Каталог товарів

Щокова дробарка Retsch BB 500 XL

в наявності
код: 772294554
1,00 грн. /шт
Замовити в один клік
Регіон: Україна, Київська обл., Київ
Написати продавцю
Опис товару

Щічна дробарка BB 500 XL

bb_500xl.jpgЩічна дробарка BB 500 XL використовується для швидкого і ефективного подрібнення підлозі-твердих, твердих, крихких і міцних матеріалів. Можливість виконання розмельне гарнітури з різних матеріалів, включаючи сталь без вмісту важких металів, а також продуктивність і безпеку роблять BB 500 XL ідеальною для пробопідготовки як в лабораторіях, так і на промислових майданчиках.

Для подрібнення невеликих кількостей матеріалу BB 500 XL може працювати по партіях; для дроблення великих кількостей ― безперервно. Безперервне завдання ширини щілини і контроль нульової точки гарантують відтворювані результати.

BB 500 XL завдяки своєму потужному двигуну забезпечує дуже ефективне дроблення.
 

Приклади застосування


базальт, граніт, каміння, кварц, кераміка, кокс, кремній, мінерали, оксидна кераміка, польовий шпат, руди, сплави, скло, будматеріали, вугілля, цементний клінкер, шамот, шлак, ...

Переваги обладнання

  • висока ступінь подрібнення 50:1
  • безперервне завдання ширини щілини
  • захист від перевантаження
  • широкий вибір матеріалів розмельне гарнітури для подрібнення без забруднення
  • знімна воронка з захистом від викиду матеріалу
  • легко очищається розмольна камера
  • подрібнення як партіями, так і безперервне
  • опціональна система видалення тонкого пилу
  • опціональна централізована система мастила
  • можливість включення в технологічну лінію
  • спеціальне виконання для подрібнення напівпровідникових матеріалів
Технические характеристики щековой дробарки BB 500 XL
 
Використання попереднє дроблення
Область застосування хімія / пластики, будівельні матеріали, машинобудування / електроніка, навколишнє середовище / переробка, геологія / металургія, скло / кераміка
Вихідний матеріал середньої твердості, твердий, крихкий, міцний
Початковий розмір частинок* < 110 мм
Кінцева тонкість* 85% < 2 мм
Матеріал розмельне гарнітури марганцовистая сталь
Ширина щоки 250 x 130 мм
Відображення ширини щілини шкала
Воронка так
Система для видалення пилу так
Централізована мастило опціонально
Версія для технологічної лінії опціонально
Обсяг приймального судини  9,5
Привід 3-фазний двигун
Потужність приводу 7,5 кВт
Електроживлення різні напруги
Тип електромережі 1-фазне / 3-фазне
Ступінь захисту IP 55
Ш х В х Г у закритому вигляді 930 x 1400 x 1080 мм
Вага нетто ~ 1000 кг
Стандарти СЕ
   
Зверніть увагу: *в залежності від вихідного матеріалу, конфігурації і налаштувань приладу
 
   Принцип роботи

Щічна дробарка BB 500 XL це надійний і потужний прилад. Измельчаемое речовина проходить через воронку з захистом від викиду матеріалу і потрапляє в розмельних камеру.

Процес подрібнення відбувається у клиноподібної області між нерухомою дробильної щокою і щокою, що коливається з високою частотою. Особливу рух щоки гарантує постійну ширину щілини в ударному циклі, так що матеріал будь подрібнюється до крупності необхідної тонкості за один прохід. Два масивних махового колеса передають високий імпульс сили мелющим щоках. Інноваційний дизайн дозволяє використовувати обидві сторони молольних щік завдяки обертанню на 180°.

Як тільки розмір частинок матеріалу стає менше заданої ширини щілини, він потрапляє в знімний приймальний посудину. Безперервне завдання ширини щілини зі шкалою гарантує оптимальне подрібнення матеріалу у відповідності із заданою шириною щілини.

 
 
читати далі згорнути
Характеристики
Країна виробник
Німеччина
Виды
Прилади
Застосування
універсальне
Длина
1080
Высота, мм
1400
Вес
1000
Гарантийный срок
12
Мощность электродвигателя, кВт
7.5
Ширина, мм
930
Тип дробильного оборудования
Щековая
Дробимый материал
Руда|Кокс|Гранит|Стекло|Керамика|Кварц|Бетон|Щебень
Максимальный размер загружаемого материала
110
Минимальный размер загружаемого материала
2
читати далі згорнути
Варіанти оплати

Безналичный расчёт

Варіанти доставки

Новая Почта

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читати далі згорнути

Ви переглядали

Зараз шукають

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Ще не зареєстровані?
Реєстрація
Вже зареєстровані? Увійти
Вже зареєстровані? Увійти