Каталог товаров

Силоси зерна з конусним дном

в наличии
0,00 грн.
Купить в один клик
Регион: Украина, Львовская обл., Львов
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
10 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

"Ріля Україна" - офіційний дилер німецької компанії RIELA з виготовлення зернових силосів конусного типу. Обладнання RIELA користується великою популярністю у сільськогосподарській галузі. У нас Ви можете замовити будівництво силосу із застосуванням якісних матеріалів за демократичними цінами. Виготовлення силосів з лійкою відповідає всім експлуатаційним вимогам, що забезпечує їх тривалий час експлуатації, високі теплоізоляційні характеристики та міцність корпусу.

Зернові силоси з воронкою: особливості

  • Обсяг зберігання зерна в силосах — від 42,5 т до 1251 т.
  • Кут нахилу вирви становить 40 °, для вологих продуктів (шрот) - 60°.
  • Оцинкування стальних профільованих панелей відбувається способом гарячого прокату в кількості 600 г/м2.
  • Для виробництва застосовується сталь бельгійського виробницьва
  • Силоси з конусним дном використовуються для зберігання різних зернових культур, ріпаку, кукурудзи, бобових та інших сипких матеріалів у вологому або сухому вигляді.

Конструкція силосу з конусним дном:

  • Дах. Має конусоподібну форму з кутом нахилу 25°.
  • Силосні оцинковані галереї Riela. Характеризуються стабільною конструкцією, а також мають спеціальні захисні перила, виготовлені з оцинкованих сталевих профілів. Розраховані на навантаження до 190 кг/м. Для доступу на покрівлю передбачені оцинковані сходи з огорожами та відпочинковими платформами.
  • Система вимірювання температури та активного вентилювання. Вентиляційні щілини між дахом та циліндричною частиною оснащені спеціальним кожухом, що захищає від різних гризунів, птахів та снігу. Температурний режим захищає від вологості та сприяє збереженню якості зерна.
  • Стінові панелі. Сприяють стійкості до перепадів внутрішнього і зовнішнього тиску, а також створюють необхідний рівень герметичності конструкції.
  • Опорна частина  – сталева конструкція, яка споряджається на високоміцних болтах і несе навантаження від самого силосу та присутнього в ньому продукту.

Також ми пропонуємо склади підлогові, зерносушарки мобільні та стаціонарні, комбікормові заводи. Замовлення приймаємо на території України.

читать дальше свернуть
Характеристики
Страна производитель
Германия
Производитель
RIELA
Тип хранения
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безготівковий розрахунок

Варианты доставки

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти