Каталог товарів

Мультичастотний GNSS приймач N3 IMU

в наявності
код: N3
288 000,00 грн. /шт
Замовити в один клік
Онлайн оплата
з 2 відгуків, 100% позитивних
Регіон: Україна, Дніпропетровська область., Дніпро
Написати продавцю
Опис товару

Компанія ГеоМетр представляє топовий GNSS приймач N3 із вбудованим IMU від компанії SINO GNSS.
Завдяки 1198 каналам для відстеження всіх діючих та планованих сузір'їв, покращеному UHF для робочої дальності до 15 км, покращеному високоточному IMU, низькому енергоспоживання та часу роботи понад 24 години, приймач N3 робить його ефективним та енергозберігаючим для ваших завдань зйомки.

Мультичастотний GNSS приймач N3 IMU - приймач нового покоління для професійного використання у геодезії, сільському господарстві, лісовому господарстві та інших галузях промисловості, де важлива висока точність. Приймач у статиці видає точність до 2.5 міліметрів по горизонталі та 5 міліметрів по вертикалі.

Приймач було розроблено компанією SINO GNSS, яка десятки років створює професійні рішення для багатьох галузей промисловості. Новий приймач N3 має 1198 каналів зв'язку із супутниками. Працює з усіма супутниковими системами: GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU, QZSS, IRNSS та може працювати у будь-якій країні світу.

Мультичастотний приймач N3 IMU GNSS може працювати з сантиметровою точністю від будь-якої мережі поправок через Інтернет і від власної базової станції. Відстань від базової станції може бути більше 50 км.

 

Мультичастотний GNSS приймач N3 IMU має протиударний та захищений корпус за промисловим стандартом IP67 проти вологи та пилу.

Нова K8-платформа
Інтегрований приймач з новою K8-платформою, N3 оснащений потужною відстеженням більше 50 супутників, більш потужною обчислювальною здатністю і нижчим енергоспоживанням.

Модернізований IMU
Завдяки вдосконаленому алгоритму INS, друге покоління IMU має більш простий процес ініціалізації та високу точність 2 см.

Поліпшений УВЧ
Дальність роботи до 15 км при енергоспоживання 2 Вт, що робить його ефективним та енергозберігаючим для вирішення ваших завдань з дослідження. Вбудований УВЧ-діапазон від 410 до 470 МГц із кроком каналу 12,5 КГц.

Характеристики:

  • Канали: 1198
  • GPS: L1 C/A, L2C, L2P, L5
  • BeiDou: B1, B2, B3
  • BeiDou Global Signal: B1C, B2a
  • GLONASS: L1 C/A, L1P, L2 C/A, L2P
  • Galileo: E1, E5a, E5b, AltBOC
  • QZSS: L1C, L2, L5, L1C/A
  • IRNSS1
  • SBAS: WAAS, EGNOS, MSAS, GAGAN
  • L-Band

Переваги:

  • Компактний
  • Міцник
  • Багатоканальний
  • Переносний
  • Із вбудованноею антенною
  • Модульний
  • З малою затримкою
  • Низька потужність
  • З підтримкою багаточисленних супутникових сузір'їв
  • Багаточастотний
читати далі згорнути
Відгуки
2 відгуків
100% позитивних
Іван Олексійович
02 листопада 2021р. в 13:38
Брав курсовказівник на МТЗ, точність гарна, все працює чудово. На весну ще візьму один під новий трактор. Дякую за консультацію і гарне обслуговування.
Марк
16 листопада 2020р. в 13:50
Перепробовал все программы из Google Play. Приложение geometer - это топчик! С внешним приемником подключается отлично. Точность супер! Рекомендую!
читати далі згорнути
Варіанти оплати

Онлайн оплата

Готівковий розрахунок

Безгототівковий розрахунок

Варіанти доставки

Нова Пошта

Самовивіз

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читати далі згорнути
Покупці цього товару також цікавилися

Ви переглядали

Зараз шукають

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Ще не зареєстровані?
Реєстрація
Вже зареєстровані? Увійти
Вже зареєстровані? Увійти