Каталог товаров

Мілпро Milpro 12,5 мг / 125 мг для собак 5 - 25 кг (№1 таблетка)

в наличии
код: 905542
143,00 грн. /шт
Купить в один клик
Онлайн оплата
Регион: Украина, Винницкая обл., Винница
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
3 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара
Опис

За зовнішнім виглядом Мілпро дог для цуценят і маленьких собак є овальні таблетки світло-коричневого кольору з лінією розлому з обох сторін; Мільпро дог для великих собак є круглі таблетки світло-коричневого кольору.

Склад

В якості діючих речовин 1 таблетка містить:Мілпро дог для цуценят і маленьких собак мільбеміцін оксим - 2,5 мг і празіквантел - 25 мг, Мілпро дог для великих собак мільбеміцін оксим - 12,5 мг і празіквантел - 125 мг.

В якості допоміжних речовин 1 таблетка Мілпро дог містить: мікрокристалічну целюлозу, натрію кроскармелозу, лактозу, крохмаль прежелатинізований, повідон, магнію стеарат, гідрофобний колоїдний діоксид кремнію, гіпромелозу, макрогол, натуральний ароматизатор з курячої печінки.

Фармакологічні властивості

Фармакотерапевтична група лікарського препарату: комбіновані антигельмінтні лікарські препарати.

Комбінація мільбеміціна оксима і празиквантеля, що входять до складу препарату, забезпечує широкий спектр його антигельмінтної дії на дорослих цестод: Dipylidium caninum; Taenia spp., Echinococcus spp., Mesocestoides spp. і нематод: Ancylostoma caninum, Toxocara canis, Toxascaris leonina, Trichuris vulpis, Thelazia callipaeda, Crenosoma vulpis, Angiostrongylus vasorum, а також активна проти личинок Dirofilaria immitis.

Мільбеміціна оксим - макроциклічний лактон, що отримується в результаті ферментативної діяльності Streptomyces hygroscopicus var. Aureolacrimosus, активний відносно личинок і імаго нематод, паразитуючих в шлунково-кишковому тракті собак, а також личинок нематоди Dirofilaria immitis.

Механізм дії мільбеміціна обумовлений підвищенням проникності мембран нематод і комах для іонів хлору за допомогою глутамат-залежних хлоридних каналів (що відносяться до ГАМК і гліциновим рецепторам хребетних). Це призводить до гіперполяризації мембран клітин нервової і м'язової тканини, периферичному паралічу і загибелі паразита.

Празиквантел є ацилірованим похідним піразінізохіноліна, володіє вираженою дією проти цестод на всіх стадіях розвитку. Підвищуючи проникність клітинних мембран паразита для іонів кальцію, викликає деполяризацію мембран, скорочення мускулатури і руйнування тегумента, що призводить до загибелі паразита і сприяє його виведенню з організму тварини.

Максимальна концентрація мільбеміціна оксима в плазмі крові собак досягається протягом 2-4 годин, період напіввиведення t1/2 приблизно 1 -4 дня, біодоступність становить близько 80%. З організму з'єднання виводиться в основному в незміненому вигляді.

Максимальна концентрація празиквантеля в плазмі крові собак досягається через 0,5-4 години. Період напіввиведення t1/2 приблизно 1,5 години. З'єднання піддається швидкої і практично повної біотрансформації в печінці до моногідроксілірованих (також можливо до ді-і трігідроксілірованих) дериватів, які, перед виведенням в основному зв'язуються з глюкоронідом і/або сульфатом. Рівень зв'язування в плазмі становить близько 80%, виводиться з організму з сечею, до 90% протягом 2-х діб.

У рекомендованих дозах не надають сенсибілізуючої, ембріотоксичної і тератогенної дії.

Препарат токсичний для риб та інших гідробіонтів.

Порядок застосування

Мілпро дог призначають собакам з лікувальною і профілактичною метою при нематодозах, цестодозах і змішаних нематод-цестодозних інвазіях, викликаних як личинковими формами, так і статевозрілими цестодами і нематодами наступних видів:

Цестоди: Dipylidium caninum, Taenia spp., Echinococcus spp., Mesocestoides spp.
Нематоди: Ancylostoma caninum, Toxocara canis, Toxascaris leonine, Trichuris vulpis, Crenosoma vulpis, Thelazia callipaeda, Angiostrongylus vasorum (знижує інтенсивність зараження), Dirofilaria immitis (профілактика захворювання).

Протипоказання

Протипоказаннями до застосування препарату Мілпро дог є підвищена чутливість тварини до компонентів препарату і виражені порушення функції печінки і нирок.

Не слід застосовувати Мілпро дог цуценятам молодше 2-тижневого віку і масою менше 0,5 кг.

Мілпро дог для великих собак забороняється застосовувати для собак масою менше 5 кг.

Не підлягають дегельмінтизації виснажені і хворі на інфекційні хвороби тварини.

Дозування

Мілпро дог застосовують перорально, в ранкове годування з невеликою кількістю корму або вводять примусово на корінь язика після годування в мінімальній терапевтичній дозі 0,5 мг мільбеміцін оксима і 5 мг празиквантеля на 1 кг маси тварини з розрахунку:

Маса тварини, кг

Мілпро дог для цуценят та маленьких собак (овальні бежевого кольору)

Мілпро дог для крупних собак (круглі бежевого кольору)

0,5-1

1/2 таблетки

-

1-5

1 таблетка

-

5-10

2 таблетки

1 таблетка

10-25

-

1 таблетка

25-50

-

2 таблетки

50-75

-

3 таблетки

Попередньої голодної дієти і застосування послаблюючих засобів перед дегельмінтизацією не потрібно.

Для дегельмінтизації собак при інвазії, викликаної Angiostrongylus vasorum, таблетки Мілпро дог застосовують з лікувальною метою в чотири рази з інтервалом 7 діб, з метою профілактики - кожні 4 тижні в терапевтичній дозі.

Для дегельмінтизації собак при інвазії, викликаної Thelazia callipaeda у випадках, якщо одноразового застосування недостатньо, препарат застосовують повторно через 7 діб.

З метою профілактики дирофіляріозу, в неблагополучних щодо захворювання регіонах, препарат застосовують у весняно-літньо-осінній період: перед початком літа комарів і москітів (переносників збудника D. immitis) одноразово, потім один раз на місяць і останній раз в сезоні не раніше, ніж за 1 місяць після завершення літа комах. Перед дегельмінтизацією, слід проконсультуватися з ветеринарним лікарем, щоб виключити наявність у тварини в крові мікрофілярій.

При передозуванні препарату у деяких собак можуть спостерігатися пригнічений стан, відмова від корму, слинотеча, парез м'язів, тремтіння і (або) хитка хода. Ці симптоми проходять спонтанно протягом доби і не вимагають застосування лікарських засобів.

Дегельмінтизацію вагітних і годуючих сук при необхідності проводять під наглядом ветеринарного лікаря.

При проведенні дегельмінтизації слід дотримуватися рекомендованого режиму дозування. У разі пропуску чергової обробки застосування препарату відновлюють у тій же дозі в тому ж режимі дозування.

При застосуванні Мілпро дог відповідно до цієї інструкції побічних явищ і ускладнень при застосуванні лікарського препарату, як правило, не спостерігається.

У деяких тварин можуть спостерігатися млявість, атаксія, тремор м'язів, блювота і / або діарея. У цих випадках застосування препарату припиняють і тварині призначають засоби симптоматичної терапії.

Лікування собак з великим числом циркулюючих мікрофілярій іноді може привести до появи реакції гіперчутливості, що супроводжується блідістю слизових оболонок, блювотою, тремтінням, утрудненим диханням або підвищеним слиновиділенням. Ці реакції пов'язані з виділенням білків з мертвої або вмираючої мікрофілярії і не є прямою токсичною дією продукту, тому застосування Мілпро дог не рекомендоване собакам з інтенсивною мікрофіляріемією.

Собаки породи коллі, шелті або інших споріднених порід більш чутливі до прояви побічної дії препарату.

Препарат Мілпро дог сумісний з селамектіном, досвід про сумісність препарату з іншими макроциклічними лактонами відсутній.

Препарат не призначений для застосування продуктивним тваринам.

Заходи особистої профілактики

При роботі з препаратом Мілпро дог слід дотримуватися загальних правил особистої гігієни і техніки безпеки, передбачених при роботі з лікарськими препаратами. Під час роботи забороняється пити, курити і приймати їжу. Після закінчення роботи слід ретельно вимити з милом обличчя і руки.

Людям з гіперчутливістю до компонентів препарату слід уникати прямого контакту з препаратом Мілпро дог. При випадковому контакті лікарського препарату зі шкірою або слизовими оболонками очей, їх необхідно промити великою кількістю води. У разі прояву алергічних реакцій або при випадковому попаданні препарату в організм людини слід негайно звернутися в медичний заклад (при собі мати інструкцію із застосування препарату або етикетку).

Зберігання

Мілпро дог зберігають в закритій упаковці виробника в захищеному від прямих сонячних променів місці при температурі від 5 ° С до 25 ° С в місцях, недоступних для дітей.

Термін придатності

Мілпро дог при дотриманні умов зберігання в закритій упаковці - 3 роки з дня виробництва.

Невикористану половину таблетки можна помістити в блістер і зберігати до наступної дегельмінтизації, але не більше 6 місяців після відкриття упаковки.

Забороняється застосування препарату Мілпро дог після закінчення терміну придатності.

читать дальше свернуть
Характеристики
Вид животных
Собаки
Лекарственная форма
Таблетки
Назначение
профилактика и лечения смешанных цестодных, нематодных инвазий
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Наличный расчёт

Онлайн оплата

Наложенный платеж

Варианты доставки

Новая Почта(отделение)

Самовывоз

Укрпочта
Обязательно указывайте индекс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Вас заинтересует

Покупатели этого товара также интересовались
код: 300
260,00 грн. /шт
в наличии
код: 6398
279,00 грн. /шт
в наличии
код: VS-50010
2 990,00 грн. /шт
в наличии
код: VS-50016
450,00 грн. /шт
в наличии
код: VS-50018
450,00 грн. /шт
в наличии
код: VS-50017
1 100,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти