Каталог товаров

Міні стрічковий конвеєр MLK - 1500

под заказ
0,00 грн.
Регион: Украина, Киевская обл., Киев
Написать продавцу
Описание товара

Установка виконана у вигляді автономного обладнання для полегшення праці оператора. Даний конвеєр використовується на малих виробництвах для синхронної роботи з маркувальниками (принтерами дати виробництва), етикетировочними машинами (виконує роль автоматичного завантажувача).

Дана модель конвеєра виготовлена спеціально під вимоги нашого Замовника та має індивідуальну конфігурацію, зовнішній вигляд і систему управління. Залежно від побажань клієнтів, ми розробляємо оптимальний конструктив обладнання з необхідною комплектацією.

Міні стрічковий конвеєр MLK – 1500 обладнаний частотним перетворювачем для регулювання швидкості руху стрічки конвеєра. На панелі електричного щитка передбачено управління за допомогою кнопок: пуск, стоп, управління швидкістю, а також є індикатор підключення і аварійна зупинка конвеєра.

Металева частина конвеєра виготовляється з високоякісної сталі, нержавіючої харчової сталі або їх комбінації в залежності від призначення, умов експлуатації і виробничих потужностей обладнання. Рухома стрічка установки виконана з міцного ПВХ.

Проектування стрічкового конвеєра під замовлення з індивідуальним технічним завданням забезпечує гарантію якості і довгий термін служби конвеєрної установки. Підбираються оптимальні технічні характеристики, забезпечується взаємодія транспортувального пристрою з усім супутнім обладнанням.

Технічні характеристики
Модель: MLK 1500
Матеріал стрічки: ПВХ
Матеріал металоконструкції: Нержавіюча сталь, сталь
Ширина стрічки: 180 мм
Висота: 700 мм
Довжина в зборі: 1500 мм
Регулювання швидкості ходу: Є
Електроживлення: 220 В
Гарантія: 12 місяців
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Наличный расчёт

Безналичный расчёт

Варианты доставки

Самовывоз

Новая Почта(курьер)

Новая Почта(отделение)

читать дальше свернуть

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти