Каталог товаров

Пристрій внутрішньоквартирного пожежогасіння КПК-01/02

в наличии
1 440,00 грн. /шт
Регион: Украина, Киевская обл., Киев
Написать продавцу
Описание товара

Пристрій внутрішньоквартирного пожежогасіння КПК-01/2 призначений для використання в якості первинного засобу гасіння загорянь у квартирах на ранній стадії їх виникнення. КПК-01/2 виготовлений для роботи в діапазоні температур експлуатації від +5 до + 45С при відносній вологості до 95%.

Пристрій встановлюється на трубопроводі холодної води господарсько-питного водопроводу. Місце його встановлення визначається розташуванням на трубопроводі окремого крана до якого через штуцер приєднується шланг (рукав) з розпилювачем.

КПК-01/2 підключається до окремого крану на трубопроводі після лічильника витрати води. Обладнаний розпорошувати насадкою з можливістю перекриття струменя. Корпус з оцинкованої сталі. Встановлюється з правимо або лівим відкриванням дверцят. Покриття: епоксидно-поліефірна порошкова фарба (білий RAL 9016)

Пропіс конструкції

Основою конструкції пристрою є рукав (шланг) 2, до якого підключено до нього розпилювачем (насадок) 4 і штуцером 3 на 1/2 . Рукав укладається гармошкою і розміщується в шафі 1, виготовленому зі сталі і пофарбованим епоксидно-поліефірної фарбою. На 3 -х бічних поверхнях шафи виконані за два відчини, які поряд із забезпеченням його природної вентиляції дозволяють приєднувати рукав до крана на трубопроводі господарсько-питного водопроводу в будь-якому зручному для розміщення пристрої місці: туалеті, ванній, на кухні. на задній стіні нке розташовані відчини призначені для монтажу пристрою до будівельних конструкцій. Конструкція корпусу і елементів для монтажу дозволяють використовувати шафа як в правому, так і в лівому виконанні.

 

Технічні характеристики:

  • навісній
  • робочий тиск до 0,6 МПа
  • діаметр прохідного перетину рукава 19,5 + 0,3 мм
  • довжина рукава 15 + -0,5 м
  • дальність водяного струменя не менше 3 м
  • габарити не більше 300х300х60 мм
читать дальше свернуть
Характеристики
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

читать дальше свернуть

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти