Каталог товаров

Молоткова зернодробарка RVO 652 продуктивність до 3,2 т/год.

под заказ
181 359,14 грн. /шт
Купить в один клик
Регион: Украина, Киевская обл., Киев
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
9 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Молоткова зернодробилка RVO 652 продуктивність до 3,2 т/год

Молоткова зернодробилка RVO 652 має продуктивність до 3,2 т/годину.

Дробарка має такі сильні сторони:

♦ економічний помел різних видів зернових завдяки можливості зміни напрямку обертання молотків.

♦ ефективне використання енергії завдяки великій площі сит для найбільш ретельного.
♦ вибіркове використання сит з гратчастими та круглими отворами у поєднанні з 48 молотками сприяють отриманню оптимальної структури шроту, що відповідає Вашим побажанням;
♦ незначне підвищення температури розмелюваного матеріалу завдяки великій площі сит;
♦ можливе дроблення зернових вологістю до 20%
♦ комплектується магнітною пластиною у впускному штуцері дробарки у стандартному виконанні;
♦ легке з'єднання дробарки через з'єднання діаметром 150мм із затискним кільцем на вході
♦ у стандартному виконанні з регульованою по висоті (480-750мм) підлоговою консоллю, що дозволяє регулювати висоту завантаження;
♦ оптимальне завантаження дробарки у комбінації MFD управління та частотного перетворювача;
♦ тривалий термін служби та молотки та сита, що не потребують трудомісткого обслуговування;
♦ сфера застосування: пшениця, ячмінь, овес, жито, горох, кукурудза, насіння соняшника та багато іншого.

Модельний ряд дробарок RVO дозволяє задовольнити потреби у продуктивності до 21 т/годину.

Дробарки можуть виготовлятися як з оцинкованої сталі так і з нержавіючої. Вони однаково добре зарекомендували себе як при помелі зернових, так і при помелі інших компонентів.

Як і інші дробарки даного модельного ряду, модель РВО 652 комплектується 3 змінними ситами. Сита можна комбінувати, встановлюючи сита з різним діаметром отворів, досягається максимальна продуктивність.

За потреби ми можемо укомплектувати дробарки шнеками на завантаження компонентів, а також шнеком на розвантаження подрібненого продукту. У нас ви можете купити не тільки дробарки зерна, але й весь комплекс обладнання для виробництва комбікормів, а це і змішувачі комбікорму, шнеки, транспортери, ємності для зберігання готового комбікорму та вихідних компонентів, систему управління процесом виробництва комбікорму.

 

читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти