Каталог товаров

Подрібнювач Leopard 2800

в наличии
0,00 грн.
Регион: Украина, Киевская обл., Киев
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
8 Лет
Описание товара

Якість сучасного сільськогосподарського обладнання – запорука успішного бізнесу в аграрному секторі. Асортимент сільськогосподарського обладнання, пропонований фірмами-виробниками, є широким і здатним задовольнити будь-які потреби. Конструктивні розробки відрізняються високим рівнем ефективності, надійності, продуктивності. Розумна цінова політика багатьох виробників агротехніки роблять її покупку та експлуатацію вигідною. Подрібнювач Leopard 280/0 2,8 м – конструктивна розробка польської фірми Talex. Відрізняється високою якістю конструкції, продуктивністю, простотою експлуатації та обслуговування.

Мульчувач (подрібнювач) Leopard 280/0 2,8м. Ефективність та функціональність. Галузь застосування

Мульчувач (подрібнювач) Leopard 280/0 2,8 м - сільськогосподарський агрегат високого ступеня функціональності та конструктивності. Має хороші ходові якості. Конструктивні особливості робочих органів дають високий рівень переробки рослинних решток. Ефективний при боротьбі з бур'яновими культурами та різного виду шкідниками. Має високу якість використовуваного матеріалу і комплектуючих частин. Це позитивно впливає на зносостійкість усієї конструкції та стійкість до зовнішніх впливів. Якісне лакофарбове покриття дає ефект додаткового захисту від шкідливих зовнішніх дій.

Мульчувач (подрібнювач) Leopard 280/0 2,8м використовується для виконання ряду робіт сільськогосподарського призначення. Перемелюючи рослинні залишки та бур'янні культури, він створює та розподіляє рослинну масу. Шар цієї рослинної маси має поживні та захисні властивості. Захищає ґрунт від пересихання. Додатково удобрює її. Знищує бур'янові культури та різного виду шкідників.

Мульчувач (подрібнювач) Leopard 280/0 2,8м. Технічний опис сільськогосподарського агрегату

Мульчувач (подрібнювач) Leopard 280/0 2,8 м - сільськогосподарський агрегат з рядом відмінних технічних характеристик. Робоча зона обробки, швидкість руху, якість переробки рослинних решток. Якість, що виражає високу продуктивність агрегату. Міцність матеріалів, якість робочих органів, чіткість та продуманість конструкції. Якості, що дозволяють розраховувати на багаторічну експлуатацію високої інтенсивності та ефективності. Агрегат простий в установці та експлуатації. Якість конструкції робить обслуговування агрегату економічно необтяжливим.

  •        модель – Leopard 280/0 2,8м;
  •        производство – Польша;
  •        фирма-производитель – Talex;
  •        масса – 665 кг;
  •        количество Y-образных рабочих органов – 88;
  •        количество молоткообразных рабочих органов – 44;
  •        ширина обработки – 2800 мм;
  •        принцип агрегатирования – навесной;
  •        ВОМ – 540 об/мин;
  •        номинальная мощность агрегатируемого трактора – 80 л.с.
 
читать дальше свернуть
Характеристики
Состояние
Новый
Страна производитель
Польша
Тип
Измельчители соломы
Агрегация
Навесной
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Покупатели этого товара также интересовались
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти