Каталог товаров

Ремонт компресора ВУ 3,5/9-1450 (ПК 35М) та ВУ 3,5/10-1450

в наличии
код: 1С 01197
14 000,00 грн. /шт
Купить в один клик
Регион: Украина, Полтавская обл., Полтава
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
2 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара
ТОВ «НВП Поленергокомплекс» понад 20 років на ринку компресорного обладнання. Наші фахівці мають величезний досвід у ремонті компресорного обладнання та компресорів. Ми використовуємо лише якісні та сертифіковані запасні частини компресора. Гарантія для ремонту 12 місяців.

Компресор ВУ-3,5/10 (рис. 1) двоциліндровий, двоступінчастий з V-подібним розташуванням циліндрів та кутом розвалу 90° має привід від електродвигуна. Напрямок обертання колінчастого валу вказується стрілкою, що розташована на корпусі компресора з боку приводу. Корпус – коробчатого типу із чотирма опорними лапами для кріплення до рами; відлито із сірого чавуну. У його передній торцевій стінці (з боку приводу) є розточування для корінного підшипника колінчастого валу, а в задній — розточування, через яке встановлюють колінчастий вал з кришкою та підшипником.

Двохпірний колінчастий вал виготовлений з вуглецевої сталі. Його опорами служать два радіальні однорядні кулькові підшипники. На щоках валу закріплені противаги, а на шийці змонтовано два шатуни. Вал у місцях проходу його через стінки корпусу ущільнений гумовими манжетами. На конусний кінець валу насаджують маховик або шків, а на протилежний кінець – прямозубу циліндричну шестерню приводу масляного насоса і провідний шків приводу вентилятора.

Мал. 1. Влаштування компресора ВУ-3,5/9

1 — корпус; 2, 22 — кришки; 3 — підшипник; 4 – повітряний фільтр; 5 – шатун; 6 — ЦНТ; 7 – маслознімні кільця; 8 – компресійні кільця; 9 – поршень ЦНТ; 10, 11 — плити; 12 – запобіжний клапан; 13 — клапанна коробка; 14, 16 — труби; 15 — холодильник; 17 — поршневий палець; 18 – бронзова втулка; 19- колінчастий вал; 20- прокладки; 21 — регулювальний клапан

Шатуни двотаврового поперечного перерізу з’єднані з поршнями пальцями плаваючого типу, вставленими в бронзові втулки. Кривошипна головка шатуна утворює підшипник ковзання без вкладиша, але з лудженими поверхнями, залитими бабітом. Зазор підшипників у місцях роз’єму регулюють прокладками.

Поршні – литі, з тонкими стінками, посиленими ребрами. Поршень 1 ступеня з алюмінієвого сплаву, II ступеня – чавунний. Дві верхні канавки на поршнях мають кільця ущільнювальні (компресійні), а дві нижні — маслознімні.

Клапанні коробки розділені перегородкою на дві порожнини – всмоктувальну та нагнітальну. Всмоктувальні та нагнітальні клапани – самопружні, стрічкові, 80×8 мм і товщиною 0,6 мм.

Їхні пластини розташовані посекційно між клапанними плитами. Таким чином, одна пара клапанних плит у зборі поєднує всмоктувальні та нагнітальні клапани циліндра. Пластини клапанів, що всмоктують, утоплені в гніздах нижньої плити, нагнітальних — у гніздах верхньої. Прогин та підйом пластин обмежені сферичною поверхнею гнізда.

Сапун кріпиться фланцем на задній кришці компресора. Він повідомляє верхню порожнину картера з атмосферою у разі підвищення в ньому тиску понад атмосферний і одночасно не допускає викиду олії з картера. Сапун складається з корпусу з двома ґратами між якими вставлена розпірна пружина та закладено набивання з кінського волосу. Завзята шайба пружини закріплена на шпильці шплінтом. При підвищенні тиску в картері компресора прокладка з шайбами та втулкою переміщається вгору, стискаючи пружину і випускає повітря. Зворотна посадка прокладки на сідло корпусу станеться під зусиллям пружини. Зовнішнє повітря в картер компресора потрапити не може.

Холодильник барабанно-петльової конструкції розміщений у розвалі між циліндрами. Срібні поверхні циліндрів і кришок клапанів обдуваються потоком повітря від осьового вентилятора з чотирилопатевою крильчаткою, привід якого здійснюється через клинопасову передачу від колінчастого валу.

Для очищення повітря, що засмоктується з атмосфери, застосований інерційно-масляний очищувач повітря. Він складається з корпусу з фільтруючим елементом і піддону, який заливають компресорне масло; стрілками показано рух повітря під час всмоктування.

Робочий цикл (всмоктування та нагнітання) здійснюється за один оборот колінчастого валу. При русі поршня вниз у ЦНД утворюється розрідження. Внаслідок цього відкривається всмоктувальний клапан і зовнішнє повітря, проходячи через очищувач повітря, заповнює порожнину над поршнем. При русі поршня вгору всмоктувальний клапан закривається, повітря в циліндрі стискається до 3,5 кгс/см2, відкриває нагнітальний клапан і по трубі з запобіжним клапаном надходить в холодильник. З холодильника повітря по трубі через всмоктуючий клапан другого ступеня надходить у циліндр високого тиску ЦВД, де стискається до 8,5 кгс/см2, а потім через нагнітальний та зворотний клапани подається в ГР.

Змащення компресора ВУ-3,5/9 (рис. 2), як і компресора ПК-3,5А, комбінована: шатунні підшипники та верхні головки шатунів змащуються під тиском від насоса, що приводиться в дію від колінчастого валу, циліндри та корінні підшипники колінчастого. валу – розбризкуванням. Шестеренний насос засмоктує масло з картера через фільтр, що всмоктує, і нагнітає його через щілинний фільтр і регулювальний клапан під тиском 1,5—2,5 кгс/см2 в мастильні канали. Олію заливають у картер через отвір, що закривається пробкою, і контролюють щупом. Тиск олії перевіряють за манометром, для чого попередньо треба відкрити кран. Взимку масло підігрівається трубчастим електронагрівачем, встановленим у масляній ванні компресора. Після запуску електронагрівач вимикається автоматично або вручну.

Мал. 2. Змащення компресора ВУ-3,5/9:
1 – щілинний фільтр; 2- шестеренний насос; 3- картер; 4- сітчастий фільтр; 5 – пробка; 6 — щуп; 7 – колінчастий вал; 8 – датчик тиску; 9 – роз’єднувальний кран; 10 – манометр

Шатунна шийка колінчастого валу, пальці причіпних шатунів і поршневі пальці змащуються під тиском, створюваним масляним насосам, інші деталі – розбризкуванням. Олію заливають у картер через отвір, що закривається пробкою, а рівень його вимірюють масловказівником. Зливають масло з картера через два отвори, закриті пробками.

Уніфікований компресор У43102А (рис. 8.10) являє собою одноступеневий поршневий двоциліндровий компресор з повітряним охолодженням і вертикальним розташуванням циліндрів. Компресор складається з головки блоку циліндрів 7, блоку циліндрів 22 і картера 21.

У головці блоку циліндрів розташована клапанна коробка 28 з клапаноми циліндра низького тиску 3, клапаном циліндра високого тиску 2 і розвантажувальним клапаном 26.

На головці розміщений регулятор тиску 23, касета очищувача повітря з відцентровим очищувачем повітря 31 і бункером очищувача повітря 30.

У припливах картера 21 встановлені опори колінчастого валу 13, з боку вихідного кінця колінчастого валу встановлений радіальний роликопідшипник 15, закритий наскрізною кришкою 77 з ущільненням 12, а з іншого боку валу встановлений радіальний шарикопідшипник. На шийках колінчастого валу 75 встановлені великі головки шатунів 17 з роликовими підшипниками 16, у малих головках шатунів 14 встановлені поршневі пальці 7.Пальці встановлені в бобишках поршнів 6, від осьового зміщення пальці фіксуються стопорними кільцями 8, на бічній поверхні поршнів виконані канавки для установок компресійних 25 і маслознімних кілець 24. Поршні 6 встановлені в гільзу.

На вихідному кільці колінчастого валу 13 встановлений шків 9 з крильчаткою 10 для подачі повітря до холодильника 5 і 27.

Для змащування внутрішніх деталей компресора методом розбризкування до великих головок шатунів 77 закріплені розбризкувачі 18. Рівень масла в нижній частині картера контролюється жезловим маслопоказником 20, для зміни масла є різьбовий отвір, закритий маслозливною пробкою.
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта(отделение)

Самовывоз

Новая Почта(курьер)

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
код: 1С 01197
6 960,00 грн. /шт
в наличии
код: 1С 01197
4 060,00 грн. /шт
в наличии
код: 1С 01197
3 200,00 грн. /шт
в наличии
код: 1С 01197
2 500,00 грн. /шт
в наличии
код: 1С 01440
1 000,00 грн. /шт
в наличии
код: 1С 01197
3 200,00 грн. /шт
в наличии
код: 1С 01197
4 500,00 грн. /шт
в наличии
код: 1С 01197
4 360,00 грн. /шт
в наличии
код: 1С 01197
3 300,00 грн. /шт
в наличии
код: 1С 01197
13 050,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти