Каталог товаров

Прилипач Агроліп, фасування 1л

в наличии
200,00 грн. /л/unit/
Регион: Украина, Днепропетровская обл., Синельниково
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
2 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара

ПРИЛИПАЧ АГРОЛІП

Екологічний багатофункціональний прилипач, змочувач, плівкоутворювач та пролонгатор дії на основі мікробних полісахаридів.
Застосовується для приготування робочих розчинів листових підживлень, робочих розчинів захисту рослин біопрепаратами, хімічними пестицидами, крім мідних препаратів, у робочих розчинах гербіцидів. Завдяки фізичним властивостям цього гідрогелю робочий розчин тижнями тримається на поверхні листа і ніколи повністю не висихає, зберігаючи мікровологість і активний мокрий контакт з рослиною. Цей ефект дозволяє робочому розчину максимально м'яко і повно спрацювати (практично на 100%), чого не можна досягти іншими змочувачами. Саме тому рекомендується знижувати норми витрат хімпрепаратів на 20-30%, щоб уникнути опіків та передозувань, а заразом і отримайте значну економію препаратів та грошей. Одночасно Агроліп суттєво пом'якшує негативний вплив гербіциду на культурні рослини.

Набухаючи від вологого повітря і включаючи в дію весь вміст плівки прилипача щоранку, проте робоча плівка не змивається і десятком середньостатистичних дощів навіть з верхнього боку листя . А самі полісахариди Агроліпа є цінним харчуванням для рослини і підвищують її імунітет.

При обприскуванні розсади при висадці плівка Агроліпа не дозволяє рослинам пересохнути і зберігає тургор листя, що значно прискорює приживання розсади.

Липкогенні властивості не тільки дозволяють попереджати розтріскування насіннєвих стрючків сільгоспкультур (ріпак, горох та ін.), а й дають основу для незвичайної властивості у захисті рослин, такого як механічна фіксація суперечок хвороб і навіть дрібних шкідників рослин.

Застосовується для передпосадкового вмочування коренів розсади та саджанців. Для підготовки зимуючих культур до перезимівлі. І навіть для стимуляції розвитку прикореневої корисної ґрунтової мікрофлори шляхом подачі з поливом звичного мікробам полісахариду, що візуально позначається на зростанні та розвитку рослин, що підгодовуються.

Інструкція із застосування прилипателя Агроліп:

Назва культури

Предпосівна обробка насіння

Обприскування рослин

Норми витрати

Період обробки

Озима пшениця, яра пшениця, ячмінь, овес

0,15-0.2 л/ т вода до 10 л

0 ,2 -0,25 л/га вода до 300 л

Фаза кущіння

Кукурудза

0,6 л/т вода до 10 л

0,2-0,25 л/га вода до 300 л

Фаза кущіння

Соняшник

0,6 л/т вода до 10 л

0,2-0,25 л/га вода до 300 л

Фаза 3-7 листя

Буряк: столовий, цукровий, кормовий

0,15-0,2 л/т вода до 10 л

0,2-0,25 л/га вода до 300 л

Фаза 3-5 листя

Ріпс, горох, гірчиця, люцерна, соя та ін.

Для склеювання стручків

1,0-1,5 л/га вода до 300 л

Фаза дозрівання стручків

Овочеві культури

100 мл/кг

10 — 20 мл/10 л води

Протягом вегетації

Виноградники, ягідні культури

 

20-30 мл/10 л води

Протягом вегетації

Плодові

 

20-30 мл/10 л води

Протягом вегетації

Переваги прилипача Агроліп:

  • універсальний: сумісний з усіма добривами (включаючи мікро-), біопрепаратами та будь-якими хімпрепаратами для обробки рослин;

  • всепогодний: дозволяє обробляти рослини при температурах від 0 до +50 град. і навіть за годину перед дощем мікроплівка не змивається добовим дощем і утримує препарат у собі;

  • Вже зі старту він за рахунок своєї унікальної гідрофільної плівки економить на кожній обробці 10-30% витрати та вартості всієї бакової суміші, не знижуючи ефективності обробки та усуваючи погодні ризики; 
  • щадний: пролонгуюча плівка повністю усуває хімічні стреси для рослин (антидот).

  • багатофункціональний: застосовуємо для всіх видів агроробіт, обробка насіння та коріння, всі обробки з вегетації, склеювання стручків при збиранні (ріпак, гірчиця, горох, люцерна та ін.)

  • крім того, захисна еластична плівка як термос створює мікроклімат на поверхні листа і плода, оберігаючи його від втрат вологи, захищаючи кислотних і лужних дощів, при цьому, не уповільнюючи газообмін та фотосинтез у рослині. Відмінно захищає плоди від розтріскування (черешні) під час дощів та на 5-6%? від сонячного випромінювання.

  • полісахариди Агроліпа ідеально працюють з біопрепаратами, будучи харчуванням для корисних бактерій та продовжуючи дію препарату на листі рослин до кількох тижнів. Ці ж полісахариди із задоволенням поглинаються і самою рослиною і підвищують її імунітет і вміст цукрів; підвищує стійкість рослин до кореневих гнил, бактеріальних і грибкових захворювань, посух і заморозків, стресів;

  • при введенні в ґрунт при краплинному поливі спільно з добривами сприяє створенню потужної кореневої системи рослини (особливо важливо зробити це восени зимуючим культурам для накопичення цукрів);

  • добре розчиняється у воді, жорсткість і температура води не впливає на ефективність роботи препарату; не піниться.

    Готування Агроліпу:

    Бак наполовину наповнюють водою, і при працюючій мішалці додають пестициди . Потім у відрі розчиняють Агроліп. Тепер треба обов'язково перевірити на сумісність, взявши по склянці розчинів з бака та відра та змішати їх у окремій ємності. Після цього доливають у бак води до необхідного об'єму, вливають відро з прилипачем і знову включають мішалку. 

    Увага! Для рослин з сильним восковим нальотом на поверхні розпорошувати дрібними краплями (туман) до 300 мікрон і не перевищувати рекомендовані гектарні норми (до 200л/га), щоб не викликати укрупнення крапель більше 1 мм. та їх скочування з листа. Агроліп не є змочувачем і не розчиняє захисний природний восковий наліт.

читать дальше свернуть
Характеристики
Страна производитель
Украина
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Предоплата

Наложенный платеж

Варианты доставки

Новая Почта(отделение)

Новая Почта(курьер)

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти