Каталог товаров

Сівалка ASTRA NOVA 5.4A Ельворті варіатор

в наличии
от 255 000,00 грн. /шт
Купить в один клик
Регион: Украина, Днепропетровская обл., Днепр
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
12 Лет
Время ответа:
менее суток
Описание товара

Сівалка ASTRA NOVA 5.4A Ельворті варіатор – нове покоління сівалок для рядового посіву насіння зернових (пшениця, жито, ячмінь, овес), зернобобових (горох, квасоля, соя, сочевиця, боби, чину, нут, люпин), дрібнонасіннєвих культур (ріпак, гірчиця), сипких та середньосипких насіння трав , з одночасним внесенням мінеральних добрив та прикочуванням ґрунту в засіяних рядках.

ASTRA NOVA 5,4A нового покоління має ряд переваг: бункера для насіння та добрив з об'ємом збільшеним у 1,5 рази (тукові - 1000 дм</ span>3, зернові - 500 дм3); систему безступінчастого регулювання норм висіву як насіння, і добрив; зернові та тукові висівні апарати виконані з полімерного матеріалу; комбіновані котушки зернових висівних апаратів; дводискові сошники зі зміщеними дисками з боровмісної сталі.

  

Сівалки випускаються у наступних виконаннях:
-
 ASTRA NOVA 5,4A < span style="color: #1c1c1c;">– для рядового посіву з дводисковими сошниками і пальцевими загортачами; ASTRA NOVA 5,4A-06 </ strong>– для рядового посіву з дводисковими сошниками і колесами, що прикочують.

Для переобладнання у модель ASTRA NOVA 5,4A-04  – для вузькорядного посіву з дводисковими, дворядковими сошниками, необхідно придбати комплект сошників.

При використанні зчеплення СП-10,8 можна складати тракторний гідрофікований широкозахватний агрегат з двох сівалок  </ span>ASTRA NOVA 5,4A, який підвищує продуктивність в 1,5-2 рази.
Зчіпка агрегатується з тракторами від 150 к.с. причіпним способом.

  

Зернові та тукові висівні апарати виконані з полімерного матеріалу, що виключає можливість корозії деталей апаратів і відповідно збільшує термін служби.

Висівальний апарат для насіння зернових та зернобобових культур оснащений заслінкою, яка має три фіксовані положення, що регулюють норму подачі насіннєвого матеріалу на гвинтову котушку.

Зерновий висівний апарат має гвинтову котушку для висіву зернових і зернобобових культур і штифтову котушку для дрібнонасіннєвих культур (ріпак, гірчиця), а також висіву сипучого та середньосипучого насіння трав.

  

Висівальний апарат для дрібнонасіннєвих культур також оснащений окремою заслінкою, яка має три фіксовані положення, що регулюють норму подачі насіннєвого матеріалу на штифтову котушку.

Замість шестеренних механічних передач на сівалці встановлені варіатори, окремо на вали зернових та на вали тукових висівних апаратів, що забезпечує швидке та точне регулювання норм висіву як насіння, так і добрив.

< p style="page-break-inside: avoid; widows: 136;" align="JUSTIFY">На валах зернових та тукових висівних апаратів встановлені рукоятки групового відкриття (закриття) клапанів у висівних апаратах.

Сівалка оснащена маркерами, на яких встановлені окремі гідроциліндри, що полегшує керування ними механізатором з кабіни трактора.

" align="JUSTIFY">ASTRA NOVA 5,4A-06 комплектується дводисковими однорядковими сошниками зі зміщеними дисками і котками, що прикочують. 
Конструкція вузла «сушник і каток, що прикочує» дозволяє точніше, з інтервалом в 1 см., регулювати глибину загортання насіння, при цьому прикочувати поверхневий шар ґрунту, що впливає на рівномірність проростання насіння та збільшення врожайності.
< p style="widows: 4;" align="CENTER"> 

На замовлення сівалки комплектуються транспортним пристроєм, що дозволяє переміщати їх дорогами загального призначення без застосування додаткових транспортних засобів.

 


< td width="132">

36

< td bgcolor="#ddddcc" width="146">

4,9-6,5

< td width="304">

- для добрив

 

 

 

 

< strong>Характеристики сівалок

 

ASTRA NOVA 5,4A

ASTRA NOVA 5,4A-06< /span>

Ширина захоплення

м

</ td>

5,4

< /td>

5,4

Кількість строк

шт.

36

Ширина міжрядь

див

15

15

Нормі висіву:

 </ span>

 

 

td>

- для насіння</ strong>

кг/га< /strong>

0,7*-400< /span>

0,7 *-400

- для добрив

кг/га

25-200

25- 200

Глибина загортання насіння та добрив

мм

40-80

40-80

< span style="color: #1c1c1c;">Робоча швидкість

км/година

9-12

9-12</ span>

Продуктивність

га/година

4,9-6,5

Ємкість бункера, (сумарна):

  ;

 < /p>

 

- для насіння

 дм³

1000

1000

 дм³

500

500

Габаритні розміри

 

 

 

- в робочому положенні (без урахування маркерів)

мм

8550x6180x1830

< p>8550x6180x1830

- в транспортному положенні (з урахуванням маркерів)

мм

6750x2950x2850

6750x2950x2850</ strong>

Маса</ strong>

кг

< /td>

2700

3135

Агрегатується з тракторами потужністю не менше

л.с.

< /td>

80

</ td>

80

* - для висіву насіння медоносів та сидератів.

 

 

 

 

читать дальше свернуть
Характеристики
Принцип действия
Механическая
Страна производитель
Состояние
Производитель
Способ посева
Рядовые
Сошник
Дисковый
Высев
Точный
Количество рядов
Больше 16
Агрегирование
Тип
Навесная
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безготівковий розрахунок

Готівковий розрахунок

Накладений платіж

Передоплата

Варианты доставки

Нова Почта

Самовивіз

Інтайм

Автолюкс

Гюнсел

Нічний Експрес

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Покупатели этого товара также интересовались
ТОП
продажи
от 222,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
от 222,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
222,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
Цену уточняйте
в наличии
ТОП
продажи
123,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
123,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
205 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
32 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
1 534 377,00 грн. /шт
в наличии
от 205 000,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти