Каталог товаров

Продам новий глибокорозпушувач Gaspardo (Artiglio, Pinocchio 250/5, 300/7, 400/7, 400/9)

в наличии
от 351 387,97 грн. /шт
Регион: Украина, Винницкая обл., Винница
Написать продавцу
Описание товара

Застосовуються для розпушення шкідливих ущільнень нижнього орного і підплужного шарів. Сприяє накопиченню грунтової вологи, покращує аерацію грунту. Глибокорозпушувач моделі ARTIGLIO розроблений для роботи з тракторами підвищеної потужності (від 180 до 270 к.с.). Максимальна робоча глибина становить 55 см, поставляється з різною робочою шириною захвату. Нова повністю зварна конструкція рами дозволяє витримувати будь-які навантаження, запобіжні зрізні болти забезпечують захист машини від зіткнень з перешкодами при глибокому розпушуванні грунту. Великий зазор над грунтом (90 см - 3 фути) і ексклюзивна «хвильова» конструкція зубів дозволяють зробити більш ефективним відвал грунту і поживних залишків під глибокорозпушувач і запобігти будь-яку забивку машини грудками грунту. Подвійний задній каток має гідравлічне регулювання положення, яке може проводитися з кабіни трактора.

1. Нова надпотужна рама "HEAVY DUTY": нова зварна рама характеризується посиленою балкою товщиною 10 мм з високоміцної сталі. Ці особливості роблятьнову раму оптимальною для важких робіт і потужних тракторів.
2. Глибоке розпушування грунту при високій робочій швидкості: сошники характеризуються поступовим нахилом, що дозволяє проникати в грунт до 55 см з низьким споживанням палива.
3. Ефективне рихлення та аерація покращують накопичення вологи в грунті: сошники оснащені швидкозмінними двосторонніми підсиленими лезами з побідитовими наконечниками та бічними підсиленими 140мм лезами, що збільшують руйнування грунту, відкидаючи великі грудки в сторону від сошника.
4. Два задніх котка діаметром 220 мм легко регулюється гідравлічною системою з кабіни трактора та є ідеальним рішенням для максимального перемішування поживних залишків, що підтримує високий рівень родючості грунту. Також це дає змогу боротися з бур'янами, коріння яких повністю знищуються. Данна дія не потребує додаткової потужності. Всі зуби на котках є вилитими, що додає їм високої міцності в порівнянні з вирізаними зубами.
5. Ідеально вирівняний грунт без забивання рослинними залишками: велика відстань між рядами стійок (100 см) і високий кліренс допомогають уникаюти залишківта грудок, що сприяє підвищенню ефективності роботи.
6 Всі робочі органи мають змінні елементи, виготовлені з довговічних матеріалів. Товщина лапи 35 мм.
7. Робочі органи розташовуються в два ряди в шаховому порядку для кращого пропускання обробленого грунту і рослинних залишків між лапами.
8. Болт на розрив забезпечує безпечну роботу, а також збереже робочі органи на тривалий термін експлуатації.
9. Зносостійкий та двосторонній наконечник лапи
10. Гарантія 1 рік

Переваги роботи з нами:
1. БЕЗКОШТОВНА доставка техніки в господарство
2. ГАРАНТІЯ на всю реалізовану техніку.
3. СЕРВІСНЕ оперативне обслуговування
4. СКЛАД запасних частин.
5. ВИСТАВКА-майданчик техніки у м.Вінниця
6. ШИРОКИЙ вибір закордонної техніки: TECNOMA - французькі самохідні та причепні обприскувачі GASPARDO - сівалки, розкидачі, плуги, дискові борони, компактори LEMKEN - плуги, сівалки, дискові борони, компактори BEDNAR - компактори, глибокорозпушувачі, Kuhn - сівалки, розкидачі, плуги, дискові борони. FARESIN - телескопічні навантажувачі MAN - тягачі та причіпи, увесь асортимент вітчизняної техніки.

Умови придбання: Для того, щоб придбати техніку уже сьогодні - ми пропонуємо наступні схеми оплати:
1. За 100% оплату
2. Через провідні лізингові компанії
3. Через перевірені кредитні установи
Збережіть плоди своєї праці !!! Вирощуйте високі врожаї !!!
З повагою, компанія " Агроресурс" м.Вінниця http://agro-ukraine.com

читать дальше свернуть
Характеристики
Состояние
Новый
Производитель
Gaspardo
Страна производитель
Италия
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Варианты доставки

Самовывоз

читать дальше свернуть


Вас заинтересует

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти