Каталог товаров

Кісткове борошно (органічне добриво) упаковка 50 кг.

в наличии
код: 982633385
650,00 грн. /шт
Купить в один клик
Регион: Украина, Харьковская обл., Харьков
Написать продавцу
Описание товара

Кісткове борошно - широко поширене органічне добриво, що застосовується в садівництві. Це підживлення добре живить грунт, робить його більш корисним для рослин, родючим. Як добриво кісткове борошно дуже ефективне, при цьому недорого коштує: ось два основні її плюси, завдяки яким засіб користується стабільним попитом у фермерів, садівників та простих дачників.

Велика перевага кісткового борошна в тому, що будучи органічним продуктом, вона не завдає шкоди ґрунту, не забруднює екологію, не відкладається в тканинах рослин.

Особливо сприятливо позначається кісткове борошно на розвитку, цвітінні та зростанні цибулинних. Тому, якщо на ділянці є тюльпани, гладіолуси, або просто цибуля, зверніть особливу увагу на це добриво. Але підживлення можна використовувати не тільки як добриво для рослин. Часто її згодовують і худобі, допомагаючи тваринам і свійській птиці швидше набрати вагу, зміцніти.

Підживлення має найбагатший мінеральний склад. Так, у кістковому борошні багато цінних мікроелементів та біологічних екстрактивних речовин. Остання речовина — це однаково, що БАДи для людини.

Мінеральний склад продукту дуже різноманітний, завдяки чому кісткове борошно і має такий сприятливий вплив на рослини. Так, у складі цього добрива містяться:

- Залізо;

- мідь;

- марганець;

- Кобальт;

- йод.

І це лише «верхівка айсберга». Багато інших корисних і рідкісних мікроелементів теж у складі цього натурального добрива. Але головним чином цінується кісткове борошно за високий вміст фосфору та азоту – головних для будь-якої рослини добрив.

Перша перевага цієї підгодівлі – звичайно, її натуральне походження. Дуже важливо, що у тканини рослин не потраплять шкідливі нітрати та пестициди. Розкладається кісткове борошно близько 8 місяців, після чого повністю входить до складу ґрунту, не порушуючи його, і не псуючи екологію.

Добриво підходить для будь-яких рослин. Навіть найвибагливіші представники ботанічного світу із задоволенням споживають це підживлення, і всім воно йде лише на користь. У тому числі використовувати кісткове борошно можна навіть як добрива для домашніх квітів, що ростуть у горщиках.

Добриво приносить добрі рясні врожаї, що вже доведено садівниками та фермерами по всьому світу. А вартість продукту при цьому недорога, що робить його доступним для всіх

Можливе застосування кісткового борошна і в сухому вигляді: немає необхідності обов'язково розбавляти її водою, як при використанні практично всіх інших видів підживлення. Кісткове борошно - висококонцентроване добриво. Для підживлення ґрунту її потрібно зовсім небагато: достатньо внести підживлення єдиний раз, щоб рослинам його вистачило на весь сезон.

Фосфор, що знаходиться у складі кісткового борошна надходить у тканини рослин поступово, що призводить до його збалансованого вмісту в культурі.

Оскільки борошно входить до складу ґрунту за півроку, і надходить у тканини рослин поступово, ризик зайвої мінералізації ботанічних культур виключено.

Як основне підживлення, кісткове борошно застосовується на ґрунтах з кислою реакцією. Її основний елемент - фосфор добре розчиняється саме в кислому середовищі, а в ґрунті з нейтральною або, тим більше, з лужною реакцією - погано. Тому саме кислі ґрунти дозволяють застосувати весь корисний потенціал добрива якнайповніше.

Розраховують кількість підживлення наступним чином: на 1 м2 ґрунту береться від 100 до 200 грам добрива. Чим рослини на ділянці вищі, потужніші, а коренева система їх розгалуженіша, тим більша концентрація необхідна. Так, 200 грам беріть, якщо маєте намір удобрювати ділянку з деревами. А 100 грам – для квітів та ягід.

Дерева та чагарники рекомендується підгодовувати кістковим толокном досить рідко: зазвичай достатньо стандартного внесення раз на три роки. Для ягід дозування робиться різною залежно від сезону: так, навесні додають 70 гр/м2, а восени — 90-100 гр/м2. Що стосується квітів, то це підживлення застосовується в даному випадку зазвичай тільки для цибулинних культур. Щоб підживити квітковий ґрунт, необхідно внести в кожну лунку по 15 г порошку. Добриво у разі вноситься безпосередньо під час посадки.

Для свійських рослин або, наприклад, для вирощування кропу на підвіконні з насіння кісткове толокно використовують у пропорції 1:100, де 1 - це підживлення, а 100 - ґрунт.

Реалізується у мішках по 50 кг.(9 грн. кг.) або розфасована у пакети 1 кг. (15 грн.) та 10 кг. (130 грн.)

читать дальше свернуть
Характеристики
Сезон
Универсальное
Применение
Огород
Агрегатное состояние
Сыпучие
Страна производитель
Украина
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Оплата на счёт предприятия

Оплата на карту (приват банк)

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Деливери

Укрпочта

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти