Katalog towarów

Перший віджим

dostępny
0,00 UAH.
Region: Украина, Киевская обл., Киев
Napisz do sprzedawcy
Opis produktu

Перший віджим - це унікальна технологія. Сьогодні за такою технологією в Україні виробляється лише соняшникова олія "Щедрий ДАР".

Соняшникова олія "Щедрий ДАР" першого віджиму - це справді унікальний надзвичайно корисний продукт здорового харчування. Продукт, який справедливо можна назвати "живою" соняшниковою олією. За своїми властивостями він близький до оливкової олії і ідеально підходить для салатів і холодних страв.

Прозорий, світло-бурштиновий продукт має м'який приємний смак свіжої соняшникової олії, а легкий запах соняшникового насіння тільки підкреслить натуральність та корисність заправлених олією страв.

Соняшникову олію першого віджиму отримують з цілісного насіння одноразовим віджимом протягом 40 хвилин при температурі до +55 ° С. В результаті з насіння відбирається лише перша, найбільш біологічно цінна соняшникова олія. У ній зберігається велика концентрація вітамінів А, Е і F та інших біологічно активних речовин: мікроелементів, фосфоліпідів. Соняшникова олія першого віджиму має первинний смак і запах соняшникового насіння.

Технологія першого віджиму капіталомістка. Адже, на відміну від інших технологій, коли з соняшникового насіння вижимається все, що можна, при холодному віджимі вилучаються лише перші, найбільш корисні фракції. Отримана таким чином соняшникова олія якісніша за будь-яку іншу олію.

czytaj więcej zwiń
Parametry
czyszczenie
rafinowany
Kręcić się
Producent
Szczedry DAR
Kraj produkcji
Ukraina
Pakiet
plastikowy pojemnik
Tom
1,5 -3 l
czytaj więcej zwiń
Sposoby płatności

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Opcje dostawy

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

czytaj więcej zwiń
Kupujący ten przedmiot również oglądali
Sprawdź cenę
dostępny

Ostatnio oglądałeś

Czego szukają teraz

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Nie jesteś zarejestrowany?
Zarejestruj
Autoryzacja powiodła się
Jesteś już zarejestrowany? Zaloguj
Jesteś już zarejestrowany? Zaloguj