Каталог товаров

Подрібнювач гілок PG-120BD, PG-120BD-K, PG-120BD-KP

в наличии
код: PG-120BD
Регион: Украина, Киевская обл., Киев
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
6 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Подрібнювач гілок PG-120BD (PG-120BD-K, PG-120BD-KP) від ТМ PALCHE переробляє гілки, рейки та інші деревні відходи шляхом рубки на шматки довжиною 18-20 см. Такий матеріал стане ідеальним паливом для котлів, печей, камінів. Також отриману сировину використовують для деревного вугілля.

Гілкоруб моделі PG-120BD (PG-120BD-K, PG-120BD-KP) перерубує гілки м'якої породи діаметром до 12 см та гілки твердої породи діаметром до 10 см. Це зручно, коли мова йде про підручний матеріал, який можна знайти на узбіччях. А також коли є потреба у переробці відходів деревини. З допомогою подрібнювача це можна зробити з користю і без нанесення шкоди навколишньому середовищу.

Подрібнювач деревини PG-120BD (PG-120BD-K, PG-120BD-KP) приводиться в дію бензиновим двигуном потужністю 13 кВт. Таким чином для цієї моделі не потрібне додаткове обладнання – трактор, або  електромережа поряд. Це дуже зручно та практично при виконанні робіт в місцях, які віддалені від комунікацій (у полі, лісі, на узбіччях).

Продуктивність роботи подрібнювача становить до 6 м³ готової продукції за годину. Це ефективний агрегат для комунальних служб, деревообробних та лісових господарств,  фермерських господарств та приватних осіб. З таким агрегатом процес заготівлі палива швидкий і без надмірних фізичних зусиль.

Особливості конструкції

Компанія PALCHE здійснює контроль якості на всіх етапах – від проектування моделей до продажу. Корпуси механізмів виготовляються із сертифікованого листового металу завтовшки 20 мм. Посадкові поверхні підлягають обов'язковому шліфуванню, здійснюється контроль за якістю усіх зварних швів. Перед нанесенням фарбового покриття проводиться ретельна зачистка всіх елементів виробів. Далі наноситься порошкова фарба, яка захищає агрегат набагато ефективніше, ніж звичайна фарба. Надійно виготовлений корпус подрібнювача гілок PALCHE забезпечує довготривалу та стабільну роботу.

Подрібнювачі деревини серії PG оснащені циліндричною системою різання та трьома типами приводів. Особлива увага при виробництві гілкорубів приділяється конфігурації із шести ножів. Саме вони є основним робочим елементом подрібнювача і на них припадає ударне навантаження. Для забезпечення безпечної експлуатації ножі закриті захисними елементами подрібнювача.

Принцип роботи

Під час роботи механізм подрібнювача забезпечує досить  швидку рубку  матеріалу. Все, що потрібно від оператора – оперативно завантажувати деревину та слідкувати щоб в подрібнювач не попадало сміття та інші небажані предмети. Також потрібно буде стежити за достатньою кількістю палива в паливному баку.

Слід пам'ятати, що показник продуктивності гілкоруба залежить від діаметра, породи, вологості, якості сировини та кількості персоналу, залученого до роботи. Якщо експлуатувати агрегат згідно з інструкцією, то він працюватиме  тривалий час і без будь-яких збоїв.

 

Технічні характеристики

  

Модель
PG-120BD
PG-120BD-K
PG-120BD-KP
Мін. потужність двигуна, кВт
13 13 13
Мін. потужність двигуна, к.с. 18 18 18
Максимальний діаметр деревини, мм 120 120 120
Продуктивність м.куб/год 6 6 6
Довжина подрібнення на виході, мм 90-180 90-180 90-180
Вага агрегату, кг 302 404 615
Кількість ножів, шт 6 6 6
Сервісне і гарантійне обслуговування, рік 3 3 3
Оберти ВВП, об/хв 3600 3600 3600
Габаритні розміри, мм 1387х564х1171 4093х644х2123 5374х1872х2727
 Додаткове обладнання

транспортерна стрічка

транспортерна стрічка + автопричіп

читать дальше свернуть
Характеристики
Страна производитель
Украина
Тип
измельчитель
Измельчающая система
режущие ножи
Режущая способность
100 мм и более
Материал корпуса
сталь
Диаметр измельчаемого материала
больше 60 мм
Производитель
Palche
Питание
бензин
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безготівковий розрахунок

Варианты доставки

Доставляємо в господарство

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
код: PL-160K
Цену уточняйте
в наличии
код: PL-120
Цену уточняйте
в наличии
код: PL-180
Цену уточняйте
в наличии
код: PG-160
Цену уточняйте
в наличии
код: PG-80
Цену уточняйте
в наличии
код: PL-120E
Цену уточняйте
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти