Каталог товаров

Сінулокс, Синулокс РТУ ПФ 100 мл Zoetis

в наличии
код: 947
1 380,00 грн. /шт
Бесплатная доставка
Укр пошта від 1500грн, до 20кг. Нова пошта від 3000грн, до 10кг
Регион: Украина, Винницкая обл., Винница
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
5 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

ІНСТРУКЦІЯ
щодо застосування Синулокса RTU для лікування хвороб бактеріальної етіології у великої рогатої худоби, свиней, собак і кішок
(організація-розробник «Zoetis», США)
 

I. Загальні відомості

1. Торгове найменування лікарського засобу: Синулокс RTU (Synulox RTU).

Міжнародні непатентовані назви діючих речовин: амоксицилін, клавуланова кислота.

2. Лікарська форма: суспензія ін'єкцій.

Синулокс RTU в 1 мл як діючі речовини містить 140 мг амоксициліну (у формі амоксициліну тригідрату) і 35 мг клавуланової кислоти (у формі кальцію клавуланату), а як допоміжні речовини - фракціонована кокосова олія - ​​до 1 мл.

На вигляд Синулокс RTU є маслянистою суспензією світло-кремового кольору.

3. Препарат випускають розфасованим у скляні флакони відповідної місткості по 40 мл та 100 мл, які герметично закупорені гумовими пробками, укріпленими алюмінієвими ковпачками.

4. Препарат зберігають у закритій упаковці виробника у сухому, захищеному від світла місці, окремо від продуктів харчування та кормів при температурі від 3°С до 25°С. Термін придатності препарату після розкриття флакона становить 28 днів за умов зберігання. Термін придатності лікарського засобу при дотриманні умов зберігання становить 2 роки з дати виробництва. Забороняється застосовувати лікарський препарат після закінчення терміну придатності.

5. Синулокс RTU слід зберігати у місцях, недоступних для дітей.

6. Невикористаний препарат утилізують відповідно до вимог законодавства.

ІІ. Фармакологічні властивості

7. Синулокс RTU відноситься до групи комбінованих антибактеріальних препаратів.

Амоксицилін – діюча речовина Синулоксу RTU – напівсинтетичний антибіотик групи пеніцилінів. Клавуланова кислота інактивує пеніцилазу пеніцилінрезистентних мікроорганізмів і тим самим відновлює чутливість бактерій до бактерицидної дії амоксициліну.

Механізм антибактеріальної дії амоксициліну полягає у придушенні функціональної активності бактеріальних ферментів транспептид аз, що беруть участь у зв'язуванні основного компонента клітинної стінки мікроорганізмів – пептидоглікану, що призводить до загибелі бактерій.

Комбінація амоксициліну з клавулановою кислотою має широкий спектр бактерицидної активності щодо більшості грампозитивних і грамнегативних бактерій, у тому числі штамів, що продукують [З-лактамазу: Staphylococcus, Streptococcus, Corynebacterium, Bostric, Clostridium. Salmonella, Bordetella
bronchiseptica, Campylobacter spp., Klebsiella, Proteus spp., Pasteurella, Fusobacterium necrophorum, Bacteroides, Haemophilus spp., Moraxella spp., Actinobacillus pleuropneumoniae та Actinobacillus.

Амоксицилін та клавуланова кислота швидко всмоктуються з місця ін'єкції та досягають піку концентрації через 2 години після введення лікарського препарату. Виділення препарату з організму відбувається головним чином із сечею.

Синулокс RTU за ступенем впливу на організм відноситься до помірно небезпечних сполук (3 клас небезпеки згідно з ГОСТ 12.1.007).

ІІІ. Порядок застосування

8. Синулокс RTU застосовують великої рогатої худоби, свиням, собакам і кішкам при респіраторних захворюваннях бактеріальної етіології, післяпологових інфекціях, метритах, маститах, інфекціях шкіри та м'яких тканин.

9. Забороняється застосовувати Синулокс RTU тваринам з гіперчутливістю до р-лактамних антибіотиків.

10. Синулокс RTU вводять тваринам у дозі 8,75 мг діючих речовин на 1 кг маси тварини, що еквівалентно 1 мл препарату на 20 кг живої маси. Препарат вводять 1 раз на день, курс лікування становить від 3 до 5 днів.

Перед кожним використанням флакон із синулоксом RTU ретельно струшують до отримання однорідної суспензії. Собакам і кішкам препарат вводять внутрішньом'язово або підшкірно, великої рогатої худоби та свиням – лише внутрішньом'язово. Місце ін'єкції після введення препарату рекомендується помасажувати. Для введення препарату використовують лише сухі шприци та голки. Синулокс RTU не можна вводити внутрішньовенно або інтратрахеально.

11. Симптоми передозування не встановлені.

12. Особливостей дії на початку введення та відміни препарату не виявлено.

13. Слід уникати перепусток при введенні чергової дози препарату, оскільки це може призвести до зниження ефективності. У разі пропуску однієї дози необхідно ввести її якнайшвидше. Далі курс лікування необхідно відновити у передбачених дозуваннях та схемі застосування.

14. При застосуванні лікарського препарату відповідно до цієї інструкції побічних явищ та ускладнень, як правило, не наголошується. У разі появи алергічних реакцій використання препарату припиняють та призначають антигістамінні засоби та симптоматичне лікування.

15. Не рекомендується спільне застосування з бактеріостатичними антибіотиками.

16. Молоко можна використовувати для харчових цілей не раніше ніж через 108 годин після останнього застосування препарату. Молоко, отримане до закінчення зазначеного терміну, може бути використане для годування тварин після термічної обробки.

Забій великої рогатої худоби на м'ясо дозволяється не раніше, через 42 дні, свиней - не раніше ніж через 31 день. М'ясо тварин, вимушено вбитих до закінчення зазначеного терміну, може бути використане для годування хутрових звірів.

IV. Заходи особистої профілактики

17. При роботі з препаратом слід дотримуватись загальних правил особистої гігієни та техніки безпеки, передбачених при роботі з лікарськими препаратами ветеринарного призначення. При роботі з препаратом забороняється пити, палити, їсти. Після роботи з препаратом слід вимити руки водопровідною водою з милом.

18. При випадковому контакті лікарського препарату зі шкірою та слизовими оболонками їх необхідно промити великою кількістю води. Людям з гіперчутливістю до (3-лактамних антибіотиків слід уникати прямого контакту з Синулоксом RTU. У разі прояву алергічної реакції або при випадковому потраплянні препарату в організм людини слід негайно звернутися до медичного закладу (при собі мати інструкцію щодо застосування препарату та етикетку).

19. Порожню упаковку з-під лікарського засобу забороняється використовувати для побутових цілей, вона підлягає утилізації з побутовими відходами.

20. Організація-виробник: Haupt Pharraa Latina SrL, Borgo san Michele (LT) ss 156km50- Latina, Italy.

Інструкція розроблена компанією Zoetis Inc. (100 Campus Drive, Florham Park, New Jersey, 07932 USA).

читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Наложний платіж Нова пошта

Предоплата
Тимчасово працюємо по 100% предоплаті

Варианты доставки

Нова Пошта

Укр пошта відправляється по 100% предоплаті
Укр поштою посилки накладеним платежем не відправляємо

читать дальше свернуть


Вас заинтересует

Покупатели этого товара также интересовались
110,00 грн. /шт
в наличии
код: 5888
158,00 грн. /шт
в наличии
115,00 грн. /шт
в наличии
510,00 грн. /шт
в наличии
код: 6689
305,00 грн. /шт
в наличии
код: 18651
750,00 грн. /шт
в наличии
код: 3602
425,00 грн. /шт
в наличии
код: 13550
800,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти