Katalog towarów

Гербіцид Сокіл Нертус (5 л)

dostępny
kod: 11665
2 269,15 UAH. /szt
Kupić jednym kliknięciem
Płatność online
Region: Украина, Одесская обл., Одесса
Napisz do sprzedawcy
Sprawdzony dostawca
Z AgroBiz
7 Lat
Czas reakcji:
mniej niż dzień
Opis produktu
Селективний післясходовий гербіцид для боротьби з однорічними та багаторічними злаковими бур'янами в посівах широколистяних культур
Характеристика та переваги

Системний механізм дії препарату дозволяє знищувати кореневу систему багаторічних злакових бур’янів
Широке температурне вікно для застосування
Завдяки швидкому розпаду діючої речовини в ґрунті, застосування препарату не накладає жодних обмежень, щодо висівання наступної культури

Механізм дії
Препарат системної дії, швидко поглинається листками та іншими надземними частинами бур'янів і транспортується до точок росту пагонів і коренів. Гербіцид порушує синтез ліпідів, що призводить до загибелі рослин. Впливає тільки на злакові бур'яни, що вегетують на момент обробки, не проникає через ґрунт і не чинить впливу на бур'яни, які зійшли після обприскування.
Рекомендації щодо застосування
Обприскування бур'янів слід проводити в момент їх активного росту. Однорічні злакові бур'яни обприскують у фазі з 2 - 4 листків до початку кущення, багаторічні злакові - з моменту утворення ними 4 - 6 листків, і за досягнення висоти 10 - 15 см. На посівах сої, ріпаку озимого, ріпаку ярого, соняшнику строки обробки не залежать від стадії розвитку культури. Не рекомендується обробляти гербіцидом культури в стані стресу внаслідок приморозків, пошкодження шкідниками, недостатнього живлення та інше. Норма витрати робочого розчину 200 - 300 л/га. У разі щільного стеблостою культури або сильної забур'яненості посівів норму витрати робочої рідини слід збільшити.
Регламент застосування препарату
Для приготування робочого розчину бак обприскувача заповнюють водою на 1/4-1/3 об’єму, вмикають режим змішування і додають необхідну кількість препарату. Доливають бак водою до повного об’єму при ввімкненому режимі змішування. Режим змішування має бути ввімкненим при внесенні препарату для підтримання робочого розчину в однорідному стані. Приготований робочий розчин використати впродовж доби.

Культура

Шкідливі об'єкти

Норми витрати препарату, л/га

Спосіб, час обробок, обмеження

Соняшник,
Соя,
Ріпак озимий,
Ріпак ярий

Однорічні злакові бур'яни

0,4 - 0,8

Обприскування посівів у фазі 2 - 4 листків у бур'янів незалежно від фази розвитку культури

Багаторічні злакові бур'яни

0,8 - 1,2

Обприскування посівів за висоти бур'янів 10 - 15 см незалежно від фази розвитку культури

Вихід людей для проведення механізованих робіт – через 3 доби після внесення препарату; для проведення ручних робіт – не встановлюється

Діюча речовина гербіциду швидко розкладається у ґрунті, тому препарат не впливає на наступні культури сівозміни.

Сумісний з більшістю пестицидів. В водних розчинах з лужним середовищем швидко руйнується. У разі сумнівів провести перевірку на фізичну сумісність.

Однорічні злакові бур'яни: лисохвіст, метлюг звичайний, вівсюг звичайний, просо куряче, мишій сизий і зелений, пальчатка кров'яна, пажитниця, стоколос, тонконіг однорічний, падалиця зернових колосових. Багаторічні злакові: пирій повзучий, свинорий пальчастий, сорго алепське (гумай), тонконіг звичайний.

Перші симптоми дії на бур'яни з'являються через 5 - 7 днів після обробки, у вигляді хлорозу та антоціанового забарвлення листків, відбувається зупинка росту надземної маси і кореневої системи. Рослини в'януть, їхні тканини відмирають та висихають. Повна загибель бур’янів настає через 2 - 3 тижні (залежно від виду бур'янів і погодних умов).
Погодні умови
Температури повітря від +15 до +250С та вологості повітря вище60% на момент внесення препарату є оптимальними. Несприятливі погодні умови для розвитку рослин (температури менше +120С, посуха) уповільнюють дію препарату та прояв візуальних ознак і можуть вплинути на ефективність його дії. Дощ впродовж 3 годин після внесення препарату може істотно знизити ефективність його дії на бур'яни. Швидкість вітру при дрібнокрапельному обприскуванні не повинна перевищувати 3м/с, при крупнокрапельному – 4м/с
czytaj więcej zwiń
Parametry
Producent
Nertus
Kraj produkcji
Ukraina
Formularz zwolnienia
koncentrat emulsyjny
Wniosek
Pakiet
plastikowy pojemnik
Обрабатываемые культуры.
Соя
Вид
Гербіцид
Упаковка
5 л
Действующее вещество
хізалофоп-п-етил, 125 г/л
czytaj więcej zwiń
Sposoby płatności

Онлайн оплата

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Opcje dostawy

Новая Почта(курьер)

Новая Почта(отделение)

Самовывоз

czytaj więcej zwiń
Kupujący ten przedmiot również oglądali

Ostatnio oglądałeś

Czego szukają teraz

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Nie jesteś zarejestrowany?
Zarejestruj
Autoryzacja powiodła się
Jesteś już zarejestrowany? Zaloguj
Jesteś już zarejestrowany? Zaloguj