Каталог товаров

Мікроскоп біологічний MICROmed Fusion FS-7620

в наличии
код: FS-7620
27 520,00 грн. /шт
Регион: Украина, Киевская обл., Белая Церковь
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
5 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Мікроскоп біологічний MICROmed Fusion FS-7620

Мікроскоп Fusion FS-7620 від MICROmed являє собою біологічну бінокулярну модель дослідницького класу, оснащену об'єктивами планахроматичного виду. Застосовується даний мікроскоп в якості обладнання для проведення поглиблених морфологічних досліджень з використанням методу світлого поля в прохідному світлі з метою отримання достовірних характеристик досліджуваного об'єкта.

Наявність об'єктивів з планахроматичною корекцією - основна особливість даної моделі біологічного мікроскопа. Це високоефективні об'єктиви, що характеризуються виправленою на 90% кривизною зображення по полю і хроматичною різницею збільшення.

Простіше кажучи, завдяки цьому апарату ви отримуєте чітке контрастне зображення по всьому полю спостереження. Це дає мікроскопу Мікромед FUSION FS-7620 істотну перевагу над аналогами з ахромат-об'єктивами.

Мікроскопи MICROmed Fusion є принципово новою лінійкою біологічних мікроскопів, розробленою на основі найбільш інноваційних і успішних технологічних досліджень. Такий вид лабораторного обладнання вигідно виділяється принципово новим типом корпусу, матричним LED-освітлювачем, а також системою автономного живлення з контролем рівня зарядки. FUSION FS-7620 - першокласний мікроскоп з абсолютно виправданою ціновою політикою.

Рекомендується до застосування в лабораторіях медичного та науково-дослідницького напрямку (біохімія, патологоанатомія, цитологія, гематологія, урологія, дерматологія та ін.) Для проведення різного роду досліджень, без яких у наш час не обходиться жодна лікувально-діагностична процедура.

Особливості комплектації медичного мікроскопа MICROmed FUSION FS-7620:

  • Дуже зручний і добре пристосований для тривалої роботи корпус мікроскопа. Оптимально розрахована конструкція: висота апарату, кут нахилу головки, розміщення і конфігурація гвинтів грубого й точного фокусування, рухливий по горизонталі предметний столик, налаштування яскравості освітлювача. Експлуатація мікроскопа MICROmed Fusion максимально комфортна, не створює додаткового навантаження на шийно-комірцеву зону.
  • Планахроматичні об'єктиви DIN стандарту, з багатошаровим просвітлюючим і антигрибковим покриттям, забезпечують більшу робочу відстань.
  • Ширококутні окуляри з просвітлюючим покриттям (лінійне поле зору 18 мм і 13 мм*).
  • Візуальна поворотна бінокулярна насадка з діоптрійною корекцією ±5 на кожному тубусі окуляра, що полегшує користування мікроскопом людям, які носять окуляри.
  • М'який коаксіальний модуль грубого і тонкого фокусування з вбудованою керованою муфтою ковзання, з комфортним розміщенням.
  • Модернізований тип конденсора з цифровою шкалою відповідності величини відкриття діафрагми типу об'єктива.
  • Збільшений двокоординатний предметний столик 140х132 мм з ноніусом, оснащений підшипниковим механізмом і коаксіальною ручкою переміщення по координатах X і Y.
  • Предметний столик укомплектований гвинтовим упором, який попереджає ймовірні поломки мікроскопа при фокусуванні.
  • Освітлювальна система NeoLED c матричним LED блоком 3,6 Вт, 6300 K надає яскраве, однорідне освітлення з природною передачею кольору. Світлодіод світиться яскравим білим кольором з аналогічною до природнього денного світла температурою. Це дозволяє отримати зображення високої контрастності без застосування допоміжних світлофільтрів, призначених для корекції надмірної жовтизни.
  • Потужність LED освітлювача порівнянна з 50Вт-ною галогенною лампою, але водночас він на 90% менше енерговитратний і більш довговічний (термін служби понад 20000 годин).
  • Наявність автономної системи живлення з контролем рівня заряду батарей.
  • Наявність акумуляторів дозволяє експлуатувати мікроскоп без під'єднання до електромережі протягом понад 10 годин.
  • Ергономічна конструкція мікроскопа дуже зручна для перенесення.

Мікроскоп MICROmed FUSION FS-7620 може за бажанням комплектуватися відеокамерою 5,0 Mpix USB 2,0, яка передає зображення на екран комп'ютера, а також двома окулярами WF16х і WF5х за окрему плату.

Мікроскопи MICROmed схвалені МОЗ України, внесені в електронну базу медичної техніки та отримали допуск для застосування в медичній галузі. Мікроскопи MICROmed мають Декларацію відповідності, яка є гарантією ефективності та безпеки експлуатації зазначеної техніки.

Продукція сертифікована відповідно до міжнародного стандарту якості ISO 9001:2015.

Гарантійний термін 2 роки.

читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
код: MFL-06
2 629,00 грн. /шт
в наличии
код: XS-2610 LED
9 810,00 грн. /шт
в наличии
код: XS-5510 LED
13 700,00 грн. /шт
в наличии
код: XS-5520 LED
14 280,00 грн. /шт
в наличии
код: FS-7530
23 120,00 грн. /шт
в наличии
код: ZEISS Primo Star
62 320,00 грн. /шт
в наличии
код: K000008
3 668,00 грн. /шт
в наличии
код: XS-3330 LED
19 040,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти