Каталог товаров

Саджанці груші Маргарита Марілья (1-річні)

в наличии
100,00 грн. /шт
Купить в один клик
з 16 отзывов, 100% положительных
Регион: Украина, Полтавская обл., Великая Багачка
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
8 Лет
Время ответа:
менее суток
Описание товара

Сорт: Маргарита Марілья
Колір: жовто-зелений
Період дозрівання: осіння
Саджанець: (1-річний) Груша Маргарита Марілья (MARGUERITE MARILLAT) Старий французький сорт груші осіннього терміну дозрівання. Дерево дуже слабке, несумісне з айвою. Плоди дуже великі, вагою 350-450 г, окремі - до 1000 г, широкогрушоподібні, в період зрілості - жовті, з легким розмитим рум'янцем. М'якуш ніжний, соковитий, солодкий, з легким ароматом (смак 4,5 бала). Знімають плоди на початку вересня, споживають на місяць пізніше, у холодильнику зберігаються близько двох місяців. Зимостійкість та стійкість до хвороб висока. На фото плід 880 грам!

читать дальше свернуть
Характеристики
Виды
Груша обыкновенная
Степень созревания
Раннеспелый
Высота
Среднерослый
Страна производитель
Франция
читать дальше свернуть
Отзывы
16 отзывов
100% положительных
Федоренко Олександр Михайлович
15 марта 2024г. в 14:17
З поради продавця замовив 2-х річні саджанці і не пожалкував.
Деревця прийшли добре упакованими дуже швидко,коренева система чудова.Єдиний мінус-це ціна транспортування Новою Поштою.
Раджу всім,дійсно хороший вибір.
Тетяна
15 октября 2022г. в 14:53
Саджанці високої якості.
Купую у цього продавця кілька років.
Більшість куплених саджанців уже дають гарний урожай.
Рекомендую!!!
Тетяна
15 октября 2022г. в 14:44
Купую саджанці у цього продавця кілька років. Прижилися всі. Саджанці дуже гарні. Деякі вже дають урожай. Всі вони відповідають тим сортам, які я замовляла.
Продавцю дуже вдячна!
Рекомендую!!!
Виталий
12 октября 2022г. в 17:22
Саженцы супер доволен
Виталий
12 октября 2022г. в 17:21
Людмила
16 апреля 2022г. в 21:27
Дуже гарні саджанці. Замовляла не вперше. Рекомендую.
Денис
24 января 2022г. в 14:33
Сергей Витальевич, профессионал с огромным практическим опытом. Спасибо большое за Ваш труд и консультацию!!!
С уважением, Денис. Херсон
Оксана
28 октября 2021г. в 23:27
Оксана
28 октября 2021г. в 23:25
Купляю не вперше і дуже задоволена. На цей раз купила саджанці сливи Чечакська та абрикос Ерлі Бомба. Наявність та ціна як і вказано в каталозі. Самі саджанці рівненькі , з чудовою кореневою системою. Сподобалось,що надали консультацію про сорти та як садити, як доглядати після посадки та весною. Дякую! Бажаю гарних клієнтів! :-)
Роман
09 ноября 2020г. в 11:59
Отправили вовремя, упаковано отлично, дошло все в целости и сохранности. Саженцы с хорошей корневой системой. Перезвонил продавец и уточнил что данное растение (кизил) необходимо садить минимум парой, спасибо, а то пришлось бы заказывать отдельно еще. Буду заказывать еще по необходимости.
Володимир
08 октября 2020г. в 19:37
Замовляв саджанці винограду, якістю задоволений, добре розвинута коренева система, визрілий приріст, упаковані добре. Виробник добросовістний, передзвонював до мене декілька разів, уточнював деталі, видно професійний підхід. Буду брати ще.
Вадім
30 марта 2020г. в 19:57
Передзвонили через 4 дня. В наявності замовленого не було.
Саджанці Буряківщина
17 апреля 2020г. в 21:26
Я работаю .За компьтером седеть некогда Обновлять наличие в "конце сезона "каждый день нет возможности ..Уведомлений о заказах Агробиз перестал скидывать на телефон. Если бы Вы позвонили -было бы проще.
Евгений
18 октября 2019г. в 06:13
Заказываю не в первый раз, всё отлично. Рекомендую!
Дмитро Захаренко
22 августа 2019г. в 14:38
Саджанці дуже чудові рекомендую всім.
Євгеній
26 марта 2019г. в 08:17
Кожного року беру саме тут садженці, переважно яблуні. Вже дочекався плодів. Все відповідає замовленому.
Завжди хороша консультація та приємна ціна. Також отримав бонус в цьому році :) Рекомендую. Перевірено.
Евгений Захаревич
17 октября 2018г. в 18:42
Продавцу огромное спасибо за оперативную связь и доставку. Отдельное спасибо за бронебойную упаковку и "бонусные" саженцы. с такими приятными и ответственными людьми приятно иметь дело. Настоятельно рекомендую к сотрудничеству.
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Деливери

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть




Часто ищут

Покупатели этого товара также интересовались

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти