Каталог товаров

Силоси для зберігання зерна з вивантажувальною воронкою

в наличии
0,00 грн.
Купить в один клик
Регион: Украина, Львовская обл., Львов
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
10 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Силоси для зберігання зерна з конусним дном

Циліндричні ємності з вивантажувальною вирвою з кутом нахилу 40 або 60 градусів.

Торгова марка RIELA крім циліндричних плоскодонних вентильованих силосів пропонує ємності з вивантажувальною воронкою для зберігання зернових та інших сипких продуктів. Більш детальну інформацію про все обладнання торгової марки RIELA, яка спеціалізується на виробництві всієї техніки для приймання, очищення, сушіння, зберігання зернових культур, ви зможете отримати на офіційному сайті www.riela.com.ua.

Силоси для зберігання зерна RIELA виготовляються з гофрованого оцинкованого листа, з несучими вертикальними елементами,  що при швидкому розвантаженні оберігає від деформації. Листи виготовлені із сталі S 350 GD CYNK Z 450 g/m2, мають двостороннє оцинкування в кількості 450 г/м2. Застосовуються спеціальні ущільнювачі для стиків листів: горизонтальне та подвійне вертикальне ущільнення з'єднань листів циліндричної частини.
На особливу увагу заслуговують наші опори, які мають цинкове покриття до 600 г/м². Відповідно до розрахунків навантажень, за висотою, використовують опори двох типів: З і U подібні. Такий вид опор дозволяє утримувати конструкцію силосу навіть при неправильному вивантаженні (коли, через непрофесіоналізм обслуговуючого персоналу, вивантаження зерна може проходити з наповненого силосу, через отвори, відкриті тільки з одного боку).
Листи між собою з'єднані болтовими з'єднаннями — клас міцності 8.8.

У силосному зерносховищі знаходяться дві вентиляційні щілини, що дозволяють вільному обміну повітря при завантаженні та розвантаженні силосу. Одна з них знаходиться між дахом та циліндричною частиною, а друга між дахом та шапкою даху. Вентиляційна щілина між дахом та циліндричною частиною забезпечена спеціальним кожухом, який захищає від птахів, гризунів та задування снігу. Цей захисний кожух є прикріпленим до даху силосу на відстані до 3 см від циліндричної частини силосу.

Конструкції дахів можуть витримати підвищені снігові (336 кг/м2) та вітрові (сила вітру 31,24 м/с) навантаження. Форма несучих балок даху запроектована у формі жолобів, для відведення конденсату з внутрішньої поверхні даху назовні). Ці показники можуть бути забезпечені за рахунок спеціально розробленої комплексної системи даху, що включає елементи, що підвищують її міцність та надійність. Як ефективний приклад конструкції, що дозволяє максимально підвищити запас міцності даху силосу можна привести конструкцію, що включає цільні балки крокв від звису до верхівки даху.
Оптимальна конструкція даху, яка дозволяє забезпечити високу міцність і стійкість до вітру, а також захист від протікання, але при цьому забезпечувати вихід відпрацьованого повітря від вентиляції зерна, передбачає використання гофрованих панелей з болтовим кріпленням, жорстким з'єднанням і високим ступінчастим ребром.

читать дальше свернуть
Характеристики
Тип хранения
Страна производитель
Германия
Производитель
RIELA
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безготівковий розрахунок

Варианты доставки

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти