Каталог товаров

Набір цибулин квітів Пасодобль 7 цибулин тюльпанів

нет в наличии
код: 30039
143,89 грн. /шт
Онлайн оплата
Регион: Украина, Хмельницкая обл., Хмельницкий
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
5 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара
Набір цибулин квітів Пасодобль (7 цибулин в наборі)
Чергова варіація клумби з тюльпанів на тему "Інь-Янь". Класичне поєднання кольорів червоного і білого в цій композиції збагачене шикарним атласним темно-вишневим сортом. Обидва сорту середньої висоти, цвітуть в середній строк. Холодний період: 16 тижнів. Найбільш ранній термін початку вигонки: 20 груд.
Для більш вражаючого візуального ефекту радимо садити тюльпани групами мінімум з 10-15 цибулин. Для вирощування цих тюльпанів в горщику, висота його повинна бути не менше 17 див.
Цибулинні квіти можна висадити в саду або в горщики:
Час посадки:
Оптимальний час для посадки весеннецветущих цибулинних квітів у відкритий ґрунт визначають по температурі ґрунту – вона не повинна бути вище 12°С, ідеально – 5-12°С (при такій температурі грунту цибулин на повне вкорінення досить 2-3 тижні). Така температура грунту в Україні буває зазвичай у другій половині вересня-листопаді. Можна садити цибулини практично всю зиму, навіть, якщо верхній шар грунту вже подмерз. Посаджені взимку цибулини нормально вкорінюються і у результаті цвітуть, але, можливо, на кілька днів пізніше тих, які посаджені восени. Головна умова успіху зимової посадки цибулин – щоб цибулини не втратили вологу до посадки. Для цього вони повинні зберігатися до посадки при температурі 0-5°С.
У контейнери цибулини можна висадити з жовтня по лютий. Крайній термін посадки для Махрових тюльпанів і гіацинтів - березень. Тільки цибулини нарцисів зберігають схожість до травня. Для успіху при посадці в лютому-березні є 2 обов'язкових умови: цибулини зберігалися в холоді і зберегли вологу і після посадки є можливість потримати контейнер мінімум 3 тижні в холоді. Контейнери з висадженими цибулинами зберігають у темному місці (або з світлонепроникним укриттям) при температурі не вище 9°С щонайменше 2 тижні.
Виставити контейнери в більш тепле і світле приміщення для цвітіння можна не раніше, ніж через 16 тижнів холодного періоду (якщо посадили в жовтні) або щонайменше 3 тижні після посадки (якщо посадили в лютому-березні). Орієнтиром того, що цибулини готові до цвітіння будуть паростки по 5-10 див.
Можна на зиму залишати великі контейнери без утеплення на вулиці – цибулини тюльпанів, гіацинтів і нарцисів не замерзають навіть у повністю промерзлому грунті. В такому випадку тільки варто потурбуватися, щоб у контейнер не налилося з дощами занадто багато води, інакше цибулини можуть загнити, а сам контейнер може в мороз тріснути.
Підготовка грунту під посадку цибулинних квітів в саду:
Цибулинні первоцвіти воліють легкий, помірно вологий грунт нейтральною або слабокислою реакції.
Не можна садити цибулинні квіти в місцях, де скупчується і застоюється вода. Грунт під посадку не можна глибоко перекопувати безпосередньо перед посадкою, тому що з осінніми дощами грунт поступово осідати і обривати відросло корінці.
Не рекомендуется вносить в грунт под посадку луковичных органику (гной, перегной, компост). Под многолетнюю посадку можно вносить минеральное гранулированное удобрение с малым содержанием азота (обычно такие удобрения называют Осеннее, Цветочное, Для луковичных и т.п.). Весной с появлением ростков из-под земли можно подкормить дополнительно азотным удобрением, если грунт бедный, песчаный. В кислый, торфяной грунт нужно добавлять под перекопку раскислитель. В слабокислый грунт достаточно будет добавить немного древесного пепла.
При посадке в контейнеры подойдёт любой грунт, который способен удерживать влагу. Можно купить готовую торфяную смесь, а можно приготовить самостоятельно из садовой земли, торфа, опилок и песка (или другого разрыхлителя - перлита, вермикулита). Такой грунт не используют повторно, поэтому его состав не имеет значения, лишь бы он был способен пропускать воздух и удерживать влагу.
Глубина посадки луковиц в зависимости от почвы:

песчаный, сухой грунт: 12-15 см.,
суглинки (чернозём), влагоёмкий, тяжёлый грунт: 8-10 см.
контейнеры высотой более 40 см.: 5 см.
контейнеры высотой менее 40 см.: луковицы углубляют лишь до половины, но сверху присыпают песком или мелким гравием. Без утяжеления со временем отросшие корни, упираются в дно горшка, выпрут луковицы вверх и растения распадутся в разные стороны

Расстояние между луковицами:

многолетняя посадка: 10-12 см.
однолетняя посадка (например, при ежегодной выкопке или при посадке в контейнеры): 1-5 см.

Солнечная экспозиция:

солнце,
полутень (солнце полдня),
под листопадными деревьями и кустарниками.
читать дальше свернуть
Характеристики
Тип растения
Цветы
Род растения
Тюльпан
Тип посадочного материала
Луковицы
Продолжительность жизни
Многолетние
Холодостойкость
Нет
Укрытие на зиму
Не требует укрытия
Засухоустойчивость
Да
Высота взрослого растения, см
40
Количество в упаковке, шт.
7
Срок цветения
Весна
Срок посадки
Осень
Цвет
Разные
Калибр луковицы
10/11
Класс
Разные
Отношение к свету
Теневыносливые
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Онлайн оплата

Накладний платіж (крім рослин у горщиках)
крім рослин у горщиках

Передплата

Варианты доставки

Нова Пошта

Укрпошта

Самовивіз (м. Хмельницький)

Наш кур'єр (по м. Хмельницькому) 50 грн.

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
код: 38881-3
62,89 грн. /шт
нет в наличии
код: 27988-3
87,09 грн. /шт
нет в наличии
код: 33064-3
52,89 грн. /шт
нет в наличии
код: 13091-1
39,89 грн. /шт
нет в наличии
код: 45646-3
49,89 грн. /шт
нет в наличии
код: 1763066179
159,89 грн. /шт
нет в наличии
код: 53433-3
63,89 грн. /шт
нет в наличии
код: 33013-3
52,89 грн. /шт
нет в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти