеокамерою 5,0 Mpix USB 2,0, для передачі картинки на екран ПК, а також двома окулярами WF16х і WF5х за окрему плату.

Мікроскопи MICROmed схвалені МОЗ України, внесені в електронну базу медичної техніки та отримали допуск для застосування в медичній галузі. Мікроскопи MICROmed мають Декларацію відповідності, яка є гарантією ефективності та безпеки експлуатації зазначеної техніки.

Продукція сертифікована відповідно до міжнародного стандарту якості ISO 9001:2015.

Гарантійний термін 2 роки.

читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
код: MFL-06
2 629,00 грн. /шт
в наличии
код: FS-7510
17 360,00 грн. /шт
в наличии
код: XS-5520 LED
14 280,00 грн. /шт
в наличии
код: LS-8530
86 976,00 грн. /шт
в наличии
код: XS-2610 LED
9 810,00 грн. /шт
в наличии
код: IQ-LED
56 473,10 грн. /шт
в наличии
код: IQ LED1
32 900,00 грн. /шт
в наличии
код: K000002
6 468,00 грн. /шт
в наличии
код: K000005
1 120,00 грн. /шт
в наличии
код: K000010
616,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти