Katalog towarów

Добриво Карбамідно-аміачна суміш

dostępny
0,00 UAH.
Region: Украина, Черкасская обл., Черкассы
Napisz do sprzedawcy
Opis produktu

Купити Карбамідно-аміачна суміш

КАРБАМІДНО – АМІАЧНА СУМІШ (КАС)

Це водний розчин аміачної селітри та карбаміду у співвідношенні 1:1, в якому не міститься вільного аміаку, і тому має певні технологічні переваги перед твердими азотними добривами при застосуванні.

Виробляються марки КАС-28, КАС-30, КАС-32, в яких масова частка азоту становить відповідно 28, 30, 32 %. У КАС містяться амонійна, амідна та нітратна форми азоту, завдяки чому добриво діє пролонговано, а рослини забезпечуються трьома формами азоту впродовж вегетації.

Всі форми у добриві не летючі і не спричинюють втрат азоту, тому його можна вносити поверхнево без загортання в ґрунт. Нітратна і аміачна форми є безпосередньо доступні для рослин. Спочатку засвоюється нітратний азот, який дуже рухомий у ґрунті. Аміачний азот затримується в ґрунті і не вимивається у глибші шари. При внесенні КАС у грунт ця форма акумулюється в орному шарі і стає доступною для рослин впродовж вегетації. Частина аміачної форми перетворюється у нітратну. Амідна форма в ґрунті трансформується у аміачну, а пізніше в нітратну. Така система засвоєння азоту робить КАС добривом швидкої та тривалої дії.

 

czytaj więcej zwiń
Sposoby płatności

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Opcje dostawy

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

czytaj więcej zwiń
Kupujący ten przedmiot również oglądali

Ostatnio oglądałeś

Czego szukają teraz

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Nie jesteś zarejestrowany?
Zarejestruj
Autoryzacja powiodła się
Jesteś już zarejestrowany? Zaloguj
Jesteś już zarejestrowany? Zaloguj