Каталог товаров

Обприскувач причіпний BOGUSLAV АТЛАНТ 4200-28 (32, 36)

в наличии
0,00 грн.
Регион: Украина, Киевская обл., Киев
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
8 Лет
Описание товара

Обприскувач АТЛАНТ 4000 відрізняється високим рівнем надійності. Він здатний забезпечити високопродуктивну та тривалу захисну обробку культур, що особливо важливо у господарствах з великими посівними площами. Обприскувач має дуже містку ємність для робочої рідини (4000 літрів).

Тому його шасі зроблено високоміцним. За конструкцією гідравлічна штанга обприскувача – об'ємна ферма. Її довжина може становити 28, 32 чи 36 м. У разі елементами конструкції ферми служать профільні труби, матеріал яких — спеціальний алюмінієвий метал. Така штанга дуже стійка до корозії, а також легша. Завдяки цьому збільшено термін експлуатації обприскувача.

Динамічні навантаження на раму обприскувача та його штангу гасяться підвісками шасі та штанги (паралелограмної конструкції). Завдяки цьому агрегат здатний рівномірно обробляти культури на високих швидкостях.

Штанга обприскувача утримується в горизонтальному положенні навіть у разі наїзду на нерівності на полі. Стабільність її положення забезпечується механізмом з маятниковим принципом дії та гідромеханічною системою, що гасить вертикальні коливання.

Секції на краях штанги можуть відхилятися горизонтально та вертикально під час проходження перешкод. Спеціальний захисний механізм гарантує їх повернення в колишню позицію, як тільки перешкода пройдено.

Гальмівна система обприскувача є пневматичною, а підвіска шасі – гідропневматичною. Завдяки їм агрегат може плавно і безпечно переміщатися по полю під час обприскування і по дорогах загального призначення.

Для управління ключовими функціями обприскувача (приготуванням розчину в міксері, подачею робочої рідини, промиванням ємності, заправкою основної ємності, промиванням системи) передбачена панель, що управляє, розташована в його передній частині. Використання панелі зводить до мінімуму помилки та робить роботу оператора комфортнішою.

Промивна система обприскувача забезпечує промивання насоса, системи розпилення, міксера та основної ємності чистою водою. Завдяки потужним форсункам, що обертаються, внутрішні стінки ємності промиваються більш ефективно.

Форсунки системи розпилення змонтовані на колекторах із нержавіючої сталі. Забезпечено їх захист у разі пошкодження штангу. Напірні шланги мають захисну пластикову спіраль у тих місцях, де потенційно можливе їх пошкодження або перегин.

Виробник насоса системи обприскування - фірма "Annovi Reverberi" (Італія), комунікаційні елементи поставлені виробником "Arag" (Італія), а розпилювачі - виробником "Lechler" (Німеччина). Все це всесвітньо відомі виробники комплектуючих для обприскувачів. Завдяки їм АТЛАНТ надійний у роботі та вкрай ефективний у захисті рослин.

  • Ширина полосы обработки, м 28, 32, 36
  • Объем основного бака, л 4000
  • Производительность насоса, л/мин 250, 320, 380
  • Типоразмер шин 15,5R38 или 13,6R48
  • Ширина колеи, мм 1800, 2100, 2250
  • Клиренс, мм 700
  • Рабочая высота штанги, мм 500-2300
  • Карданный вал, L=1360 мм
  • Компьютер ARAG – Bravo 180S установлен
  • Миксер с устройством для промывания канистр установлен
  • Форсунки на 3 распылителя (2 стандартных + 1 инжекторный) установлены
  • Комплект для промывки бака и системы распыления  установлен
  • Комплект инжекторный смеситель установлен
  • Пневматические тормоза установлены
  • Компьютер ARAG с интегрированным GPS навигатором – Bravo 400S опционально
читать дальше свернуть
Характеристики
Состояние
Новый
Страна производитель
Украина
Агрегатирование
на трактор
Назначение
для огорода
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Покупатели этого товара также интересовались
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти