Каталог товаров

Розкидач мінеральних добрив РМД-3000

в наличии
код: 1167319456
177 000,00 грн. /шт
Регион: Украина, Запорожская обл., Орехов
Написать продавцу
Описание товара

"ТехноАльянс-М" пропонує Вашу увагу: розкидач мінеральних добрив РМД-1000. Це інноваційний сільськогосподарський агрегат, який неодмінно захоче мати у своєму арсеналі будь-який досвідчений фермер.

Для досягнення гарного врожаю фермерів і підприємців облагороджують ґрунт різними добривами. Вручну удобрювати ґрунт — це довге заняття, тому на ринку можна купити розкидач добрив, який за технічними характеристиками підійде саме вам і вашій земельній ділянці. Представляємо вам розкидач добрив моделі "РМД-3000", пропонований фірмою ТОВ "Ореховсельмаш" у серії "Врожай". Серія "Урожай" містить різні моделі сільськогосподарської техніки, різні типи навантажень, розкидачів мінеральних добрив та інших різновидів техніки. Зараз ми розберемо переваги оновленої моделі РМД-3000.

Габарити

Для початку варто поговорити про габарити: 3.2 довжина, 2.6 ширина та 2.4 метра висота. Вага цієї моделі становить 950 кілограмів. Робоча швидкість 15 км/год, транспортується зі швидкістю на 30 км/год. Ціна моделі прийнятна, з огляду на її переваги.

Переваги

Переваги розкидача мінеральних добрив РМД-3000:

  • можливо коригувати ширину розкидання добрив від 18 до 24 метрів;
  • ця модель розкидача мінеральних добрив має тент, який зберігає добрива в сухості навіть у дощовиту погоду;
  • розкидач добрив цієї моделі може бути приєднаний до трактора як причіп;
  • продуктивність цієї моделі від 8.8 до 36 га/год;
  • вантажність моделі "РМД-3000" становить 3000 кг;
  • під час офіційної покупки в виробника покупець отримує гарантію, що забезпечує ремонт у разі зламання або дрібної несправності;
  • розкидач працює від ВОМ з частотою обертання 540 обертів на хвилину, така частота обертання робить роботу розкидача органічних добрив безпечною;
  • для зручної та, головне, безпечної роботи всі збіркові вузли були кілька разів перевірені, і не треба боятися того, про розкидач швидко зламається.

Ми переконалися в тому, що ця модель не поступається імпортним аналогам, і купити розкидач добрив можна без особливих зусиль. Добавок до всього, не буде націнки на митну миту.

Використовувані добрива

Типи добрив, придатних для розкидання добрив РМД-3000:

  • Азотні — сприяють розвитку надземної частини рослини, і випускається в чотирьох формах, всі форми придатні для розкидання цією моделлю.
  • Фосфорні — сприяють швидкому цвітенню рослин, час на зав'язок плода скорочується. Фосфорними добривами варто удобрювати ґрунт за 1.5-2 місяці до планованої посадки врожаю.
  • Калійні — цей різновид добрив, що збільшує врожайність, і стійкість рослин до різних захворювань. Калійні добрива треба комбінувати з різними, як хімічними, так і органічними добривами. Далі через розкидач добрив просочити ґрунт різними корисними елементами.
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Наличный расчёт

Предоплата

Безналичный расчёт

Наложенный платеж

Варианты доставки

Новая Почта(отделение)

Самовывоз

Интайм

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Вас заинтересует

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти