Каталог товаров

Обприскувач самохідний БЛ-3000

в наличии
0,00 грн.
Регион: Украина, Киевская обл., Киев
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
8 Лет
Описание товара

Обприскувач «БЛ-3000» призначений для виконання робіт із хімічного захисту сільськогосподарських культур, а також для поверхневого внесення КАС. Управління всіма системами роботи обприскувача здійснюється із кабіни

Самохідний обприскувач «БЛ-3000» оснащений робочою гальмівною системою дискового типу та незалежним гальмом стоянки. Дизельний двигун Д-245.5 з турбонаддувом потужністю 89 л. Паливний бак ємністю 130 літрів. Рама шарнірно-зчленована. Задня піврама машини виконана на ресорній підвісці із системою амортизації, що дозволяє обприскувачу при русі копіювати нерівності рельєфу, зберігаючи стабільну висоту та якість обробки. Привід передніх провідних коліс ланцюговий. Трансмісія має 8 передач переднього ходу та 8 передач заднього ходу. Підресорена підвіска із системами амортизації та стабілізації заднього мосту. Шини 270/95 R38 (15,5 R38). Передній механічний привід та зчленована рама дозволяють обприскувачу «БЛ-3000» під час роботи та розвороту вести машину «слід у слід», тобто. можна йти слідом трактора, технологічної колії, між рядами культур. У кабіні обприскувача встановлений кондиціонер.

Рамна конструкція штанги та шасі захищені тришаровим полімерним антикорозійним покриттям, що дозволяє запобігти попаданню під покриття різного роду забруднення, що забезпечує стійкість, довговічність та нечутливість конструкції до несприятливих умов. У базову комплектацію входить бак для робочого розчину з ударостійкого склопластику об'ємом 2500 літрів, бак для промивання 150 літрів, бак під чисту воду для миття рук на 20 літрів. Ємності виготовлені зі склопластику, що забезпечує їхню ремонтопридатність. Характеризуються поєднанням високої стійкості до корозійної, хімічної та механічної дії.

Штанга об'ємного типу має 5 секцій, у робочому положенні захват 24 метри, оснащена маятниковою системою копіювання рельєфу з можливістю примусового ухилу. Розведення по штанзі – сталеві колектори. Трипозиційна форсунка «ARAG» (Італія), з трьома видами розпилювачів «LECHLER» (Німеччина) для роботи за нормальної та вітряної погоди, а також при обробці різних культур. Міксер 25 літрів "POLMAC" (Італія). Можна поставити розпилювачі для внесення рідких добрив (опція). Промивання бака. Мембранно-поршневий насос "ANNOVI REVERBERI" (Італія) продуктивністю 215 літрів за хвилину. Робоча система обприскувача обладнана чотириступінчастою фільтрацією робочої рідини, що забезпечує довготривалу роботу насоса та обладнання.

У базову комплектацію входить навігація та автоматизована система керування нормою внесення «BRAVO-180S» (Італія) з електроклапанами, яка дозволяє незалежно від робочої швидкості трактора витримувати задану норму внесення робочої рідини в діапазоні від 100 до 400 літрів на гектар.

Тип самоходный
Производительность 28,8 га/час
Габариты  рабочие 9500x24700x3800/4300*
Габариты транспортные 9500x2600x3800/4300*
Рабочая скорость 16 км/час
Транспортная скорость 40 км/час
Количество форсунок 49 шт
Рабочая ширина захвата штанги 24 м
Высота подъема штанги в рабочем положении от 0,70 до 2,60 м
Бак для рабочей жидкости 2500 л
Бак для мытья рук 20 л
Размер колеи от 1,80 до 2,40 м
Клиренс (просвет) 1,35м  (1,70м*)
Производительность 28,8 га/час
Шины 270/95 R 38
Вес  сухого 5750 кг / 6100* кг
Номинальная производительность насоса 219 л/мин
читать дальше свернуть
Характеристики
Состояние
Новый
Страна производитель
Украина
Назначение
для огорода
Агрегатирование
на трактор
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Покупатели этого товара также интересовались
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти