Каталог товаров

Гірчиця чорна 25 кг

в наличии
код: 0062
2 950,00 грн. /шт
Регион: Украина, Волынская обл., Луцк
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
1 Год
Описание товара

Опис

Гірчиця чорна зерно (або гірчиця французька) - пряність родом із Середземномор'я, в якій чудовим чином поєдналися цікавий смак та відмінний склад. Чорна гірчиця корисна всім, але особливо вона необхідна у раціоні вегетаріанців, оскільки містить цілий комплекс мінеральних речовин, вітамінів, антиоксидантів та незамінних амінокислот, які організм недоотримує через відмову від деяких продуктів. У гарячому насінні є флавоноїди, вітаміни А, Е, С, К і В3, який цінується за вміння боротися з “поганим” холестерином.

Чорна гірчиця в меленому вигляді має сильний витончений аромат і пекучий, з легкою гіркотою, смаком. Перед використанням зерна можна злегка обсмажити у невеликій кількості олії – так пряність набуде горіхових ноток. Звичайно, найчастіше гірчицю використовують у меленому вигляді, додаючи при смаженні та запіканні м'ясних та рибних страв, доповнюючи нею всілякі соуси. Однак і цілі зерна нерідко використовують у складах сумішей спеція і для надання пікантності м'ясу, наваристим супам та деяким соусам (наприклад, “Діжонську гірчицю” та соус “Равігот” неможливо приготувати без запашних зерен).

Корисні властивості

  • має бактерицидні властивості;
  • надає протизапальну дію;
  • підсилює метаболізм;
  • покращує апетит та стимулює травлення;
  • застосовується для детоксикації організму при отруєннях;
  • підсилює приплив крові до органів;
  • надає місцеву подразнюючу дію застосовується зовнішньо при радикуліті, невриті, бронхіті;
  • не рекомендується вживати при захворюваннях нирок та індивідуальної непереносимості.

Застосування в кулінарії

  • у меленому вигляді є основою для приготування соусів;
  • доповнює салати;
  • додається в різні маринади та при консервації овочів та грибів;
  • є інгредієнтом багатьох приправ та сумішей спецій;
  • використовується для приготування гірчичної олії.

Калорійність гірчиці чорної: 100 г містить 271 ккал.

читать дальше свернуть
Характеристики
Виды
Черная
Компании
Произодители
Страна производитель
Украина
Культура
Горчица
Тип продукции
Посевной (семена)
Цвет плода
Черный
Упаковка
Мешок
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Наложенный платеж

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта(курьер)

Новая Почта(отделение)

Самовывоз

УкрПошта

Автолюкс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

Интайм

читать дальше свернуть

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти