Каталог товаров

Саджанці ремонтантної малини Атлант, саджанці малини

в наличии
17,00 грн. /шт
Купить в один клик
Регион: Украина, Черкасская обл., Звенигородка
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
4 Года
Время ответа:
менее суток
Описание товара

         Вибір посадкового матеріалу являється ключовим моментом для кожного садівника. Від цього залежить подальший стан рослин та урожай. Наш приватний плодорозсадник "Полка"багато років займається вирощуванням, реалізацією  ягід і посадкового матеріалу ремонтантної малини Атлант. 

        Саджанці 100% чистосортні, однорічні, стандартні, вільні від грибкових і вірусних захворювань. Коренева система повноцінна, з добре розвиненою мичкуватістю і додатковим корінням 12-15 см Наземна частина саджанців вкорочена і має довжину 30-35 см Діаметр пагона біля кореневої шийки не менше 7 мм. Покупцям відсилаються марковані, (вказаний сорт і кількість штук) оброблені лікувально-профілактичною емульсією, зволожені, упаковування поліетиленове.

         Саджанці малини Атлант у нас можна купити гуртом від 1000 од у роздріб від 20 од (Гуртом дешевше ніж у роздріб).

  Спосіб доставлення: самовивезення, доставлення поштою, (Нова Пошта, Укрпошта), кур'єром, іншими зручними вам видами.

Спосіб оплати:післяплатою.

З метою зменшення вартості посилки, посадковий матеріал упаковуємо у свої ящики. Отримувач не оплачує транспортній компанії ні вартості тари, ні послуги пакування.

         Малина Атлант це ремонтантний сорт середньо-раннього терміну дозрівання. Створено на Ко кінському опорному пункті Втісі Брянської області академіком І.В. Казаковим у 2010 році внесено до реєстру у 2015 році.

         Малина Атлант не вимоглива до ґрунту легко приживається на всій території України. Цей сорт дуже популярний, його високою фактичною врожайністю 18-20 тонн з гектара, 4,5-6 кг з куща. Сорт стійкий до посухи грибкових та вірусних захворювань. Ягоди на сонці не запікаються. Жаростійкість висока.

Ягоди трапецієподібної форми, червоні, блискучі, дуже великі, середня вага 6,8-9 Гр довжина ягід 4-4,5 см дозріває і забарвлюється практично одночасно. Ароматна, солодка, дегустаційна оцінка 4,6 з 5 балів. Легко відділяється від плодоніжки. Транспортабельність і щільність висока. Сік з ягоди починає виділяться тільки при стискуванні зусиллям більш як 700 г Її можна перевозити на далекі відстані. Після збирання не втрачає кольору.

Наземна частина малини Атлант складається з потужних прямолінійних висотою 160-170 см стебел, які легко витримують навантаження врожаєм та вітром

Однорічні пагони до осені червоні, мають восковий наліт, слабо запушені. Двох літні світло-коричневі, на яких середня кількість шипів зосереджених більше біля основи, вище, рідкісні та м'які.

Підземну частину формує звивисте, горизонтальне дерев'янисте кореневище (підземне стебло) з безліччю придаткових коренів, що утворюють потужну розгалужену систему. Придаткове коріння залягає у верхніх шарах ґрунту на глибині 10-20 см іноді 30-40 см Продуктивність кореневої системи малини Атлант порівняно з іншими представниками ремонтантної малини висока 15 і більше років. Морозостійкість її кореневої системи за спостереженнями академіка І.В. Казакова, вища морозостійкість яблуні.

Листя середнє, чергове, з ніжкою, овальне. Зверху темно-зелене, знизу білувате. Слабко скручене, слабко запушене. Зморшкувате із середньо гострими зубчиками по краях.

Квітки середні білі зібрані в невеликі гроновидні суцвіття. Розташовані на верхівках стебел і в пазухах листя, в кожному суцвітті розпускаються не одночасно, спочатку в нижній частині плодових гілок потім у верхній частині. Період цвітіння 20 -25 днів. Квітки малини Атлант високоякісний і цілющий по своєму складу медонос. Медоносність з одного гектара складає до 120 кг Зацвітає в першій декаді травня і через 25-30 днів з початку цвітіння, в червні з'являються стиглі ягоди. 

Переваги: Родить до заморозків, посухостійка, жаровитривала, ягода не запікається на сонці, не вимоглива до ґрунтів, переносить дефіцит вологи, не ушкоджується грибковими, вірусними інфекціями та шкідниками, ягода не буває червивою, екологічно чиста, не має потреби в хімічній обробці, не вимагає шпалери, збір урожаю складає 98%, Це дуже високий показник в порівнянні з іншими ремонтантними сортами малини.

читать дальше свернуть
Характеристики
Виды
Штамбовая малина
Степень созревания
Раннеспелый
Страна производитель
Украина
Ремонтантная
Да
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Варианты доставки

Новая Почта

Интайм

Самовывоз

читать дальше свернуть


Покупатели этого товара также интересовались

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти