Katalog towarów

Розкидач мінеральних добрив Donder Т-3000LT PRO CGSA 24-36

dostępny
od 434 300,00 UAH. /szt
Region: Украина, Киевская обл., Киев
Napisz do sprzedawcy
Sprawdzony dostawca
Z AgroBiz
2 Lata
Opis produktu

           

Розкидач мінеральних добрив Donder 3000LT PRO – високоефективна машина розроблена для розкидання гранульованих добрив та відрізняється великою рівномірністю розподілення добрив по всій ширині захвату, надійністю, продуктивністю та простотою у використанні.

 

  • Розкидачі мінеральних добрив Donder виготовляються у відповідності до вимог сучасного сільського господарства і дозволяють проводити точне внесення добрив з максимальною продуктивністю та при мінімальних витратах. Повна піскоструминна обробка та порошкова технологія фарбування гарантують довговічність лакофарбового покриття та надійно захищають металоконструкції від впливу агресивних добрив.

 

  •            Бункер спеціальної форми для рівномірного розподілення та повного використання добрив без залишків, а використання відкидного захисного тенту, та захисних щитків, які входять в стандартну комплектацію, забезпечує можливість виконання робіт навіть за складних погодних умов.

 

  •             Комбінація розкидача Donder 3000LT PRO з одновісним візком дозволяє знизити навантаження на трактор та агрегатувати розкидач з тракторами потужністю від 80 к.с.

 

 

 

 

  • Розкидачі мінеральних добрив Donder обладнані двома видами заслінок. Дозуючі заслінки використовуються для налаштування норми внесення добрив, яке легко виконується встановленням заслінок в потрібне положення та фіксацією обраного положення за допомогою обертових затискачів без використання будь-яких спеціальних інструментів. А запірні заслінки з гідроприводом, використовуються для закриття/відкриття подачі добрив за допомогою гідросистеми трактора.

 

 

  • Диски з лопатками спеціальної конструкції, система дозування, нижня частина бункера, мішалки а також захисні елементи виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі для гарантування тривалого терміну використання розкидача, навіть при високих навантаженнях.

 

  • Змішувачі горизонтального типу з мінімальною швидкістю обертання забезпечують рівномірну подачу добрив з бункера до тарілок без пошкодження гранул добрив.

 

  • Бункер обладнано решітками, які захищають систему дозування від потрапляння твердих грудок добрив, каміння та інших домішок.

 

 

 

                                 ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

1.

Ширина захвату, м

24-36

2.

Об’єм бункера, л

3000

3.

Рекомендована потужність трактора, к.с.

80-90

4.

Висота завантаження, мм

2300

5.

Необхідні оберти ВВП

540

6.

Карданний вал Т2, шт

2

7.

Габаритні розміри ДхШхВ

2660х2930х2720

8.

Вага, кг

902

9.

Транспортне освітлення

встановлено

10.

Захисні пластикові панелі

встановлено

11.

Захисний тент

встановлено

12.

Система автоматичної підтримки норми внесення ICON

опція

13.

Система Limiter для обмеження ширини захвату на краях поля

 

опція

14.

Двовісний візок

опція

 

czytaj więcej zwiń
Parametry
Stan
Nowy
Cel, powód
dla pól
Zbiór
do ciągnika
Kraj produkcji
indyk
Materiał
Metal
Rodzaj
ciągnięty
czytaj więcej zwiń
Sposoby płatności

Безготівковий розрахунок

Opcje dostawy

Доставка в господарство

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

czytaj więcej zwiń


Ostatnio oglądałeś

Czego szukają teraz

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Nie jesteś zarejestrowany?
Zarejestruj
Autoryzacja powiodła się
Jesteś już zarejestrowany? Zaloguj
Jesteś już zarejestrowany? Zaloguj