Каталог товаров

Автопілот FJ Dynamics (Autopilot) бюджетний з RTK

в наличии
код: FJ01
297 526,50 грн. /шт
Онлайн оплата
Регион: Украина, Харьковская обл., Харьков
Написать продавцу
Описание товара

Комплект Автопілоту FJ Dynamics:

  1. Універсальний термінал керування.
  2. Електричний мотор з кермом.
  3. Дві GNSS антени, які забезпечують стабільний курс та координати.
  4. Інерційний блок вимірює кути крену і нахили машини.
  5. Дві антени (GSM та радіо) 
  6. Повний комплект кріплень (ю-образні гвинти,стяжки тощо)
  7. Повний комплект кабелів (2 кабелі для GNSS антен, кабель IMU, кабель живлення та управління електромотору, комутаційний кабель управління терміналом, кабель живлення з вбудованим запобіжником )
  8. Мануал FJD Autosteering KIT.
  9. Комплект перехідників під кермові вали.

ЧОМУ АВТОПІЛОТ FJ DYNAMICS Autosteering KIT

  • Має два шаблони руху : пряма А-В, адаптивна крива.
  • Автопілот FJ Dynamics не вимагає розблокування, RTK прямо з заводу!
  • Простота установки системи автопілота.
  • Комплект системи автоматичного рульового управління, який встановлюється на с/г техніку будь-якого виробника. Бренд і модель трактора не має значення, адже в комплекті є все необхідне для установки на будь-яку с/г техніку.
  • Точність 2,5 см при роботі з базовою станцією, або від будь-якого постачальника платного RTK сигналу. Навігаційна система не вимагає додаткових розкодувань, Ви отримуєте RTK прямо з заводу;
  • Перший бюджетний підрулюючий пристрій з ISOBUS;не вимагає додаткової покупки модемів (GSM RTK і радіо модеми інтегровані в монітор, зовнішня посилена GSM антена дозволить працювати від мережі базових RTK GNSS станцій в місцях з поганою якістю мобільного зв'язку);
  • Швидкий монтаж системи (порядку 2-3 годин) дозволить переставляти автопілот на сезонну техніку;
  • Робота в будь-який час, в будь-яких умовах.
  • Контроль виконаних робіт: перегляд обробленої частини поля, пропущених ділянок, обмір поля, зменшити пропуски та перекриття, зменшити надмірну обробку грунту.
  • Зменьшення витрат на ЗЗР, ГСМ.
  • Підвищення ефективності.

ТОВ "ГЕОПРАКТИК" є офіційним дилером FJ Dynamics в Україні, що надає нам переваги в обслуговуванні в нашому офіційному сервісному центрі (м. Харків) гарантія 12 місяців, яка передбачає заміну обладнання протягом гарантійного періоду.
 

  • Монітор створено за принципом - "все разом", на борту вбудований GSM RTK модем 2G / 3G /4G (отримання RTK поправок від мереж базових GNSS станцій)
  • FJ DYNAMICS має систему ISOBUS докладніше про систему - ISOBUS дозволяє стежити за усіма процесами, та допомагає т/з «спілкуватися» з програмним забезпеченням та в режимі реального часу передає інформацію оператору про стан ділянки поля, що обробляэться. Часто ми бачимо на полях проблеми, коли оператор допускає пропуски, недосів, пересів, нераціонально використовується земельний банк, а окремі ділянки взагалі не обробляються через те, що оператор збився зі свого курсу. У результаті цього фермер втрачає прибуток.
  • За допомогою ISOBUS оператор має можливість виконувати безліч необхідних завдань, таких як: зберігання інформаційних даних, усунення несправності та управління на розворотних смугах за допомогою системи GPS-навігації, відключення окремих висівних секцій на сіялках, налаштування норми висіву та інтервалу між насінням в рядку, відключення функції внесення добрив або налаштування норми їх внесення.
  • Протокол стандарту ISOBUS слугує інструментом  сумісності навісних та причіпних знарядь з обчислювальними системами транспортних засобів, тобто між електронікою трактора/комбайну і сполученим з ним обладнанням.
  • ISOBUS це система управління всіма типами навісного обладнання/тракторами/комбайнами, яка працює за допомогою одного терміналу. Для прикладу, якщо у вас трактор John Deere, сіялка Horsch, обприскувач Amazone і розкидач добрив Rauch, то не потрібно тримати в кабіні 3-4 різних термінали - тепер все можна під'єднати через один ISOBUS термінал.
  • Імпорт/експорт даних GIS , редагування та завантаження історичних даних з інших систем.
  • Автопілот FJ Dynamics сумісний з понад 150 моделями Т/З.
  • FJD активно використовують по всьому світу та на теренах СНД.

