Каталог товаров
ТОП
продажи

Роза Ель Торо

в наличии
88,00 грн. /шт
з 66 отзывов, 92% положительных
Регион: Украина, Волынская обл., Луцк
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
2 Года
Время ответа:
менее суток
Описание товара

Чайно-гібридна троянда сорту Ель Торо (Еl Toro)  названа на честь невеликого містечка в Іспанії. Троянда Ельторо має  яскравий і експресивний іспанський характер. Сорт Еl Toro спочатку експортувався в нашу країну на зріз, але припав до душі садівникам, привносячи яскравий акцент в клумбу.

До основних характеристик чайно-гібридної троянди Ель Торо можна віднести наступні:

  • кущі троянди невисокі, компактні. Висота куща–близько 60–80см. Листя темно-зелене, з червонуватим відтінком;
  • квітконоси міцні і абсолютно без шипів. Квітки середнього розміру, чашовидної форми, діаметр яких становить від 10 до12см.Охарактеризувати колір троянди Ельторо – непроста задача, різні джерела описують його як: яскраво або вогненно-червоний, помаранчевий, червоний або помаранчево-червоний. Але одне можна сказати без сумнівів: колір її прекрасний і дуже пристрасний;
  • аромат троянди – середній, але дуже приємний.

Крім всіх вище перерахованих характеристик, чайно-гібридна троянда El Toro так само відрізняється своєю надзвичайною стійкістю до хвороб, що в поєднанні з рясним цвітінням протягом усього сезону, робить її вельми привабливою для  садівників.

читать дальше свернуть
Отзывы
66 отзывов
92% положительных
Леонід
25 марта 2024г. в 16:40
Замовила сестра для мене саджанці груші , двох років. Бергамот полосатий старкримсон і Ред Вільямс . Старкримсон прислали однорічний, оскільки не має жодних бічних пагонів,мало того саджанець підсох. Старкримсон погано обрізаний в місцях щеплення і зверху в тих місцях стирчать сухі пеньочки з попереднього зрізу . Сайт розплідника запевняє що товар відправляють у картонній упаковці і поліетилені, але прислали тільки в поліетилені, при цьому були пошкоджені бруньки на саджанцях , коріння також сухе ,бо в тирсі не було ні краплі води . Не вже ваші працівники не бачать що пакують і відправляють ? Таке враження що навмисне пхають брак в замовлення та економлять на воді і картоні
Ілля
24 марта 2024г. в 15:03
Добрий день
Хочу по рекомендувати цей сайт з саджанцями
Бо купляв не малу кількість дерев і дійсно все відповідно
Дякую✊️????????
Олександр
19 марта 2024г. в 10:03
Замовляв саджанці персиків "Манон" (ЗКС), "Канадіан Хармоні", персик "Княже золото", нектарин "Ванг-8", Абрикос "Том Кот" та фундук "Пиріжок" 2 – річний. Оплатив замовлення заздалегідь. Замовлення сформували за кілько днів. На Новий Почті посилку не перевіряв. Саджанці прийшли не дуже добре запаковані, оскільки тирси мало і вона суха, підсохло трохи коріння. Крім того коріння сорту персика, "Канадіан Хармоні" не розвинуте, є тільки центральний корінь. Такий саджанець, якби раніше побачив, однозначно я би не купував. Погані відгуки на сайті не відображаються, тому 5 зірочек. Замочував саджанці в розчині корневіну, але є сумніви чи приживуться. Інші сорти персиків мають відносно не погане коріння. Абрикос та фундук має добре розвинуте коріння. Сайт відрізняється великим вибором саджанців і привабливою ціною але якість виконання замовлення під питанням.
Cвітлана
17 марта 2024г. в 19:15
Замовляла туї - гарні, пишні. Дуже дякую. Приємний, турботливий продавець. Усім рекомендую!
Ольга
09 ноября 2023г. в 17:50
Саженцы были хорошие,но бирки на них плохо читаемые и не была вложена накладная с заказом для сверки.
Олена
30 октября 2023г. в 08:11
Замовляла саджанці дерев. Дякую за гарні деревця. Відправили швидко. Магазин рекомендую.
Микола
27 октября 2023г. в 21:19
Замовляв саджанці слив, відправили в наступний день. Якість відмінна, метрові однорічки з гарними коренями. Запаковані добре, коріння з комом вологої землі, не сухе. Маю надію, що приживуться на запорізькій землі добре. Рекомендую до співпраці цей магазин.
Павел
25 октября 2023г. в 09:57
Хорошие однолетние саженцы !
Тетяна Аркадіївна
21 октября 2023г. в 20:06
Зранку замовила ,ввечері отримала.Продавець ввічливий,ще й дав поради за доглядом рослин.Рекомендую!!!
Сергій Павлович
20 октября 2023г. в 11:23
Військовий родом з Волині, на даний час живу в Дніпрі; порадив Сад 24 брат; я замовляв 5 різних саджанців груш. Все отримано швидко з підписаними сортами, ціна помірна, саджанці запаковані якісно, коренева система відмінна. Раніше замовляв саджанці через пошту в інших продавців не один раз, є з чим порвняти. Рекомендую продавця Сад 24. Дякую!
Захарченко Наталія.
18 октября 2023г. в 20:57
Сьогодні отримала саджанці, корінчики в тирсі, замотані в плівку і папір. Супер упаковка. Корінь міцний, рослини навіть з листям. Всі підписані. Посилка дійшла за добу. Хай благословить Господь вашу роботу, миру вам і процвітання. Дякую.
Руслан
13 октября 2023г. в 20:04
Получил саженцы винограда. Всё живые, созревшие. Корневая - в отличном состоянии, развита нормально,. Посадил - как требует погода. Спасибо!
Неля
13 октября 2023г. в 08:25
Получила саджанці яблуні і груші,дуже добра коренева система,я задоволена,дякую садівникам і продавцям
Руслан
11 октября 2023г. в 17:47
Все чудово!
Руслан
11 октября 2023г. в 11:49
При посадке корни промыть или так с землёй из упаковки садить? Обрезать на обратный рост?
Vova
29 сентября 2023г. в 01:11
1000гр.коту під хвіст.Прислали сухі саджанці.Не відповідають.Ганьба
s
29 сентября 2023г. в 01:07
Замовляв саджанці горіха Кочерженко, фундука та лохини. Прийшли швидко упакованні добре.Саджанці були напів сухі.
Чому ж так всім гарні а мені сухі.Головне написали що як єфото то гарантія поміняєте.
Подавіться тією 1000гр.
Ілля
24 сентября 2023г. в 16:07
Всім доброго дня мене звати Ілля
Хочу залишити позитивний коментар.Про те що заказував не мало саджанців горіха Кочерженко і товар прийшов з живим коренем та добре запакований
Наразі все Чудово
РЕКОМЕНДУЮ
Світлана Підрушняк
15 августа 2023г. в 12:28
Замовила 5 туй. Рослини прийшли в гарному стані, цікаво запаковані. Дякую. Процвітання магазину і вдячних покупців.
Алла
14 августа 2023г. в 14:38
Отримала чудові, супер запаковані саджанці гортензії. Продавця рекомендую.
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безготівковий розрахунок
5168745122685917 Галуза Володимир Володимирович

Передплата

Накладений платіж

Варианты доставки

Нова Пошта (кур'єр)

Нова Пошта (відділення)

Самовивіз

Делівері

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
ТОП
продажи
88,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
87,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
85,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
88,00 грн. /шт
в наличии
88,00 грн. /шт
в наличии
88,00 грн. /шт
в наличии
88,00 грн. /шт
в наличии
87,00 грн. /шт
в наличии
85,00 грн. /шт
в наличии
88,00 грн. /шт
в наличии
88,00 грн. /шт
в наличии
88,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти