Katalog towarów

Добриво Сульфат амонію

dostępny
0,00 UAH.
Region: Украина, Черкасская обл., Черкассы
Napisz do sprzedawcy
Opis produktu

Купити Сульфат амонію

СУЛЬФАТ АМОНІЮ

Це кристалічна сіль білого, жовтуватого або сірого кольору, добре розчинна у воді, містить 21% азоту в аміачній формі і 24 % сірки.

Добриво більш фізіологічно кисле, ніж аміачна селітра. Рекомендується для внесення на некислих (насичених основами) ґрунтах та на кислих за умови вапнування. Для нейтралізації 1 кг. сульфату амонію необхідно 1,25 кг. СаСО3.  Хороший ефект дає внесення сульфату амонію разом з гранульованим вапном, яке усуває підкислення грунту.

Можна вносити восени. Добриво цінне вмістом сірки. Добриво тривалої дії для основного або передпосівного внесення. При внесенні в ґрунт сульфат амонію швидко розчиняється. Амонійна група поглинається ґрунтовим вбирним комплексом, що утримує азот від вимивання.

Рекомендується вносити під культури, що чутливі до нестачі сірки: хрестоцвіті (ріпак, суріпиця, гірчиця, ріпа, капуста), кукурудзу, картоплю, цибулю, часник, жито, овес; та на ґрунтах, що бідні на сірку.

Особливістю добрива є те, що навіть при одноразовому внесенні сульфату амонію на підзолистих ґрунтах істотно не позначається на зміні реакції ґрунтового розчину, а систематичне застосування цього добрива на підзолистих і опідзолених ґрунтах призводить до підкислення ґрунтового розчину.

czytaj więcej zwiń
Sposoby płatności

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Opcje dostawy

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

czytaj więcej zwiń
Kupujący ten przedmiot również oglądali

Ostatnio oglądałeś

Czego szukają teraz

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Nie jesteś zarejestrowany?
Zarejestruj
Autoryzacja powiodła się
Jesteś już zarejestrowany? Zaloguj
Jesteś już zarejestrowany? Zaloguj