  • Електромотор з кермовим колесом (підрулюючий пристрій) потужний мотор з максимальним обертовим моментом в 30 Нм, дозволяє керувати тракторами з досить тугим рульовим колесом  (Беларус, Кіровець, ХТЗ) без шкоди точносним характеристикам системи.
  • Універсальне живлення на 12 або 24B.
  • Система з 2-х GNSS антен. Дозволяє додатково прораховувати не тільки координати, але і курс, що сприяє більш точному визначенню місцеположення машини в просторі. Реалізація прийомної частини в такому форматі дає можливість виходу на лінію трактора вже при швидкості 0.8 км / год, а також здійснювати рух заднім ходом.
  • Приймає сигнали – GPS – L1/L2,ГЛОНАСС - L1/ L2. BDS - B1,B2,B3.
  • Інерційний модуль (IMU): Акселерометр і гіроскоп вимірюють кути курсу, виляння і крен для компенсації нахилів, що дозволяє навігації працювати максимально точно.

  1. Також є можливість встановити wi-fi камеру, яка значно "спрощує" життя оператора. Завдяки можливості підключення WiFi камер на дисплеї автопілота FJDynamics одночасно може показуватися відео з камер спостереження. Таким чином агрегат який знаходиться позаду трактора, або ж штанга обприскувача буде завжди під контролем водія. Йому більше нема потреби постійно обертатися та відволікатися.

В нічний час завдяки автоматичному визначенню інтенсивності світла інфрачервоне нічне бачення підтримує роботу в будь-яку погоду. Нижче за посиланням більш докладно о камері FJ Dynamics https://geopraktik.in.ua/p1448321247-dynamics-kamera.html

 

 


У вартість комплекту вже включена установка та налаштування комплекту нашими спеціалістами, а також одноденне навчання оператора.

За усіма питаннями чи консультацією звертайтесь зручним для Вас способом.
E-mail: office@geopraktik.com
тел: 067-179-49-79 (Viber/Telegram/whats up)
http://geopraktik.com.ua

читать дальше свернуть
Характеристики
Екран
10.1 дюйми|LCD екран з LED світлом
Захист
IP65
Живлення
10-30V
Пам’ять
2гб ОЗУ, 8гб. ПЗУ
Зв'язок
4G/3G/2G
Антена GNSS
GPS – L1/ L2, ГЛОНАССL1/L2. BDS B1,B2,B3
Електромотор з кермовим колесом (підрулюючий пристрій)
живлення на 12 або 24 B|максимальний обертовий момент 30 Нм
Точність позиціювання
2,5 см
ISOBUS
вже доступне за замовчуванням
Імпорт/експорт даних GIS
завантаження даних з інших систем
wi-fi камера FJ Dynamics
Опціонально купується
компенсація рельєфу
доступне за замовчуванням
Дистанційне керування
Опціонально незабаром буде доступне
Точне землеробство AL-vision
на основі самонавчального штучного інтелекту (опціонально)
Розворотне автоводіння
вже доступне за замовчуванням
Універсальний термінал(монітор)
Монітор створено за принципом - "все разом", на борту вбудований GSM RTK модем 2G / 3G /4G (отримання RTK поправок від мереж базових GNSS станцій),так
Комплектація
Електричний мотор з кермом|універсальний термінал керування|дві GNSS антени|електричний мотор з кермом|IMU-блок|дві антени (GSM, радіо)|комплект кріпл
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Онлайн оплата
IBAN: UA703348510000000026002128489 в ПАT "ПУМБ" МФО 334851

Наличный расчёт

Безналичный расчёт

Предоплата

Наложенный платеж

Варианты доставки

Новая Почта(курьер)

Новая Почта(отделение)

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
140 000,00 грн. /шт
в наличии
Цену уточняйте
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти