Каталог товарів

Вібраційний млин MM 500 NANO

в наявності
код: 1522441339
1,00 грн. /шт
Замовити в один клік
Регіон: Україна, Київська обл., Київ
Написати продавцю
Опис товару
Вібраційний млин MM 500 NANO
Змішувальний млин MM 500 nano від компанії Retsch - це компактний і універсальний настільний млин, який був розроблений спеціально для сухого, вологого та кріогенного подрібнення проб матеріалу об'ємом до 2 x 45 мл за секунди. При максимальній частоті 35 Гц вона генерує достатньо енергії виробництва частинок нанометрового діапазону. Надійний високопродуктивний привід робить млин придатним для тривалих процесів подрібнення до 99 годин і, таким чином, дуже цікавий для досліджень і механохімії або механічного легування.
Таким чином, MM 500 nano- це унікальний міксерний млин на ринку, який є реальною альтернативою подрібненню в планетарному кульовому млині - з більш зручним поводженням і меншим тепловим ефектом.
Галузь застосування
сільське господарство, біологія, хімія / пластмаси, будівельні матеріали, машинобудування / електроніка, довкілля / переробка, харчова промисловість, геологія / металургія, скло / кераміка, медицина / фармацевтика
Переваги
ОБЛАДНАННЯ БІЛЬШ НІЖ АЛЬТЕРНАТИВУ ПЛАНЕТАРНИМ МЛИНАМ
  • Дуже простий та зручний затиск розмелених склянок та легка робота з ними
  • Банки можуть залишатися затиснутими під час відбору додаткової проби або візуальної перевірки тонкості помелу.
  • Нова форма склянок дозволяє повністю використовувати робочий об'єм, наприклад, для мокрого подрібнення, кінцева тонкість < 100нм можлива завдяки максимальній енергії подрібнення при 35 Гц менший нагрівання склянок, завдяки чому подрібнення зазвичай можна проводити без зупинок на охолодження, як результат: подрібнення до нанодіапазону терміни
  • рух розмелених склянок у поєднанні з рухом куль призводить до інтенсивного перемішування проби. Ступінь перемішування можна ще більше збільшити, використовуючи декілька менших кульок.
  • Розміри судин (50/80/125 мл) більші, ніж у класичних млинів-міксерів, що дозволяє подрібнювати 2 x 45 мл за партію.
  • Інерція шарів, що мелють, змушує їх ударятися з високою енергією про матеріал проби на закруглених кінцях розмелених склянок і подрібнювати його.
  • Найменший ефект нагрівання, тому подрібнення зазвичай можна проводити без перерв на подрібнення для охолодження.
  • 12 СОПів та 4 програмних цикли до 99 повторів для полегшення рутинних додатків
  • Розроблено спеціально для сухого, мокрого та кріогенного подрібнення зразків об'ємом до 2 х 45 мл за лічені секунди.
  • Потужний високопродуктивний двигун дозволяє використовувати прилад для тривалого подрібнення тривалістю до 99 годин, що особливо цікаво для механохімії та інших дослідницьких застосувань.
  • реальною альтернативою планетарним кульовим млинам - при цьому вона зручніша в роботі і не перегріває матеріал, що подрібнюється
  •  
читати далі згорнути
Характеристики
Застосування
універсальне
Країна виробник
Німеччина
Виды
Прилади
читати далі згорнути
Варіанти оплати

Безналичный расчёт

Варіанти доставки

Новая Почта

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читати далі згорнути

Ви переглядали

Зараз шукають

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Ще не зареєстровані?
Реєстрація
Вже зареєстровані? Увійти
Вже зареєстровані? Увійти