Katalog towarów

Пенстреп-400 (100 мл) Інтерхім, Нідерланди

dostępny
kod: 13246
315,00 UAH. /szt
Kupić jednym kliknięciem
Płatność online
Region: Украина, Винницкая обл., Винница
Napisz do sprzedawcy
Sprawdzony dostawca
Z AgroBiz
3 Lata
Czas reakcji:
mniej niż dzień
Opis produktu
Склад і форма випуску

Пенстреп 400 – комплексний антибактеріальний препарат, в 1 мл якого містить прокаїн пеніцилін Р 200000 МО та дигідрострептоміцин сульфат 200 мг, а також розчинник. Представляє собою стерильну водну суспензію для ін'єкцій білого кольору. При зберіганні допускається утворення осаду. Препарат випускають розфасованим по 100 мл у скляні флакони.

Фармакологічні властивості

Прокаїн пеніцилін Р, що входить до складу Пенстрепа 400, відноситься до групи пеніцилінів вузького спектра дії, має бактерицидну дію, в основному, на грампозитивні бактерії (Clostridium, Corynebacterium, Erysipelothrix, Listeria, Staphylococcus, Streptococcus). В основі дії речовини лежить пригнічення активності ферментів синтезу пептидоглікану, що призводить до припинення росту бактерій, а також активізує ферменти, гидролизирующие пептидоглікан, що послаблює ковалентні зв'язку клітинної стінки. Зростаючі клітини перестають ділитися, збільшуються, набухають і розпадаються з утворенням дрібних частинок. Особливостями прокаїну пеніциліну Р є повільне всмоктування і пролонговану дію при внутрішньом'язовому введенні. Після одноразової ін'єкції у вигляді суспензії терапевтична концентрація препарату в крові зберігається до 18 – 24 годин. Пеніцилін створює високі концентрації в легенях, нирках, слизовій оболонці кишечнику, репродуктивних органах, кістках, плевральній і перитонеальній рідинах, в невеликих кількостях проходить через плаценту і проникає в молоко. Дигідрострептоміцин сульфат – антибіотик з групи аміноглікозидів. Володіє широким спектром антимікробної дії. Діє бактерицидно на більшість грамнегативних бактерій (Еѕсһегісһіа coli, Klebsiella, Pasteurella, Salmonella, Brucella, Haemophilus, Campylobacter та інші). Антибактеріальний ефект заснований на зв'язуванні молекули стрептоміцину з субчастицами рибосом мікробної клітини, що порушує зчитування інформації в системі синтезу білка і призводить до включенню помилкових амінокислот в зростаючу полипептидную ланцюг. При внутрішньом'язовому введенні стрептоміцин швидко всмоктується і незначно зв'язується з білками сироватки крові. Максимальна концентрація в плазмі крові спостерігається через 1 – 2 години після ін'єкції, а терапевтична доза зберігається протягом 8 – 12 год. Виводиться препарат з організму головним чином нирками і в невеликій кількості-з жовчю. Кумуляції при нормальній видільної функції нирок не відбувається. На відміну від пеніциліну стрептоміцин діє на мікроорганізми, що знаходяться як у стадії розмноження, так і у стадії спокою. Придбана бактеріальна резистентність розвивається дуже повільно. Комбінація пеніциліну з дигідрострептоміцин надає більший бактеріостатичну та бактерицидну дію на патогенну мікрофлору, ніж кожна речовина окремо.

Показання

Призначають великій рогатій худобі, вівцям, козам, свиням, собакам і кішкам для лікування інфекцій шлунково-кишкового тракту, дихальних і сечостатевих шляхів.

Дози і спосіб застосування

Пенстреп 400 вводять лише внутрішньом'язово. Перед використанням вміст флакона ретельно струшують до отримання однорідної суспензії.

Великій рогатій худобі та свиноматкам препарат вводять із розрахунку 1 мл на 20 кг ваги тварини один раз на добу протягом 3 днів.
Телятам, вівцям, козам, поросятам, собакам та кішкам дозування становить 1 мл препарату на 10 кг ваги тварини один раз на добу протягом 3 днів.

Не слід вводити в одне місце більше 20 мл препарату великої рогатої худоби, 10 мл – свиням та 5 мл – телятам, вівцям, козам, поросятам, собакам та кішкам. Якщо протягом 2 – 3 днів не відбудеться помітного клінічного поліпшення, рекомендується повторно провести перевірку на чутливість мікроорганізмів до пеніциліну та дигідрострептоміцин.

Побічні дії

При дотриманні зазначених доз побічні явища не проявляються. У випадку завищення рекомендованої дози в окремих випадках може спостерігатися ото - та нефротоксикоз.

Протипоказання

Підвищена чутливість до антибіотиків пеніцилінового ряду і аминогликозидным антибіотиків. Ниркова та серцево-судинна недостатність. Не допускається одночасне або послідовне застосування Пенстрепа 400 з іншими ототоксическими і нефротоксичними препаратами (неоміцин. канаміцин, гентаміцин) внаслідок можливого посилення ото - та нефротоксичної дії. Препарат не рекомендується вводити самкам в останню третину вагітності.

Особливі вказівки

Забій тварин на м'ясо, яким застосовували Пенстреп 400, дозволяється не раніше, ніж через 21 добу після останнього введення препарату. У разі вимушеного забою тварин раніше встановленого терміну м'ясо використовують для годування м'ясоїдних тварин або виробництва м'ясо-кісткового борошна. Молоко забороняється використовувати для харчових цілей у період лікування та протягом 72 годин після припинення застосування препарату. Таке молоко можна використовувати для годування тварин після термічної обробки.

Умови зберігання

У сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі від 8 до 15 ºС.

Термін придатності

2 роки від дати виробництва.
czytaj więcej zwiń
Parametry
Лекарственная форма
Суспензия
Объем, мл
100
Вид животных
Крупный рогатый скот (КРС)|Свиньи|Овцы|Козы|Собаки|Кошки
czytaj więcej zwiń
Sposoby płatności

Наличный расчёт

Онлайн оплата

Наложенный платеж

Opcje dostawy

Новая Почта(отделение)

Самовывоз

Укрпочта
Обязательно указывайте индекс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

czytaj więcej zwiń


Mogą Cię zainteresować

Kupujący ten przedmiot również oglądali
kod: 300
239,00 UAH. /szt
dostępny

Ostatnio oglądałeś

Czego szukają teraz

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Nie jesteś zarejestrowany?
Zarejestruj
Autoryzacja powiodła się
Jesteś już zarejestrowany? Zaloguj
Jesteś już zarejestrowany? Zaloguj