Каталог товаров

Цефа-Мілк Форте шприц 10 мл VETSAVIA (для лікування маститу)

в наличии
код: і-114915
76,00 грн. /шт
Купить в один клик
Онлайн оплата
Регион: Украина, Винницкая обл., Винница
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
3 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара
Опис:

Масляниста суспензія жовтувато-білого кольору.

Склад

1 шприц-туба (10 мл) містить діючі речовини:v

цефалексину моногідрат - 200 мг;

гентаміцину сульфат - 100 мг;

дексаметазон - 0,75 мг;v

вітамін А - 10 000 МО.

Допоміжні речовини: хлорбутанол, бутил гидрокситолуол, білий вазелін (парафін), арахісова олія.

Фармакологічні властивості

АТС –vet класифікаційний код: QJ5I – антибактеріальні ветеринарні препарати для інтрацистернального застосування.

ЦЕФА-МІЛК ФОРТЕ - комбінований протимікробний препарат, має антимікробну, протизапальну та регенеруючу дії. Препарат ефективний проти широкого спектру грампозитивних і грамнегативних мікроорганізмів, завдяки сумісній дії двох антибиотиків: цефалексину моногідрату та гентаміцину сульфату.

Цефалексин - антибіотик широкого спектру дії, який належить до групи цефалоспоринів. Він перешкоджає синтезу пептидоглікану клітинної стінки бактерії, пригнічуючи фермент транспептидазу і викликаючи порушення осмотичного балансу та загибель клітини. Активний відносно грампозитивних і грамнегативних бактерій (Escherichia coli, Proteus spp., Klebsiella spp., Salmonella spp., Staphylococcus spp., Streptococcus spp.).

Гентаміцин - антибіотик з групи аміноглікозидів. Володіє бактерицидною дією відносно багатьох грампозитивних і грамнегативних мікроорганізмів, в тому числі Escherichia coli, Proteus spp., Klebsiella spp., Salmonella spp., Staphylococcus spp., Campylobacter spp.. Менш активний відносно стрептококів і інших форм кокових бактерій. Гентаміцин, активно проникаючи через клітинну мембрану бактерій, зв'язується з 30S субодиницею бактеріальних рибосом і пригнічує бактеріальний синтез білка.

Дексаметазон - синтетичний глюкокортикостероїд (похідне фторпреднізолону). Має протизапальну, протиалергічну, десенсибілізуючу, імунодепресивну та антитоксичну дію. Механізм дії пов'язаний з пригніченням вивільнення еозинофілами медіаторів запалення. Діє на всі етапи запального процесу: пригнічує синтез простагландинів на рівні арахідонової кислоти, синтез «прозапальних цитокінів»; підвищує стійкість клітинної мембрани до дії різних факторів, а також стимулює стероїдні рецептори лімфоцитів, сприяючи утворенню ліпокортинів, які володіють протинабряковою активністю.

Вітамін А сприяє відновленню та захисту епітелію молочної залози, зменшує наслідки інфекційного процесу і сприяє збереженню цілісності тканин.

Застосування

Лікування тварин хворих на гострі форми маститів бактеріальної етіології, що викликані чутливими до складових препарату мікроорганізмами, в період лактації.

Дозування

Вміст однієї шприц-туби вводять інтрацистернально в уражену долю молочної залози, яку попередньо видоюють і дезінфікують. Після введення препарату чверть молочної залози масують для рівномірного розподілу його по всій цистерні.

Корови: 1 шприц-туба на одну уражену долю молочної залози, через кожні 12-24 години протягом 2 діб або до повного одужання.

Вівці, кози: ½ шприц-туби на одну уражену долю молочної залози, через 12-24 години протягом 2 діб або до повного одужання.

Шприц-туба оснащена спеціальною системою DUO-CAP, що дозволяє вводити препарат глибоко в канал дійки або неглибоко, в зону сфінктера дійки. Для неглибокого введення перед використанням у шприца-туби відкривають верхню кришечку, щоб звільнити наконечник на 3-4 мл. Для більш глибокого введення знімають захисну кришку, так щоб звільнити наконечник шприца по всій довжині для введення.

Протипоказання

Препарат не можна застосовувати для лікування тварин, у яких є підвищена чутливість до цефалоспоринових антибіотиків. Не рекомендується застосовувати сумісно з нестероіднимі протизапальними препаратами та глюкокортикоїдами.

При появі будь-якої небажаної реакції лікування слід негайно припинити і звернутися до лікаря ветеринарної медицини.

Застереження

Споживання молока в їжу людям дозволено через 3 доби після останнього застосування препарату. Забій тварин на м'ясо дозволяється через 21 добу після останнього введення препарату До зазначеного терміну молоко та м`ясо згодовують непродуктивним тваринам або утилізують (залежно від висновку лікаря ветеринарної медицини).

Форма випуску

Полімерні шприц-туби по 10,0 мл, упаковані в картонні коробки по 24 штуки або в пластикові контейнери по 48 штук.

Зберігання

Сухе, темне, недоступне для дітей місце при температурі від 15 °С до 30°С.

Термін придатності

3 роки.

Для застосування у ветеринарній медицині!
читать дальше свернуть
Характеристики
Лекарственная форма
Суспензия
Вид животных
Крупный рогатый скот (КРС)|Овцы|Козы
Объем, мл
10
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Наличный расчёт

Онлайн оплата

Наложенный платеж

Варианты доставки

Новая Почта(отделение)

Самовывоз

Укрпочта
Обязательно указывайте индекс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Вас заинтересует

Покупатели этого товара также интересовались
код: 300
260,00 грн. /шт
в наличии
код: 6398
279,00 грн. /шт
в наличии
код: 4483
77,00 грн. /шт
в наличии
-5%
код: вс50036
510,00 грн. 484,50 грн. /шт
в наличии
код: 3574
308,00 грн. /шт
в наличии
код: 16062
83,00 грн. /шт
в наличии
код: 905225
36,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти