Katalog towarów

Шах та Мат брикет таблетки , 1 кг - ефект муміфікації, O.L.KAR (аналог ШТОРМ)

dostępny
kod: 16876
350,00 UAH. /szt
Kupić jednym kliknięciem
Region: Украина, Днепропетровская обл., Днепр
Napisz do sprzedawcy
Sprawdzony dostawca
Z AgroBiz
7 Lat
Czas reakcji:
więcej niż dzień
Opis produktu

Застосування:

Отрута для щурів і мишей Шах в мат - потужний антикоагулянтний родентицид, що досить ефективний проти широкого спектру гризунів - мишей, щурів, піщанок, полівок та ін.

Засіб родентицидни для дератизації в умовах побуту

Опис

Воскові брикети блакитного кольору. 

Склад

1кг препарату містить діючу речовину (г):

флокумафен – 0,05.

Допоміжні речовини: блакитний барвник – 1,0; восковий порошок – 250г; зернова основа – до 1 кг.

Призначення засобу

Отрута для щурів і мишей Шах в мат – потужний антикоагулянтний родентицид, що досить ефективний проти широкого спектру гризунів – мишей, щурів, піщанок, полівок та ін. Цей засіб від гризунів знищує навіть ті штами гризунів-шкідників, що стійкі до інших антикоагулянтних родентицидів. Засіб Шах і мат від щурів і мишей у вигляді воскових брикетів добре поїдається щурами.

Засіб призначений для використання на забудованих територіях населених пунктів, включаючи харчові, житлові, лікувальні та дитячі приміщення. Шах і мат знищує чорних і сірих щурів, будинкових мишей. Засіб можна використовувати як в сухих, так і вологих приміщеннях, підвалах, льохах, каналізаційній мережі, підземних спорудах.

Спосіб застосування засобу

Отруту від щурів і мишей Шах і мат поміщають в ємності для розкладки приманок, на лотки або підкладки по одному брикету від мишей і по 2-3 брикети від щурів. Підвищити вживання засобу від щурів можна за допомогою розміщення отруєних приманок у спеціальні ємності, які перешкоджають їх розтягування гризунами. Ємності з брикетами слід розставити в місцях проживання гризунів: біля нір, уздовж стін і перегородок, на шляху переміщення. Між точками розкладу має бути відстань 2-15 метрів залежно від чисельності гризунів і захаращеності приміщень. Місця розкладки засобу Шах і мат від щурів слід оглядати через 1-2 дні, а пізніше з інтервалом 1 тиждень. До брикету, що повністю або частково з’їдений, слід додавати новий. Зіпсовані і забруднені брикети необхідно міняти на свіжі. Деякі брикети можна перемістити в нове місце. Такі роботи проводять до повного зникнення гризунів. Після закінчення боротьби з гризунами всі приманки і ємності потрібно зібрати для подальшого знищення або повторного використання (якщо вони придатні для даної мети). Трупи полеглих гризунів потрібно зібрати і знищити.

Застережні заходи

Отруту від щурів і мишей Шах і мат забороняється використовувати в місцях оброблення та зберігання харчових продуктів, біля джерел води, а також у місцях, доступних для домашніх тварин і дітей.

Під час роботи із засобом слід ретельно дотримуватися правил особистої гігієни: не приймати їжу і не палити. Після роботи руки необхідно вимити теплою водою з милом, а забруднений спецодяг замочити в мильно-содовому розчині протягом 5-6 годин.

Зберігання

В щільно закритій упаковці в добре провітрюваному і недоступному для дітей та тварин місці, окремо від кормів і продуктів харчування при температурі до +30°С.

czytaj więcej zwiń
Parametry
Вес, г
300
Тип средства
Брикеты
Применение
На открытом воздухе или внутри помещения
Принцип действия
Химический
Вид вредителя
Грызуны|Мыши|Крысы
czytaj więcej zwiń
Sposoby płatności

Післяплата (Накладений платіж) УКРПОШТА
Через Укрпошта 2 % от суми замовлення + 10 грн

Безготівковий розрахунок
ФОП Денисенко С.О м.Дніпро ОКПО(ЄДРПОУ) 2889602841 МФО 305299 АТ КБ ПРИВАТБАНК UA513052990000026008050530097 Призначення: Замовення №**** Сума до сплати ****грн

Предоплата
Оплата на карточку MONOBANK

Opcje dostawy

Нова Пошта (повна передплата)

Самовивіз зі складу

УКРПОШТА

czytaj więcej zwiń
Kupujący ten przedmiot również oglądali

Ostatnio oglądałeś

Czego szukają teraz

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Nie jesteś zarejestrowany?
Zarejestruj
Autoryzacja powiodła się
Jesteś już zarejestrowany? Zaloguj
Jesteś już zarejestrowany? Zaloguj