Каталог товаров

Купити саджанці ремонтантної малини Брусвяна

в наличии
17,00 грн. /шт
Купить в один клик
Регион: Украина, Черкасская обл., Звенигородка
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
4 Года
Время ответа:
менее суток
Описание товара

Саджанці ранньої ремонтантної малини Брусвляна.

Що стосується саджанців малини Української селекції, то основним асортиментом, нашого приватного розплідника "ПОЛКА" все ж залишаються, саджанці ранньої ремонтантної малини Брусвяна. Продаж яких з 2020 року збільшився більше як в 3 рази й досягнув лідерської позиції серед інших сортів ремонтантної малини. Їх купують з усієї території України, і низці інших країн, де вона добре приживається і рясно родить не вимагаючи до себе пильної додаткової агротехнічної уваги та підвищених витрат.

Це пов'язано в першу чергу з тим, що малина Брусвяна повною мірою відповідає основним вимогам сучасного ринку десертних ягід. До яких відносяться наступні показники
  1. Вага - понад 5 г.;
  2. Тривалість зберігання;
  3. Аромат (аромат ягід серед ремонтантних сортів малини, велика рідкість, селекціонерам його важко створити);
  4. Привабливість (такі ягоди мають попит, краще продаються);
  5. Пружність;
  6. Блиск;
  7. Світлі, не темніють після збору;
  8. Одновимірний розмір;
  9. Транспортабельність;
А також з біологічними перевагами:

 

  1.  Родючість на однорічних пагонах (однорічні пагони вільні від вірусних, грибкових інфекцій, шкідників, екологічно чисті, не встигають накопати хімічні речовини);
  2. Дозрівання плодів починається на 2 тижні раніше малини Полка(дозволяє встановити вищі ціни на ринку);
  3. Не ушкоджується вірусом RBDV (Викликає чагарникову карликовість малини)
  4. Стійка до переохолодження (при короткочасній температурі 0 градусів продовжує дозрівання);
  5. Не вимоглива до ґрунту і живлення;
У зв'язку з вище сказаним, ми з повною упевненістю рекомендуємо усім, хто бажає, купити саджанці ремонтантної малини Брусвяна в нашому приватному розпліднику "Полка" Якість гарантуємо.
Саджанці 100% чистосортності, однорічні, стандартні, з відкритою кореневою системою, вільні від грибкових і вірусних захворювань. Коренева система повноцінна, добре розвинена, додаткові корені 12-15 см Наземна частина укорочена, має довжину 30-35 см Діаметр втечі у кореневої шийки не менше 7 мм. Покупцям надсилаються маркованими, (вказаний сорт і кількість од.) обробленими лікувальною, профілактичною емульсією, зволоженими в поліетиленовому упакуванні.Купити саджанці малини Брусляна можна гуртом від 1000 од. і у роздріб від 20 од.
Спосіб доставлення : самовивезення, доставлення поштою, (Нова Пошта, Укрпошта, доставлення кур'єром, іншими зручними для Вас видами доставлення.
Спосіб оплати : післяплатою.
 
З метою зменшення вартості посилки, посадковий матеріал упаковуємо у свої ящики. Отримувач не платить транспортній компанії, ні за послугу пакування, ні за ящик. 
 
Брусвяна - ранній високоврожайний ремонтантний сорт малини Української селекції. Отриманий в селекційному центрі Житомирської області. Успішно пройшов випробування й офіційно внесений в Державний реєстр сортів України у 2010 р.

Відрізняється:

 

  1. високою силою зростання, міцних втеч, що не вимагають шпалери;
  2. хорошою жаротривкістю;
  3. морозостійкістю;
  4. опірністю хворобам;
  5. великими, солодкими одновимірними плодами;
  6. високою врожайністю;
  7. відмінними гастрономічними й естетичними характеристиками ягід;
  8. транспортабельністю; 
Інтерес до малини Брусвяна з кожним роком зростає і зростає і набуває нових і нових споживачів, що бажають вирощувати цей сорт як на присадибних ділянках, так і фермерських господарствах. Завдяки, її ідеальним, агробіологічним характеристикам. Ви в цьому переконаєтеся.
Рослини розвиваються потужними, заввишки 1,6 -1,8 метра, діаметром стебел до 2 см (не вимагає витрат на облаштування шпалери). Слабке покриття втеч шипами, їх рідке розташування значно полегшує догляд за кущами. Пагони заміщення утворюються у великій кількості, в перший рік 3 − 5, в подальші до 6 − 8 од. Активність кореневої порості значна. Це прискорює розмноження і формування саджанців для продажу на базарі.
Листя велике, рельєфне, смарагдового кольору, зібране з трьох, п'яти листочків з короткими ніжками. Зубчики по краю листової пластинки гострі, пило-видні, середніх розмірів. Латерали з'являються на висоті 50 − 60 см від поверхні ґрунту. Плодова зона розташовується на верхній 2/3 стебла. Довжина плодових гілочок помірна, під тяжкістю урожаю не нахиляються, не ламаються.

Початок цвітіння друга декада травня.

Квітки середніх розмірів, забарвлені у блідо-кремові тони, мають дуже інтенсивний приємний аромат, що притягує безліч бджіл.

Як ремонтантний сорт, малина Брусвяна родить на однорічних пагонах з середини червня до заморозків.

Ягоди зібрані у великі кисті, кущі ними буквально усипані. Легко відділяються від плодоніжки, сухим відривом. Що полегшує збір урожаю, дає ягоди високої якості. Плід не обсипається, навіть досягнувши повної стиглості.

Врожайність з добре розвиненого куща гарантовано 7,5 - 8 кг, багато садівників мають набагато більшу продуктивність урожаю. Плоди першої хвилі дозрівання дуже великі, вагою до 10 грамів, яскраво-червоні. Смак, солодкий із запашним малиновим ароматом. М'якоть ягоди порівняно щільна, м'ясиста, завдяки чому, добре тримає форму. Приємний зовнішній вигляд.
Щоб урожай демонстрував свої відмінні дегустаційні якості, кущам потрібна велика кількість сонячного світла. На жарі ягоди почувають себе добре, не печуться і не в'януть. Для зібраного урожаю з Брусвяни можна знайти безліч застосувань. Хороша малина і для споживання у свіжому вигляді й для консервації. Завдяки достатньої щільності, ягоди придатні для перевезень на далекі відстані, цей факт особливо цінують фермери, що обробляють культуру в комерційних цілях.
Вони ж визнають, що Брусвяна сорт високої рентабельності, непримхливості до умов зростання, високої врожайності, прекрасного товарного вигляду плодів, які ніколи не залежуються на прилавках, викликають підвищений інтерес покупців.
Заготівлі на зиму з ягід малини Брусвяна не залишать, байдужими. Смачні, ароматні варення, джеми, конфітюр не лише послужать чудовим десертом, але і прекрасно поповнять нестачу вітамінів в холодну пору року.
Вирощувати малину Брусвяна зовсім не складно, з нею зможе впоратися навіть недосвідчений садівник. Більшість її господарських параметрів говорить про її стійкість до несприятливих чинників середовища, відсутності жорстких вимог до умов обробітку.
Досвід багатьох садівників, які вирощують Брусвяну по усій території України також підтверджує її високі смакові, біотехнологічні, характеристики.

Взимку, кущі не вимерзають, витримують морози до - 30°C.

Поширеними захворюваннями малини, Брусвяна не вражається у зв'язку з чим вимагає лише профілактичні обробки. Агротехнічні особливості, специфіка вирощування сорту певною мірою пов'язана з його ремонтантністю, в іншому ж основні заходи на малиннику не відрізняються від традиційних. Значення має рельєф місцевості при виборі ділянки під посадку. У вологозабезпечених регіонах середньої смуги для малини краще підійдуть пологі теплі схили. У спекотливих посушливих регіонах півдня бажані, прохолодні схили. Але у будь-якому випадку слід відмовитися від відкритих височин, з яких вітер здуває сніговий покрив в холодну пору року, а також закритих котлованах, де відзначається застій холодного повітря. Якихось вимог, або переваг до ґрунтових умов у Брусвяни не виявлено, рекомендується виключати при посадці лише сирі, заболочені, надмірно кислі й засолені ділянки, місця з високим рівнем ґрунтових вод.

При підготовці ґрунту під малинник, його обов'язково звільняють від багаторічних бур'янів, заправляють достатньою кільністю органічних і мінеральних добрив. На присадибних ділянках добрива можна вносити безпосередньо в посадкові ями, добре розмішуючи з ґрунтом. Посадку малини здійснюють восени після початку листопада, навесні при першій нагоді вийти в поле. Ями бажано підготувати заздалегідь.

Рослим кущам потрібний життєвий простір, тому відстань між рядами витримують не менше 1,2 − 1,5 метра, а між рослинами в ряду не менше 40-60 см. Догляд за родючим малинником, включає тримання в чистоті міжрядь, своєчасне видалення порості та від втечі, що відродила, при необхідності й наявності можливості - регулярні поливи для підтримки оптимального водного балансу ґрунту.

Як ремонтантний сорт, Брусвяну восени, можна повністю обрізувати на рівні ґрунту, отримуючи наступного року потужні однорічні пагони, на яких формується літній і до заморозків щедрий урожай.

При купівлі саджанців малини у нас, ми обов'язково безоплатно протягом року консультуватимемо про:

 

  1. схеми посадки;
  2. догляд;
  3. вирощування;
  4. агротехніку;
  5. облаштування шпалери;
  6. продаж ягід і саджанців малини;
Саджанці ранньої ремонтантної малини Брусвяна у нас, можна замовити у будь-який слушний для вас час, з доставленням по усій території України.x
читать дальше свернуть
Характеристики
Виды
Штамбовая малина
Степень созревания
Раннеспелый
Страна производитель
Украина
Сорта
Ремонтантная
Да
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Варианты доставки

Новая Почта

Интайм

Самовывоз

читать дальше свернуть


Покупатели этого товара также интересовались

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти